به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از زنجان، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران سال جاری به میزبانی دانشگاه خوزستان در تاریخ 14 و 15 بهمن ماه 1399 برگزار می گردد. این کنگره بزرگترین رویداد تخصصی کشور در زمینه علوم غذایی است که توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد.
محورهای این کنگره علاوه بر محور های گذشته در زمینه های بحران آب، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنعت غذا و اقتصاد و بازاریابی و فرآورده های غذایی تراریخته نیز پیگیری خواهد شد.
مهلت ارسال مقالات برای این جشنواره تا 30آذر ماه و همچنین مهلت شرکت در کنگره تا 15 دی ماه 1399 می باشد.
انتهای پیام/
زمان انتشار: یکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱:۱۱
شناسه خبر: 92718