به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، سردار مجتبی فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان در آیین تجلیل از جهادگران و نخبگان علم و فناوری که به همت معاونت علمی و فناوری بسیج دانشجویی و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان اصفهان برگزار شد، ضمن توصیه و تاکید به نخبگان بر امیدواری و پشتکار داشتن، گفت: گیربکس ناو جماران را همین نخبگان اصفهانی ساختند.
سردار فدا ضمن گرامیداشت روز 25 آبان "روز حماسه و ایثار اصفهان"، گفت: 370 شهیدی که در روز 25 آبان ماه 1361 در اصفهان تشییع و در گلستان شهدا به خاک سپرده شدند، در عملیات محرم بشهادت رسیدند.
وی با اشاره به این گه آن موقع گلستان شهدای اصفهان به این وسعت نبود در این روز 14 خانه تخریب شد، تجهیزات آنچنانی هم وجود نداشت و مردم همه جوره پای کار بودند و کمک می کردند، گفت: نارسایی ها و مشکلات همیشه وجود دارد، ناامید نشوید و با یک نه شنیدن کوتاه نیایید.
فرمانده سپاه صاحبالزمان(عج) ادامه داد: ما به دنبال راه اندازی یک کلینیک صنعت در اصفهان باحضور اساتید دانشگاه، تولیدکنندگان، مصرفکنندگان، دانشجویان و ... هستیم که به دلیل کارشکنیها نتوانستیم تا به حال به سرانجام برسانیم.
وی تصریح کرد: اقدامات مهمی نظیر تولید گیربکس ناو جماران که در همین منطقه شاپور اصفهان ساختند و در حال حاضر هم در حال کار است، در اصفهان انجام میشود اما کسی نمیداند و مردم از این اقدامات اطلاع ندارند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان اصفهان اظهار کرد: همهجا میتوان یک حکومت تشکیل داد زیرا تنها نیاز به یک مکان و چند مدیر و مردم برای تشکیل حکومت داریم اما دو مسأله وجود دارد که آن حکومت را پایدار میکند که یکی از آنها، علم است؛ دیگران به وسیله علم کشورهای مختلف را تحت سیطره قرار دادند و ما را عقب نگه داشتند.
سردار فدا ادامه داد: برای این که یک حکومت پایدار بماند و تاثیر گذاری زیاد داشته باشد دو مسئله مهم وجود دارد؛ یکی علم است که شما دارید کار می کنید اگر اول انقلاب نمره پیشرفت غربیها امریکاییها و اروپایی ها از 100 برابر 60 بود و امروز رسیده به 80 ؛ نمره پیشرفت ما اگر اول انقلاب 5 بوده امروز رسیده به 50 یعنی جهش علمی ما فوق العاده بوده این مربوط به توانمندی شما و اعتماد به ظرفیتهای درونی و دانش نخبگان بوده و اگر با پیشرفت علم وابستگی علمی و احتیاج به خارج قطع شود مشکلی نداریم.
فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) اصفهان افزود: دومین موضوع فرهنگ است که تاثیرگذاری آن از علم بیشتر است فرهنگ انقلاب، فرهنگ مقاومت، فرهنگ روی پای خود ایستادان، و دیدیم با این که تمام دنیا جمع شد ایران را شکست دهد تمام دنیا جمع شد حکومت سوریه را شکست دهد فرهنگ ایستادگی و مقاومت و آزادگی تحول را در دل منطقه ایجاد کرد.
سردار فدا با بیان این که این فرهنگ ایستادگی، مقاومت و آزادگی می تواند در دنیا جای خود را باز کند، گفت: در این سالها دیدیم که فرهنگ اتکا به خود در مسؤولان ما وجود ندارد و آن ها همواره به دنبال مذاکره بودند و چشم به خارج از کشور دارند .این فرهنگ و توجه به ظرفیتهای درونی را نگذاریم تضعیف شود، از مسائل و مشکلات ناامید نشوید در آینده جبران عقب ماندگیها و این نارسایی ها خواهد شد همانطور که در هشت سال دفاع مقدس اداره مملکت به دست جوانها و مردم سپرده شد.
وی ادامه داد: اصلا بیانیه گام دوم یعنی این که هرکسی به فراخور حالش عین دفاع مقدس در انقلاب و نظام نقش ایفا می کند، در شرایط کرونا هم همین موضوع را شاهد بوده و هستیم و چشم انداز تمدن نوین اسلامی این است که هر کسی به فراخور حالش کار بکند.
سردار فدا ضمن اظهار خشنودی از موفقیتها و پیشرفتهای جهادگران و نخبگان علمی، اظهار کرد: این ظرفیتها مصداق فرموده مقام معظم رهبری است که فرمودند جوان امروز اگر بالاتر نباشد از رزمندگان و شهدای دفاع مقدس کمتر نیستند.
در پایان این مراسم نیز از چندین نخبه علمی بسیج دانشجویی و بسیج علمی استان اصفهان از جمله برگزیده جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم، برگزیده طرح شمسا بسیج دانشجویی، محمدامین رجبی مسؤول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان به دلیل کسب رتبه اول در بسیج دانشجویی کشور، مسؤول هسته علوم تغذیه بسیج دانشجویی اصفهان، سجاد شریعت مسؤول پژوهشکده بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نجف آباد، هادی حسینپور مسؤول پژوهشکده شهید شهریاری بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان، مسؤول کارگروه موج دانش بسیج دانشجویی استان اصفهان و ... تجلیل شد.

.JPG)




انتهای پیام/
معصومه صادقی
زمان انتشار: دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲:۰۴
شناسه خبر: 92750