به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی با سخنرانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور عباس رضایی استاندار اصفهان، جعفر قیصری رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، سید محمد ابطحی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و عبدالرضا کبیری دبیر جشنواره برگزار شد، این جشنواره دارای شش برگزیده در بخش طراحان کسب و کار، سه برگزیده در بخش فنآفرينان – شركتهاي نوپا، دو برگزیده در بخش فنآفرينان – شركتهاي رشدیافته، سه برگزیده در بخش بهترین ارائه در بخش فرصتهای سرمایهگذاری، دو برگزیده در بخش جایزه فناوری صنعتساز بود. همچنین جوایز بخش خصوص به ده طرح تعلق گرفت که اهدای جایزه بنیاد برکت به دوطرح، جایزه شرکت سرمایهگذاری فیروزه به سه طرح، جایزه شرکت پندار کوشک ایمن به یک طرح، جایزه شرکت سرمایهگذاری شناسا به سه طرح، و جایزه شرکت گروه داده ورز جویا به یک طرح تعلق گرفت.

طرح سمیرا کوشکستانی با عنوان طراحی و ساخت دستگاه تحریک الکتریکی حوزه شنوایی برای کاربرد در تست های ارزیابی شنوایی وتسکین بیماری وزوز گوش، بعنوان برگزیده سوم بخش فنآفرينان – شركتهاي نوپا لوح زرین جشنواره، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال، تسهیلات ارزان قیمت صندوق نوآوری و شکوفایی، خط اعتباری به مبلغ 5 میلیارد ریال، وتسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 800 میلیون ریال را کسب کرد. همچنین برگزیده اول بهترین ارائه در بخش فرصتهای سرمایهگذاری بود که تندیس زرین جشنواره، مبلغ 500 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان وتسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 1 میلیارد ریال را کسب کرد. همچنین جوایز بخش خصوصی شرکت سرمایهگذاری فیروزه لوح تقدیر و تندیس پیروز را کسب کرد و در بخش جایزه خصوصی شرکت سرمایهگذاری شناسا نیز جایزه نقدی به مبلغ250.000.000 ریال و لوح نقطه طلایی را کسب کرد.

حسین بهرامی با طرح استخراج فلزات سنگین از قیر طبیعی بعنوان برگزیده اول بخش طراحان کسب و کار بود که تندیس زرین جشنواره، مبلغ 500 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان،گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 900 میلیون ریال را کسب کرد. و در بخش جایزه خصوص، جایزه شرکت سرمایهگذاری شناسا، جایزه نقدی به مبلغ250.000.000ریال و لوح نقطه طلایی را نیز کسب کرد.
.JPG)
فرید ملک احمدی با طرح دستگاه برش قطعات غیر فلزی برگزیده دوم طراحان کسب و کار بود که لوح زرین جشنواره، مبلغ 400 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 500 میلیون ریال را کسب کرد. و جایزه بخش خصوص بنیاد برکت جایزه نقدی به مبلغ250.000.000 ریال تسهیلات به مبلغ 800 میلیون ریال را نیز کسب کرد.
علی رمضانی با طرح ساخت فرومون جنسی حشرات جهت کنترل و مقابله با آفات گیاهی برگزیده سوم بخش طراحان کسب و کار بود که لوح زرین جشنواره، مبلغ 200 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 300 میلیون ریال را کسب کرد. و برگزیده سوم بهترین ارائه در بخش فرصتهای سرمایهگذاری نیز شد و لوح زرین جشنواره، مبلغ 300 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 400 میلیون ریال را کسب کرد.

سید مهدی موسوی با طرح دستگاه لیزر حک و برش فوق دقیق در دو طول موج فروسرخ و فرابنفش برگزیده بخش برگزیده اول بخش فنآفرينان – شركتهاي نوپا بود که تندیس زرین جشنواره، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال، تسهیلات ارزان قیمت صندوق نوآوری و شکوفایی، خط اعتباری به مبلغ 5 میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 2میلیارد ریال را کسب کرد. و جایزه بخش خصوص شرکت سرمایهگذاری شناسا جایزه نقدی به مبلغ250.000.000 ریال و لوح نقطه طلایی را کسب کرد.

محمد علی چمنیان با طرح تجهیزات یکپارچه تغذیه سیستمهای مخابراتی مخصوص فضای باز برگزیده اول فنآفرينان – شركتهاي رشدیافته و برگزیده اول جایزه فناوری صنعتساز بود که به ترتیب تندیس زرین جشنواره، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت صندوق نوآوری و شکوفایی، خط اعتباری به مبلغ 20 میلیارد ریال را کسب کرد. و لوح تقدیر جشنواره، تندیس بنیاد نوآوری و توسعه فناوری مرحوم دکتر محمود شیخ زین الدین و جایزه نقدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مبلغ 500 میلیون ریال را کسب کرد.
محمد شریعتمداری با طرح توليد كلسيم هيپوكلريت پایدار به روش تركيبي از روش كلسيمي و روش سديمي برگزيده دوم بخش فنآفرينان – شركتهاي رشدیافته بود که لوح زرین جشنواره، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت صندوق نوآوری و شکوفایی، خط اعتباری به مبلغ 20 میلیارد ریال را کسب کرد. و برگزیده دوم جایزه فناوری صنعتساز شد که لوح تقدیر جشنواره، تندیس بنیاد نوآوری و توسعه فناوری مرحوم دکتر محمود شیخ زین الدین و جایزه نقدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مبلغ 500 میلیون ریال را کسب کرد.

علیرضا مورکی برگزیده سوم بخش طراحان کسب و کار با طرح تولید اصلاح کننده ضربه تمام آکریلاتی( (AIMلوح زرین جشنواره، مبلغ 200 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 300 میلیون ریال را کسب کرد.
همچنین در بخش طراحان کسب و کار عارف میرپویان با طرح بدون پخت از ضایعات سنگ و سید محمدحسن میرباقری با طرح دستگاه هوشمند سازی و تزریق گازهای مورد نیاز گلخانه هر دو شایسته تقدیر و دریافت لوح تقدیر جشنواره همچنین کسب گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال شدند.
سید محمد سمن بوی با طرح تولید، نصب و راهاندازی تجهیزات جمعآوری و بازیافت بخار بنزین (طرح کهاب) بعنوان برگزيده دوم بخش فنآفرينان – شركتهاي نوپا لوح زرین جشنواره، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال، تسهیلات ارزان قیمت صندوق نوآوری و شکوفایی، خط اعتباری به مبلغ 5 میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 1میلیارد و 200 میلیون ریال را کسب کرد.
سید مبین زمانی با طرح پی بار و پی نت، دیجیتال سازی بارنامه های کاغذی در صنعت حمل و نقل و آنی شدن روند پرداخت و حذف واسطه ها برگزیده دوم بخش فرصتهای سرمایه گذاری بود که لوح زرین جشنواره، مبلغ 400 میلیون ریال جایزه نقدی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، گرنت فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی به مبلغ 3میلیارد ریال و تسهیلات ارزان قیمت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مبلغ 600 میلیون ریال را کسب کرد.
قاسمعلی تیموری با طراحی، فرمولاسیون و ساخت خوراک آنیونیک اکسترود شده آلی جایزه بخش خصوصی؛ بنیاد برکت جایزه نقدی به مبلغ250.000.000 ریال را کسب کرد.
محمد علی هادوی مقدم با طرح شبکه جمع آوری زباله در بستر iotجایزه بخش خصوصی؛ شرکت سرمایهگذاری فیروزه، جایزه نقدی به مبلغ500.000.000 ریال و لوح تقدیر و تندیس پیروز را کسب کرد.
سید علیرضا فرخ زاد با طرح تولید انبوه ماژولهای غشایی اولترافیلتراسیون و طراحی و ساخت سامانههای تصفیه پساب و بازچرخانی آب در صنایع لوح تقدیر و تندیس پیروز را دریافت کرد.
ابوالفضل رعنائی با طرح نانو جاذب شیرین سازی آب های شور جایزه بخش خصوص شرکت پندار کوشک ایمن، جایزه نقدی به مبلغ150.000.000 ریال و لوح تقدیر و تندیس پندار را کسب کرد.
حمیدرضا مصاحبی و اردلان عباسی با طرح همیار جامع انسان (سالمند و کودک) جایزه بخش خصوصی شرکت گروه داده ورز جویا 500 میلیون ریال سرمایه گذاری مستقیم را کسب کرد.
انتهای پیام/
معصومه صادقی
زمان انتشار: پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲:۰۰
شناسه خبر: 92850