به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان تهران؛ امیرحسین حمیدی مبتکر بسیجی ۲۲ ساله دانشجوی پیوسته کارشناسی پرستاری است و حدود ۱۱ سال است که در زمینه رباتیک فعالیت کشوری و جهانی دارد و همچنین داور مسابقات بین المللی رباتیک میباشد.
از کودکی علاقمند به ساخت بوده و اسباب بازی های خود را باز میکرد تا ببیند به چه صورت و با چه وسایلی ساخته شده اند تا اینکه در مقطع راهنمایی وارد این زمینه شد و به جز شرکت در دوره های که مدرسه برگزار میشد در منزل با وسایلی که در دست داشت شخصی کار میکرد تا اینکه روزی با دوستانش آمار مسابقات را در میآوردند که متوجه شدند مسابقاتی تحت عنوان ایران اوپن که سهمیه ورود مسابقات جهانی را میداد وجود دارد که آماده مسابقات شدند.
این مبتکر بسیجی فعالیت خود را از ربات های سه کاره و حل ماز در مرحله خیلی ابتدایی شروع میکند و بعد وارد لیگ های امدادگر، مسابقات منطقه و کشوری میشود و سپس سهمیه مسابقات جهانی میگیرد و در کشورهای مانند آلمان، چین، ژاپن، برزیل و هلند شرکت و مقام اول و دوم را کسب میکند.
همچنین حمیدی در لیگ هاورکرافت یا هواناو که نوعی شناور دریایی است و بر روی بالشتکی از هوا تکیه دارد و توانایی گذشتن از پهنههای گوناگون بر روی زمین و گذر از روی آب را دارد نیز مقام اول را کسب کرده است.
این جوان بسیجی در زمینه های گلایدر و ساخت پل ماکارانی هم دستی بر آتش داشته است.
این مبتکر بسیجی از موانع سر راهش میگوید که تنها در این راه مدرسه در زمان دوره تحصیلی حمایتش کرده و بسیج هیچگونه حمایت و پشتیبانی از طرح های او نکرده است تا جایی که تصمیم داشتند در پایگاهشان کلاسی تحت عنوان رباتیک راه اندازی کنند و سپس طراحی مکانیک را به بچه ها آموزش دهند و هدفشان هم برداشتن قدمی در راستای طراحی و تولید در داخل کشور و اختراع بود. بعد از گذشت ۴-۳ ماه از آموزش طراحی را به بچه ها یاد میدهند و شروع به طراحی یک پهباد ساده میکنند و زمانی که به مرحله ساخت میرسد فرمانده پایگاه بسیجی که در آن مستقر بودند جابه جا میشود آن هم بدون مشورت با اعضای شورای آن پایگاه، و فرد دیگری از محل دیگری به روی کار میآید و آنها مکان آموزشی خود را از دست میدهند. قرار میشود مکان دیگری برای ادامه فعالیت به آنها اختصاص داده شود ولی با پیگیری های متعدد هیچ حمایتی از طرف بسیج نمیشوند و هیچ مکانی حتی با کمترین امکانات به آنها داده نمیشود تا بتوانند گام های اولیه خود را که در جهت پرواز پهباد برداشته بودند را به ثمر برسانند.
امیرحسین حمیدی همچنین از طرح تختی برای جابه جایی بیماران و جانبازان قطع نخایی خود میگوید که متاسفانه کسی به خصوص بسیج برای اجرایی کردن این طرح هیچگونه حمایت و پشتیبانی از من نکرد.
این نخبه گله مند است از اینکه پایگاه های بسیج به جای اینکه محلی برای علم و پژوهش شوند بیشتر مکانی برای بچه هایی که عشق تفنگ و عملیات و گشت هستند شده تا در آنجا دور هم جمع شوند که خروجی مثبتی هم ندارد و گاهی اوقات اتفاقات بدی رخ میدهد که قادر به جبران آن نیستیم که اگر بودجه ای که صرف هزینه های گشت شبانه بسیجیان میشود به علم و پژوهش اختصاص داده شود میتواند برای افزایش علم و دانش بچه ها سودمند باشد و در آینده درخشان و پرافتخاری برای کشور داشته باشند.
حمیدی که دانشجوی پرستاری است در اقدام خیرخواهانه تصمیم به برگزاری کلاسهای امداد نجات میکند ولی حمایتی نمیشود درست است که فعالیت های علمی پژوهشی هزینه بر است اما بازدهی خوبی دارد و از آنجایی که CPR ممکن است برای کسی پیش بیاید آموزش امداد نجات یک امر مهم و ضروری تلقی میشود چرا که در کشورهای دیگر این کار پزشکی ساده (CPR) را از بچه های کوچک گرفته تا پیرمرد بزرگترین سن میدانند ولی در کشور ما کمتر کسی آموزش دیده است که اگر پایگاه ها تبدیل به مکان علمی و آموزشی بشود.
شایان ذکر است حمیدی نخبه بسیجی مقام های ذیل را کسب کرده است:
مقام اول مسابقات روبوکاپ ژاپن 2017
مقام اول بهترین ارایه فنی مسابقات روبوکاپ ژاپن 2017
مقام اول مسابقات روبوکاپ ایران اوپن 2017
مقام دوم مسابقات روبوکاپ آلمان 2016
مقام اول بهترین طراحی مهندسی مسابقات روبوکاپ آلمان 2016
مقام اول مسابقات روبوکاپ ایران اوپن 2016
مقام دوم سوپر تیم مسابقات روبوکاپ ایران اوپن 2016
مقام اول سوپر تیم مسابقات روبوکاپ چین 2015
مقام اول بهترین طراحی مهندسی مسابقات روبوکاپ چین 2015
مقام اول مسابقات روبوکاپ ایران اوپن 2015
ومقام اول بسیاری از مسابقات داخلی در رشته ربوکاپ
داوری مسابقات بین المللی ایران اوپن ۲۰۱۸ لیگ smart Car
انتهای پیام/
زمان انتشار: چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۲:۴۳
شناسه خبر: 93062