بهنام عسکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری فارس در شهرستان مرودشت اظهار داشت: در شرایط کنونی که دیگر دولت امکان استخدام ندارد، شرکت های دانش بنیان که می توانند زمینه ساز روشنی برای جامعه باشند، بهترین راه ممکن برای فارغ التحصیلان و افراد دارای تخصص و مهارت می باشد.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان نقشی کلیدی در جهش تولید را داشته و باید به شاهرگ حیاتی اقتصاد کشور بدل شوند.
این مقام مسئول از آمادگی اتحادیه شرکت های تعاونی تولید استان فارس برای همکاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان به ویژه در زمینه های کشاورزی و صنعت خبر داد.

وی درمورد تشکیلات خود عنوان کرد: اتحادیه شرکت های تعاونی تولید استان فارس از سال 1377 فعالیت خود را آغاز و هم اکنون با 153 شرکت تعاونی تولید، 9 اتحادیه شهرستانی و بیش از 50 هزار بهره بردار تحت پوشش مشغول فعالیت می باشد.
به گفته مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی تولید استان فارس نزدیک به 90 درصد نیازهای کشاورزان، باغداران و حتی دامدارن در اغلب تعاونی های زیرمجموعه در سطح استان مرتفع می گردد.
عسکری در رابطه با حمایت از تولید در تعاونی های تولید بیان کرد: حمایت از تولید در حوزه تعاونی های تولید در بخش کشاورزی را در حال حاضر می توان به سه بخش تقسیم نمود که فاز اول تکمیل و عملیات زیرساختی که در حوزه اجرای آبیاری تحت فشار در سطح ده هزار هکتار و اجرای عملیات تسطیح لیزری در سطح ۶۰ هزار هکتار همچنین توسعه گلخانه ها در قریب به ۲۰۰ هکتار عملیاتی گردیده است.
وی افزود: قسمت دوم کمک به تامین نهاده ها و تجهیزات مورد نیاز و همچنین حمایت در تامین ماشین آلات و ادوات و قسمت سوم کمک به سرمایه در گردش و نقدینگی واحدها می باشد که می تواند نقش موثری در افزایش کمی و کیفی تولیدات داشته باشد.
مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی تولید استان فارس درخصوص وضعیت تولیدات محصولات کشاورزی در سطح استان گفت: استان فارس در زمینه تولید محصولات کشاورزی و تامین مواد غذایی کشور پیشرو بوده به گونه ای که ۱۱ درصد غذای تولیدی کشور در این استان تولید می شود و کشاورزان پیشرو استان با راندمانی بالاتر از میانگین کشور در بسیاری از محصولات رتبه اول را دارند.

وی تصریح کرد: شرکت های دانش بنیانی که در استان فارس عمدتاً بر روی گیاهان دارویی فعالند همکاریهای محدودی را با این اتحادیه داشتند و اتحادیه آمادگی کامل و لازم برای هرگونه همکاری درتوسعه فنون معرفی شده در قالب شرکتهای دانش بنیان در حوزه های مختلف به ویژه در بحث ماشین آلات و تجهیزات و روش های نوین و پیشرو در زمینه کشاورزی و صنعتی را دارد.
عسکری نوید داد: البته در این راستا مذاکراتی با شرکت های تولید کننده پهپاد کشاورزی جهت استفاده در سمپاشی مزارع و همچنین اجرای کشاورزی دقیق و کنترل از راه دور مزارع انجام گردیده که انشاالله بزودی اغلب تعاونی ها به این سیستم تجهیز خواهند شد.
وی در ارتباط با سهم اشتغالزایی تعاونی ها و حمایت از جهش تولید بیان کرد: فعالیت های شبکه تعاونی تولید صرف نظر از ایجاد مشاغل مستقیم در حوزه شرکت ها، تشکل ها و صنایع تبدیلی وابسته به آن بطور قطع ضامن بقاء اشتغال پایدار در جامعه کشاورزی می باشد.
این مقام مسئول افزود: خدمت به محروم ترین مناطق روستایی موجبات جلوگیری از پدیده شوم مهاجرت و ابقاء کشاورزان خبره در روستا و همچنین چرخش نسل در نسل کشاورزی خواهد بود.
وی با بیان اینکه تعاونی های تولید یکی از الگوهای مترقی نظام بهره برداری است که با حفظ مالکیت زمین برای کشاورز سعی در مدیریت یکجا کشتی و ساماندهی اراضی تحت پوشش خود را دارد، اذعان داشت: در این راستا با تاکید بر حفظ منابع آبی و خاکی در دسترس سعی در تجهیز و نوسازی اراضی و استفاده از تکنولوژی های روز و مترقی می شود.
عسکری در پایان به آماده بودن تعاونی های تولید در حمایت از شرکت های دانش بنیان و پیشرو در زمینه کشاورزی و صنعتی تاکید مجدد نمود.
گفتگو از مصطفی کشاورز
انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲:۴۴
شناسه خبر: 93233