به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان بوشهر؛سرپرست پارک علم و فناوری خلیج فارس در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: اقدامات اولیه راهاندازی پارک علم و فناوری خلیج فارس از سال ۱۳۸۴ از طرف استانداری بوشهر آغاز و مجوز مربوطه در سال ۱۳۸۷ به عنوان یک پارک فناوری وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر شد.
دکتر حبیی افزود: پارک علم و فناوری خلیج فارس با تکیه بر ظرفیت ها و قابلیتهای استان و با توسعه مراکز رشد و نوآوری، پشتیبانی و حمایت از طرحهای نوآورانه و ایدههای نوین در جهت توسعه علمی و فناوری، تجاریسازی دانش و توسعه اقتصادی و اکوسیستم نوآوری استان میکوشد.
سرپرست پارک علم و فناوری خلیج فارس اضافه کرد: در سالهای اخیر با حمایتهایی که از سوی دولت از مجموعه پارک علم و فناوری صورت گرفته است شاهد رشد و توسعه شرکتهای فناور و دانش بنیان در استان هستیم.
وی یادآور شد: اکنون ۱۴۱ واحد فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری خلیج فارس و مراکز رشد تابعه مستقر هستند که ۲۹ شرکت آن دانش بنیان و ۱۰ شرکت نیز شرکت خلاق میباشد.
حسن حبیبی با بیان اینکه تا پایان سال ۹۸، یک هزار و ۱۷۰ شغل دانشی و مولد در واحدهای فناور و دانش بنیان استان ایجاد شده است افزود: میزان حمایت مالی از واحد های مستقر تا پایان سال گذشته حدود ۱۳ میلیارد ریال است و همچنین میزان فروش ۳۸۴ میلیارد ریال و گردش مالی واحد های فناور ، ۶۳۴ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: طی ۷ سال اخیر ، ۱۴۵ اختراع به ثبت رسیده و ۱۵۰ ایده به محصول تبدیل شده است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس گفت: پارک علم و فناوری خلیج فارس درحوزه استقرار و زیرساخت، خدمات آموزشی و مشاورهای، تجاریسازی، بازرایابی و بازارسازی، خدمات نمایشگاهی و تبلیغات، حوزه مالکیت فکری و امور بین الملل و حمایتهای مالی و انواع معافیتها به شرکتها و واحد ها مستقر خدمات ارائه میدهد.
انتهای پیام/

خبرنگار:حسینی مفرد
زمان انتشار: سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰:۳۵
شناسه خبر: 93246