به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مازندران،قطع زنجیره کرونا همان چیزی است که این ویروس از آن هراسان است.
کرونا تجمع دوست است و هرجا تجمعی ببیند آستین همت بالا زده و میزان شیوع و درگیری را افزایش میدهد.
با ایجاد محدودیتهای تردد و ترافیکی تجربههای خوبی نصیب کشور شده است، اگرچه برنامه زنجیزه قطع کرونا در همان ابتدای شیوع این بیماری روی میز مسئولان کشوری و ملی قرار داشت اما به دلیل نداشتن تجربه مناسب برای کنترل و مهار این بیماری طرح قطع زنجیزه کرونا با تاخیر حدود 9 ماهه همراه شد.
در طرح قطع زنجیره کرونا که به نام سردار شهید سلیمانی که از 15 آذرماه غاز شده است بنا است افراد مبتلا به کرونا در محلات و حتی خانهها شناسایی شده و در محدوده زندگی خویش و حتی در اماکنی که در نظر گرفته شده تا زمان بهبودی کامل قرنطینه شوند.
اقدامات تشخیصی این طرح با کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی است، حمایتهای مالی این طرح را سازمان بیمه سلامت برعهده داشته و سپاه هم در این طرح اقدامات پشتیبانی را برعهده دارد.
سه ظلع سپاه پاسداران، وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت برای قطع زنجیره کرونا در کشور دست به دست هم دادند تا با کمک و همکاری مردم کرونا را در خانهها محصور کنیم.
پایگاههای مقاومت بهترین مکان برای استقرار کادر درمانی و هماهنگی بین مردم است.
در همین ارتباط فرمانده سپاه کربلای مازندران از اختصاص بیش از هزار و 500 پایگاه بسیج استان مازندران برای اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مازندران خبر داده است.
سردار سیاوش مسلمی در گفت و گو با خبرنگار علم و فناوری از استان مازندران، اظهار کرد: بیش از دو هزار نفر از نیروهای بسیجی قرار است در این طرح با دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اجرای این طرح همکاری کنند.
وی خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح شناسایی افراد مبتلا به کرونا محله محور شده که زمینه قرنطینه افراد در خانهها را فراهم میکنیم.
فرمانده سپاه کربلای مازندران خاطر نشان کرد: اگر فرد قرنطینه شده کارگر روز مزد باشد هزینه تامین مدتی که در قرنطینه است را برعهده میگیریم و دغدغه ما این است که فرد آلوده به کرونا وارد اجتماع نشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم در مصاحبهای، اعلام کرده بود که اقدامات تشخیصی برای شناسائی افراد مبتلا به کرونا را درسطح محلات و پایگاههای بسیج محلات سوق میدهیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت که از تامین اعتبار هزار و 500 میلیارد تومانی برای اجرای طرح شهید سلیمانی خبر داد.
محمد مهدی ناصحی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی از 15 آذر ماه در کشور تا 15 فرودین ماه ادامه مییابد و منابع اعتباری آن تامین شده است.
وی با اعلام اینکه همه مطالعات کارشناسی این طرح انجام شده است، افزود: با استفاده از ظرفیت نیروهای تخصصی و تجهیز تیمها به امکانات تشخیصی مناسب کرونا را در محلات و حتی خانهها افراد شناسایی و زمینه قرنطینه افراد در محل زندگی یا محلات مشخص برای جلوگیری از انتشار این بیماری را در این طرح پیگیری میکنیم.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مازندران با ایجاد محدودیتهای ترافیکی در سطح استانهای کشور تا حدودی تعداد فوتیهای ناشی از کرونا کاهش یافته است.
مصاحبه روز گذشته وزیر بهداشت با یکی از رسانهها خبرهای امیدوار کنندهای در ارتباط با زمینگیر کردن این بیماری در کشور منتشر شده است.
اقدامات موثر کشور برای تولید داروهای مورد نیاز و تامین نیازمندیهای پیشگیرانه این بیماری را از نکات مثبت و قابل توجه در کنترل بیماری کرونا در کشور میتوان قلمداد کرد.
اما آنچه که در حال حاضر اهمیت دارد، تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و درمانی است.
زمان انتشار: یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۸:۵۴
شناسه خبر: 93379