به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان خوزستان، کرونا یک بیماری مهلک و بسیار خطرناک است و تنها راه مبارزه با این هیولای ویرانگر اقدامات بالینی مستند و علمی است و باید جامعه دانشگاهی و محققان ویروس شناسی با تمام توان مورد حمایت قرار گرفته و با همفکری و هم افزائی ملی و جهانی رسیدن به نتیجه مطلوب جهت شناخت دارو و درمان را سرعت بخشند.
در حال حاضر موثرترین و کم هزینه ترین راه مقابله با بیماری کرونا، به حداقل رساندن ترددها، استفاده اجباری از ماسک، رعایت فاصله گذاری و شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون است.
امروز مهمترین امر به معروف دینی و اجتماعی امر به رعایت و اجرای دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی ستاد مقابله با کرونا، توسط آحاد جامعه است.
همچنین بهترین خیرات تهیه و توزیع ماسک رایگان و یا ارزان به کسانی است که لاجرم باید از منزل خارج شوند و ضروری ترین نهی از منکر، مقابله عملی و جریمه فوری کلیه کسانی است که به هردلیل از زدن ماسک در جامعه خودداری می کنند.
اگر موارد ابتلا، بستری و فوتی به همین منوال ادامه یابد دولت ها مجبور می شوند همه چیز را تعطیل کنند. در آن صورت مردم و به ویژه کسبه آزاد و افراد و اقشار بدون شغل و درآمد ثابت بیش از همه آسیب خواهند دید و حال آنکه اگر ۹۵ درصد کسانی که در جامعه حاضر و با دیگران تماس و ارتباط برقرار می کنند از ماسک استفاده کنند مثل آن است که در شرایط قرنطینه قرار گرفته ایم.
می توان با تحمل اندکی فشار و سختی هم مانع از گسترش کرونا شویم و هم زندگی روزمره را داشته باشیم.
در این میان علاوه بر فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و توصیه و خواهش باید با متخلفینِ متجاسر، برخورد قهری و انتظامی صورت گیرد.
علیرضا زمانی راد
پژوهشگر، فعال اجتماعی و دانشجوی دکترای حقوق عمومی
انتهای پیام/
زمان انتشار: یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷:۳۵
شناسه خبر: 93405