به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، خانم بهارلویی مسئول مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زینب کبری (س) شاهین شهر، با اعلام این خبر که اولین اردوی علمی جهادی در فضای مجازی در روستای اَشن علویجه بعنوان پایلوت با همت عالی مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زینب کبری (س) شاهین شهر و در یک همکاری قابل توجه اجرا شد، گفت: برنامه های جذب حر کت علمی، فرهنگی و عقیدتی بسیار خوبی نیز در منطقه ایجاد شد.
مسئول مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زینب کبری (س) شاهین شهر، در گفتگو با خبرنگار این خبرگزاری با بیان این که سالهای قبل هم اردوهای جهادی را برگزار می کردیم، گفت: اما امسال به دلیل شیوع کرونا مسئولان ابلاغ کردند نمی توانیم اردهای جهادی را برگزار نماییم.
وی با بیان این که مقام معظم رهبری سال 1391 از فضای مجازی بعنوان یک فرصت فوق العادهای نام برده و فرمودند مبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد، گفت: پیگیر شدیم که اولین اردوی جهادی را برای رضای خدا و در لبیک به فرمایش مقام معظم رهبری در این شرایط که امکان برگزاری اردو را بصورت حضوری نداریم در بستر مجازی برگزار کنیم، که موافقت شد این برنامه بعنوان پایلوت در کشور انجام شود.
بهارلویی اظهار کرد: کارگروه فضای مجازی مرکز بسیج علمی حضرت زینب کبری (س) در یک طرح ابتکاری اقدام به برنامه ریزی اردوی جهادی در چند حیطه مهم علمی، بهداشتی، هنری، فرهنگی، آموزشی، تربیتی، عقیدتی، مباحث روشنگری، آموزش کامپیوتر و سواد رسانه ای و مشاوره کردند و در کنار اینها مسابقات فرهنگی و کتابخوانی هم در نظر گرفته شد.
مسئول مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زینب کبری (س) شاهین شهر، گفت: اولین اقدام اجرایی که انجام دادیم تهیه اساسنامه اجرایی طرح جهادی سردار سلیمانی بود.
.jpg)
بهارلویی افزود: در ادامه هماهنگی و تشکیل جلسه مجازی با اساتید، مربیان، پزشکان، پرستاران, معلمان جهت فصل بندی وکلاس بندی کارگاه های آموزشی در زمان اجرا انجام گرفت. همین طور تشکیل جلسه مجازی با بسیج سازندگی ناحیه شاهین شهر در مورد شرایط اجرایی اردوی جهادی مجازی برگزار کردیم.
وی خاطرنشان کرد: چون سالهای قبل تیم جهادی ما یک اردوی جهادی موفق در روستای اَشن علویجه را اجرا کرده بود پیشنهاد دادیم، اردوی جهادی مجازی پایلوت در همین روستا برگزار شود، و برای این که بتوانیم جمعیت بیشتری هم پوشش دهیم، اجرای آن را با گوشی های موبایل پیشنهاد دادیم، که همکاریهای لازم در این خصوص هم در شهرستان نجف آباد انجام شد.
بهارلویی بیان کرد: جهت برگزاری کلاسهای آنلاین ومشاوره های فردی مفید ومقرون به صرفه برای منطقه وکیفی سازی کارگاههای آموزشی, با شرکت نرم افزاری کلاسهای آنلاین اسکای روم قرارداد بسته شده و امکانات کلاس شصت نفر آنلاین تهیه شد.
مسئول مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زینب کبری (س) شاهین شهر، اظهار کرد: این کارگاهها با همکاری عزیزانی از بیمارستان الزهرا اصفهان، بیمارستان صدوقی، دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان)، حوزه علمیه استان، دانشگاه امام حسین (ع)، مرکز فن آوری و آموزش پالایشگاه اصفهان، مدارس شاهین شهر، مشاورانی از دانشگاه پیام نور میمه، حوزه علمیه درچه برگزار شد.
وی تصریح کرد: در نرم افزار اسکای روم تعداد ۱۷ اتاق برای استادان و مربیان با موضوعات طرح یادمان شهدا، تدبر درقرآن، احکام و اخلاق، سبک زندگی، بهداشت زنان و زایمان، بهداشت دهان و دندان، بیماری کلیوی و عفونت ها، سرطان سینه، مشاور خانواده، اعتیاد و طلاق، تربیت فرزندان، کشت قارچ و زعفران در خانه، مشاور تحصیلی، تقویتی زبان،ریاضی، کمکهای اولیه، آشپزی، شیرینی پزی، میوه آرایی، طب اسلامی وسنتی و سواد رسانه ای و بیماری کووید ۱۹ تشکیل شد.
وی اظهار کرد: کلاسها از ساعت 8 صبح با برنامه ریزی دقیق، خواندن سوره کوثر و سرود جمهوری اسلامی رسما شروع شد وکلاسها براساس برنامه ریزی هفت روز از تاریخ 8 الی 15 آذر اجرا شد.
بهارلوی افزود: کتاب الکترونیکی رفیق خوشبخت ما جهت برگزاری مسابقه فرهنگی اجرا شد، مسابقه حفظ.قران با همکاری دارالقران روستا داشتیم، همچنین مسابقه نقاشی با موضوع مبارزه با کرونا جهت کودکان برنامه ریزی و برگزارشد که این بخش هم بسیار استقبال کردند.
.JPG)


اولین اردوی جهادی را در بستر مجازی اجرا و تجربه کردید، استقبال چگونه بود و چقدر موثر واقع شد؟
مسئول مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زینب کبری (س) شاهین شهر، در پایان ضمن تشکر از همه مسئولان و عزیزانی که برای اجرای این ارودی جهادی همکاری کرده بودند، گفت: خیلی راضی هستم و افتخار می کنم توانستم این ارود را برای اولین بار با حجم از کلاسها و کارگاهها برگزار کنم، باور نمی کنید میزان استقبال از کلاسها و کارگاهها بسیار خوب و بالا بود و مشاوره فردی در سطح بالا اجرا شد، ظرفیت ما اسمی شصت نفر بود اما بیش از هزار نفر از کلاسها توانستند استفاده کنند و با درخواستهایی که بود فایلها هم در گروهها قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: گروه جهادی کوثر مرکز بسیج علمی، پژوهشی و فناوری حضرت زیب کبری (س) شاهین شهر با همت عالی این اردو را اجرا کرد و توانست برنامه های جذب حر کت علمی، فرهنگی و عقیدتی بسیار خوبی در منطقه ایجاد کند،خواستیم الگویی برای تمام کشور عزیزمان باشد.
انتهای پیام/
معصومه صادقی
زمان انتشار: جمعه ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰:۰۹
شناسه خبر: 93556