ثبت جهانی سومین اختراع پژوهشگران سمنانی

دکتر علی عموزاده با مشارکت دیگر محققان در دانشگاه سمنان موفق به ثبت نهایی اختراع «غشای نانوکامپوزیتی در پیل سوختی متانول مستقیم» در اداره ثبت اختراعات آمریکا شدند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری - استان سمنان؛محققان در دانشگاه سمنان موفق به ثبت اختراع «غشای نانوکامپوزیتی در پیل سوختی متانول مستقیم،(Nanocomposite membrane for direct methanol fuel cells) » در اداره ثبت اختراعات آمریکا (US Patent) شدند.

دکتر سعدالدین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر افزود:دکتر علی عموزاده و تیم همکار وی با مشارکت دانشگاه سمنان موفق به ثبت نهایی اختراع «غشای نانوکامپوزیتی در پیل سوختی متانول مستقیم،(Nanocomposite membrane for direct methanol fuel cells) » در اداره ثبت اختراعات آمریکا به شماره US10873100B2 شدند.

وی با بیان اینکه این اختراع مهم از محل حمایت های مالی کانون پتنت ایران بهره مند شده بود، افزود: پس از طی مراحل سخت و دقیق داوری و با استناد به ماهیت نوآوری و تیم توانمند علمی، خوشبختانه به نتیجه رسید و درتاریخ ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰ موفق به اخذ گرنت (ثبت نهایی) شد.

دکتر علی عموزاده مخترع و مدیر این تیم تحقیقاتی با اشاره به اینکه پایان یافتن سوخت‌های فسیلی،آلایندگی زیست‌محیطی آنان و وابستگی شدید بشر به این نوع از سوخت سبب شده تا تولید انرژی پاک و پایدار به یکی از مهم‌ترین مسائل در تامین انرژی آینده بشر تبدیل شود اظهارداشت:محققان بسیاری تلاش می کنند که در جستجوی منابع جدید و پایدار انرژی باشند.

وی همچنین گفت:در سال های اخیر،در کنار انرژی‌های تجدید پذیر مانند خورشیدی، بادی، زمین‌گرمایی و زیست‌توده، انرژی حاصل از پیل سوختی نیز اهمیت فراوانی یافته است که بدون ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی و صوتی سبب تولید انرژی الکتریکی با بازدهی بالا می شود.

استاد دانشگاه سمنان افزود:در این نمونه از پیل ها نقش اساسی بر عهده غشا است که موجب بهبود عملکرد نهایی پیل خواهد شد و در طی سالیان اخیر مطالعات فراوانی جهت بهبود خواص غشاها صورت پذیرفته است.

دکتر عموزاده تشریح کرد:در این اختراع،از نانوذرات Fe3O4@TDI@TiO2-SO3H جهت سنتز غشای پیل سوختی متانولی بهره گرفته شده است که سبب بهبود خواص و عملکرد پیل شده و نتایج بسیار مطلوبی را از نظر توان نهایی پیل در پی داشته است.

عضو هیات علمی دانشگاه سمنان با بیان اینکه ، روش بیان شده برای سنتز این نانوذرات، سومین روش در دنیا جهت مغناطیسی شدن نانوذرات است که به نوبه خود برای اولین بار توسط همین گروه تحقیقاتی در دنیا ارائه شده است افزود :  در سنتر این نانو ذرات ماده صنعتی پرکاربرد و بسیار ارزان 4،2-تولوئن دی ایزوسیانات به کار گرفته شده است.

شایسته ذکر است در این اختراع علاوه بر آقای دکتر علی عموزاده خانم ها دکتر الهام تبریزیان و حوریه مزدارانی از دانشگاه سمنان و دکتر حسین بیدقی و دکتر مهران جوانبخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در به ثمر نشستن این پروژه همکاری داشته اند.

در انتها یادآور می شود؛ پیش از این نیز دو اختراع از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان در سطح بین المللی به ثبت رسیده بود.

انتهای متن/ص

زمان انتشار: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۰۰

شناسه خبر: 93652

مطالب مرتبط :
۱۲۳

با حمایت‌های مادی سازمان بسیج علمی ؛

تولید نرم افزار تبدیل فایل صوتی به متن فارسی در مازندران/ نرم افزار تبدیل پی دی اف و عکس به متن در مرحله ثبت اختراع

نخبه مازندرانی گفت: نرم افزار تبدیل فایل صوتی به متن فارس به مرحله پیش تولید رسیده است و تا ۶ ماه آینده به تکامل می‌رسد.

آشنایی با دانشگاه آزاد تهران شمال

دانشگاه آزاد تهران شمال دانشگاهی پیشرو در مسیر علم و دانش

استادان دانشگاه آزاد تهران شمال ضمن تدریس کتب دانشگاه دانشجوها را به ثبت اختراع و تالیف کتاب و مقاله تشویق می‌کنند.

Survey: More than a third of Americans either unlikely or unsure to get a COVID-۱۹ vaccine

بر طبق یک نظرسنجی محققان دانشگاه کالیفرنیا؛

بیش از یک سوم جمعیت امریکا تردید دارند و واکسن کووید۱۹ را نمی گیرند

بر طبق یک نظرسنجی بیش از یک سوم امریکایی ها بعید است یا مردد هستند واکسن کووید۱۹ را بگیرند، جمهوری خواهان و بینندگان فاکس نیوز احتمال واکسیناسیون کمتری دارند.

۲۵۴

جانشین فرمانده سپاه قائم «عج» استان سمنان؛

سمنان| توجه بیشتر به جهاد علمی در راستای بیانیه گام دوم انقلاب

جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان افزود: جهاد علمی از مؤلفه‌های کلیدیمطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب توسط امام امت است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

۰۱۴۴

رئیس علوم پزشکی استان سمنان در نشست خبری؛

سمنان|موج چهارم کرونا درصورت عدم رعایت/سهم استان سمنان در میزان فوتی ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی سمنان با نگرانی از ورود موج چهارم کرونا به این استان افزود:در صورتی که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی‌توجهی شود باید شاهد ورود موج چهارم کرونا به استان سمنان باشیم.

ص

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان:

ایده های مطرح معلمان و مدیران خلاق در اتاق فکر اجرایی می شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: بهره گیری از توان فکری و خلاقیت فرهنگیان صاحب ایده و نظر، برای پیشبرد برنامه های آموزش و پرورش استان، یک ظرفیت ارزشمند است و اجرایی خواهند شد.

ی

تحول در نظام آموزش مجازی محسوس است

بسیاری از رشته های دانشگاهی کاربردی و نیازمند تخصص و آموزشهای عملی هستند و با وجود مشکلات یک سال اخیر در حوزه آموزش مجازی ، تحول در نظام آموزش مجازی دانشگاهها بشدت احساس می شود .

همایش علمی بسیج و مکتب شهید سلیمانی برگزار می شود

سازمان علمی پژوهشی و فناوری سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر؛

همایش علمی بسیج و مکتب شهید سلیمانی برگزار می شود

سازمان علمی پژوهشی و فناوری سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با همکاری معاونت دانش و پژوهش و بسیج محلات و مرکز رشد شهید نادر مهدوی و معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار و موسسه قرآنی طه، همایش علمی بسیج و مکتب شهید سلیمانی برگزار می‌کند.

۰۲۵

براساس ارزیابی های صورت گرفته؛

سمنان| افزایش ۸درصدی چاقی دانش آموزان در استان سمنان

مدیرکل آموزش‌وپرورش سمنان با توجه به افزایش هشت‌درصدی چاقی بین دانش آموزان استان بیان داشت: با وجود شیوع کرونا و آموزش‌های مجازی برای درس تربیت‌بدنی اقدامات لازم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

۴۷

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان سمنان؛

سمنان|اشتغال زایی توسط بانوی معرق کار بسیجی در شاهرود

بانوی کارآفرین شاهرودی از فعالیت هنری، کسب و کار و ایجاد شغل برای دیگر بانوان هم شهری خود شرح می دهد.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
نظرات ارسال شده :
تعداد نظرات : ۱ نظر
امید اسدی
۰ مخالف          ۱ موافق
سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲:۵۳

با سلام از اشکالات اداره ثبت اختراعات از سال 1392 تا 1399 : اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید و دارای گام ابتکاری است ولی مراجع دانشگاهی و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند ! در این خصوص از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده ام: كارشناس محترم با سلام ، اينجانب به شخصه اعتقادي به روند ماركسيستي و وارداتي اداره اختراعات كه با قانون اساسي كشور در تضاد مي باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضي پرونده خود را به حداقل 50 مرجع ارسال كند و پرونده 3 ماه در هر مرجع توقف كند تا يكي از اين مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوري قرار دهند ، اين يعني اتلاف وقت چيزي حدود 8 سال و پرداخت هزينه چيزي حدود 30 مليون تومان . در حال حاضر 11 مرجع در پرونده هاي قبلي اعلام كرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از 8 سال پرونده به چه درد متقاضي مي خورد ؟ ، دوم اينكه اگر اينجانب بخواهم 20 اظهارنامه با اين روند ثبت كنم يه چيزي حدود 600 مليون بايد هزينه كنم ( بنظر شما امكان ثبت اختراع به صورت غير مستقيم از اينجانب سلب نشده است ؟ ) ، ايا بعد از اينكه سند را دريافت كردم همين دولت اين هزينه را مي تواند طي فرآيندي به اينجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع 5 كيلو روغن نباتي ارزش داره ؟ ) ، يا قرار است متقاضي در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخي با سرمايه هاي خود اختراع ثبت مي كنند برخي با دارايي هاي خود. اشخاصي كه با دارايي خود اختراع ثبت مي كنند مثل اعضا هيات علمي ، اشخاصي كه به بدنه آزمايشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، اين افراد هر هزينه اي بابت اختراع انجام مي دهند دولت طي فرآيندي اين هزينه را به آن ها برگشت ميدهد يا از طريق گرنت دانشگاهي يا از طريق پژوهش توليد . يعني اين وسط فقط پول جابجا مي شود و كسي ضرر نمي كند. دسته دوم كساني هستند كه با سرمايه هاي خود اختراع انجام ميدهند مثل افراد كه مدارك عاليه دانشگاهي دارند مشغول كار هستند اما به بدنه دولت وصل نيستند ، اين افراد تحت هر شرايطي اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمايه خود را از دست داده اند و هم دارايي خود را كه همان اختراع مي باشد . چون اين افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول يك مرحله بيشتر براي فرايند ثبت انرژي صرف كنند ، اين روند به صورتي طراحي شده كه به مرور زمان قشر متوسط جامعه که ابزار تولید را در اختیار دارد منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبي مي شود يعني دو قشر بالا و پايين كه در اين صورت كاپيتاليسم رخ مي دهد و ... https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/ __________________________________________________________ https://ipm.ssaa.ir/ENQ/List

اشتراک گذاری مطالب