به گزارش خبرگزاری علم و فناوری استان گلستان، «علی رحیمی حسین آبادی» و «مسلم خان بیکی» توانستند اپلیکیشن « Teiesee » را طراحی کنند.
عضو هیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران گرگان می گوید: در هر شرکت سازمان یا هر مکانی که مجموعه ای از افراد با یکدیگر مشغول به کار هستند نیاز به تعامل با یکدیگر وجود دارد که محدودیت های بسیار و خدمات محدودی دارد.
حسین آبادی بابیان اینکه استفاده از تلفن داخلی مبتنی بر IP نیز هزینه بسیار بالایی دارد، متذکر شد: استفاده از بستر اینترنت(نرم افزار چت، صوت و تصویر) نیز مشخصا نیاز به اینترنت دارد.
وی گفت: اپلیکیشن Teiesee این امکان را به کاربر می دهد که بدون استفاده از اینترنت و بدون نیاز به سرور داخلی امکان مکاله صوتی یا تصویری را در بستر شبکه سازمان «LAN» داشته باشیم.
عضو هیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران گرگان ابراز داشت: برای انجام این کار تا حد امکان از پروتکل های استاندارد استفاده شده است.
حسین آبادی تاکید کرد: مسائل پیش روی این پروژه شامل ایجاد یک پروتکل سیگنالینگ بدون نیاز به سرور ، پیاده سازی یک مکانیزم Register/Discovery در بستر شبکه بدون نیاز به سرور، استفاده از پروتکل های انتقال صوت و تصویر استاندارد بدون نیاز به سرور و مواری از این دست همگی در بستر سیستم عامل اندروید (که خود نیز مسائل بسیار در پیاده سازی دارد) است که با موفقیت طراحی و پیاده سازی شده است.
گفتنی است؛ علی رحیمی حسین آبادی و مسلم خان بیکی مجریان و طراح این اپلیکیشن هستند.
زمان انتشار: یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳:۰۵
شناسه خبر: 94390