نرگس مهربان مسئول بسیج علمی حوزه مقاومت دانش آموزی بنت الهدی در گفتگو با خبرگزاری علم و فن آوری خراسان جنوبی باتبریک دهه فجر اظهارکرد: امروز کشور به برکت انقلاب اسلامی در همه عرصه ها بخصوص عرصه های علمی رشد چشم گیری داشته است.
دختران دانش آموز سرامدان جبهه فرهنگی و علمی کشور هستند
وی به نقش دختران جوان و نوجوان بخصوص دانش آموزان در عرصه های علمی کشور اشاره کرد و افزود: دانش آموزان دختر بسیجی همیشه و در همه عرصه ها سرآمدان جبهه فرهنگی و علمی کشور هستند.
مسئول بسیج علمی حوزه مقاومت دانش آموزی بنت الهدی بیرجندگفت: دانش آموزان در کنار فراگیری تحصیلی باید در عرصه های علمی همراه با معنویات، باید به دنبال رفع مشکلات در جامعه نیز باشند و آن را تنها در محیط مدرسه نبینند.
مهربان بااشاره به برگزاری برنامه های علمی در بسیج دانش آموزی افزود: تشکیل هسته علمی با حضور نخبگان علمی دانش آموز خواهر،برگزاری کارگاه های علمی در بستر فضای مجازی،تجیل از نخبگان علمی وچاپ نشریه الکترونیکی از جمله برنامه های دهه فجر است که در حال برگزاری می باشد.
وی با بیان اینکه شماره اول گاهنامه الکترونیکی با همکاری دانش آموزان بسیجی خواهر منتشر شده است، گفت: این گاهنامه شامل بخش های انسانم آرزوست که به معرفی شخصیت های وشهدای علمی می پردازد.
مهربان ادامه داد: سبک زندگی دختران جامعه اسلامی، مهارت آموزی، فن بیان ومعرفی کتاب از دیگر بخش های این گاهنامه الکترونیک است و شماره دوم آن نیز به زودمنتشر خواهدشد.
انتهای پیام /
زمان انتشار: سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۰:۰۴
شناسه خبر: 94483