به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان تهران، محسن عبداللهی نسب معاونت بسیج علمی پژوهشی شهرستان دماوند در سخنانی اظهار داشت: از دوران نوجوانی و تحصیل علاقمند به مباحث علمی اختراعات و افراد مبتکر بودم و همیشه اینگونه اخبار را دنبال می کردم . با بسیجیان در ارتباط بودم به ویژه دانش آموزی و دانشجویی و گروه های متعددی در زمینه های مختلف علمی داشتیم و شناسایی نخبگان در همین زمان انجام شد و بانک اطلاعاتی خوبی در شهرستان تهیه کردیم.
وی تشریح کرد: بسیج علمی، پژوهشی و فن آوری به واسطه هدف گذاری و وظیفه ذاتی که دارد در حوزه های مختلفی با مبتکرین و مخترعین همراه است تا بتواند قدمی در رشد و تعالی علم، پژوهش و فن آوری بردارد. تفاوت بسیج علمی با سایر شاخه ها در همین موضوع است که سرعت پیشرفت و حرکت انقلاب را بصورت دقیق و کامل لمس میکند تا انگیزه ها برای ادامه راه بیشتر شود.
مدیر جهاد علمی پژوهشی و فناوری ناحیه دماوند گفت: تهیه بانک نخبگان شهرستان بصورت کلی و هدایت و حمایت از نخبگان و مبتکران در راستای برنامه های ابلاغی علمی و پژوهشی استان تهران و شناسایی دانش آموزان ممتاز و نخبه و هدایت استعدادهایشان در جهت درست و منطقی با همکاری بسیج دانش آموزی دماوند از جمله اقدامات معاونت علمی بسیج دماوند است.
وی عنوان کرد: از ابتدای سال شناسی نخبگان و مخترعین در زمینه های مختلف و بررسی طرح ها و ایده ها را داشتیم که در صورت تایید مورد حمایت های مادی و معنوی قرار گرفته اند و همچنین شناسای و حمایت از افراد کار آفرین که روش نو و مبتکرانه ای برای ایجاد کار و درآمدزایی دارند.
این مدیر توانمند علمی گفت: یکی از مهمترین اقدامات بسیج علمی استان تهران تشکیل خانه نخبگان است که انگیزه بالایی در بسیجیان ایجاد کرده و مورد بعدی که اهمیت دارد بررسی و داوری تمام اختراعات و طرح های ارسالی از سطح استان است که با توجه به جعمیت بالای استان و حجم اختراعات ارسالی اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر است.
وی به ارتباط خوب و موثر با دانشگاه ها و مراکز علمی استان اشاره کرد که از دیگر اقدامات بسیج علمی استان تهران است و گفت: در دماوند چند نفر معرفی شدند که از میان آنها طرحی در مورد درمان بیماری قند با گیاه داروی بود که در مسیر داوری و تایید قرار دارد.
عبدالهی با گریزی بر سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بیان داشت: این روزها در تاریخ سرزمین سر بلندمان همیشه ماندگار است، روزهایی که مردم دست به دست هم دادند و با هدایت و رهبری امام خمینی (ره) سرنوشت جدیدی را برای خود رقم زدند. خاطرات شیرین جشن های مدرسه، کاغذ دیواری و تزئینات مدرسه و یا برنامه های مسجد و پایگاه که افراد با هر سن و سلیقه ای با شادی و علاقه اقدام به برگزاری جشن و ایستگاه صلواتی میکردند، به نوعی حس غرور از یک پیروزی بزرگ در ذهن ها مانده است. تربیت هر فرزند ابتدا در محیط خانواده شکل می گیرد و از رفتار و گفتار پدر ومادر نشات می گیرد. پدر بنده نیز به طور کامل روزهای پیروزی انقلاب را درک کرده بود و خاطرات ماندگاری برای از میدان شهدا و بسیاری از اقدامات ظالمانه شاه میگفت. به تدریج و حضور در مدرسه و مسجد با آرمان های انقلاب، حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) و شهدا آشنا شدم و نسبت به کشور و میهن احساس مسئولیت بیشتری پیدا کردم.
این مدیر علمی جوان تصریح کرد: آنچه مسلم است بسیاری از افراد قبل از انقلاب بیسواد بودند و درصد جمعیتی که در مدرسه و دانشگاه حضور داشت خیلی کم بود. پس از انقلاب ما شاهد موفقیت روزافزون دانش آموزان و دانشجویان ایرانی بودیم و امروز در حال دست یابی به مقامات جهانی و المپیادهای علمی در رشته های مختلفی همچون فیزیک، ریاضی، شیمی، کامپیوتر در رقابت با کشورهای پیشرفته علمی هستیم و این نشان رشد و توسعه علمی کشور است.
عبدالهی تاکید کرد: از اوایل پیروزی انقلاب، یکی از توطئه های دشمنان که سعی می شد به وسیله ی عناصر خائن، در داخل کشور به مرحله ی اجرا در آید، به رکود کشیدن کارهای کشور و تعطيل حرکت و تولید و آفرینش و نوآوری علمی و عملی بود. خوشبختانه با هشدارهای مکرر حضرت امام(ره) و رهبری و هوشیاری و آگاهی مردم، این توطئه ها خنثی شد.
عبداللهی با اشاره به اینکه حرکت علمی در استان از ابتدای دهه ۷۰ اوج گرفت و سرعت واقعی خود را پیدا کرد، یادآور بیانات مقام معظم رهبری در سال ۷۵ شد که فرمودند:" امروز هر حرکت علمی و فرهنگی و کاری که در خدمت نظام و کشور جمهوری اسلامی و برای نوسازی و پیشرفت و آبادانی این کشور انجام می گیرد، یک عبادت است."
مسئول معاونت دانش و پژوهش بسیج شهرستان دماوند اظهار داشت: نسل جوان امروز که نمونه های آن شهید حججی و سایر شهدای مدافع حرم و یا مدافعان سلامت هستند و شاید بتوان نسل جوان کنونی را بسیار تواناتر، آگاه تر و هوشمندتر از نسل اول انقلاب برشمرد. اما نباید خطر تحریف و نفوذ را دست کم گرفت. تحریف ارزشهای انقلاب دفاع مقدس و اقتدار و عزت کشور در میان نسل جوان بصورت گسترده منتشر و در فضای مجازی فراگیر شده است. باید با معرفی الگوها مانند حاج قاسم و شهید فخری زاده با این تهاجمات مقابله کنیم. جلوی تحریف را گرفت و واقعیت و حقیقت پیشرفت را بیان کرد . به نقل از یکی از فرماندهان سپاه قطار انقلاب به سرعت در حال حرکت است شاید سنگی به سمت قطار پرتاپ شود ولی از سرعتش نمی کاهد.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی در مقایسه با انقلاب های دیگر جهان از یک سلسله ویژگی ها و امتیازهای اصولی برخوردار است که از نظر فرهنگ و دانش انقلاب آن را در رده بالای پدیده های سیاسی بزرگ و انقلاب های مهم جهان قرار داده است.
عبدالهی معرفی واقعیت های انقلاب را یک کار مهم علمی بیان کرده و تاکید کرد: باید آرمان های انقلاب و امام راحل و رهبری را به صورت دقیق تبیین کرد. مدارس مساجد دانشگاه ها، همه عرصه انتقال فرهنگ و معرفی واقعیت های انقلاب است. حضرت آقا در بیانیه گام دوم فرمودند: ما از قله های دانش جهان، عقبیم؛ باید به قله ها دست یابیم و از مرزهای کنونی دانش در مهم ترین رشته ها عبور کنیم. با شناسایی و تکمیل شبکه نخبگان بسیجی و جوانان مومن می توانیم به سوی قله ها حرکت کنیم و بسیج علمی با حمایت بیشتر و جدی تر از نخبگان و کارآفرینان بهترین اقدام را انجام داده است./ انتهای پیام
خبرنگار: ف. خانی
زمان انتشار: چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵:۲۳
شناسه خبر: 94533