به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اردبیل؛ به یاد دارید در اواسط دهه 80، زمانی که هولوگرام های تولید انبوه بسیار مهم بودند؟ از آن زمان، این کارتها در کارتهای اعتباری، ارز و سایر موارد رایج شده است. اکنون، به لطف تحقیقات جدید، در واقع می توانید چیزها را بخورید.
اول از همه، چرا کسی به هولوگرام خوراکی احتیاج دارد؟ خوب، همراه با صرف عادت برای کارهای تزئینی، آنها می توانند علاوه بر این به این نکته اشاره کنند که کالای غذایی در آن دستکاری نشده است یا نشانگر شناسایی و / یا مواد آن در رویکردی است که اثبات می کند که محصول تقلبی نیست.
دانشمندان قبلاً هولوگرام های خوراکی را به شکل کارآمد به شکلات تبدیل کرده اند، هرچند که فقط شکلات های مطمئن شکل گرفته اند و برای هر طرح هولوگرام لازم است یک کپک کاملاً جدید ایجاد شود. محققان دانشگاه خلیفه امارات متحده عربی با جستجوی یک تفاوت کاملاً متنوع، کار خود را با مخلوط کردن شربت ذرت و وانیل با آب آغاز کردند و سپس اجازه دادند تا پاسخ به فیلم خشک شود.

سپس آن فیلم با لایه ای نازک از یک رنگ سیاه مصنوعی پوشانده شد. با استفاده از روشی که به عنوان الگوی تداخل لیزری شناخته می شود، بیشتر آن لایه متعاقباً قلم زنی شد و از دنباله ای از آثار برجسته در مقیاس نانو که ترکیبی از آن را ساخته است، تشکیل می دهد.
وقتی از آن گریت عبور می کند و فیلم زیرین شربت ذرت / وانیل را نشان می دهد، گریتینگ آفتاب را به شکلی شکست می دهد که در یک نمونه رنگین کمانی به نظر می رسد - رنگ های دیده شده با زاویه دید تغییر می کنند. بعلاوه، تغییر و عمق رنگها با تغییر فاصله بین آثار، یا با توجه به مواد مختلف قند فیلم تغییر می یابد.

اگرچه رنگ سیاه در حال حاضر غیر سمی است، اما دانشمندان اکنون می خواهند دانش خود را با یک رنگ دقیق درجه مواد غذایی سازگار کنند.
این مقاله ای در مجله ACS Nano منتشر شد.
زمان انتشار: چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۰:۰۰
شناسه خبر: 94776