به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، بیست و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و ایده ها، شرکت ها و افراد برتر در حوزه های مختلف معرفی و تجلیل شدند .

شرکت آسان صنعت صالح پارسه به عنوان یکی از شرکت های زیر مجموعه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این جشنواره حاضر شد و توانست به عنوان واحد فناور برتر دست یابد. به همین منظور گفت وگویی با رئیس هیئت مدیره این شرکت پیرامون بیست و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی داشتیم که در ادامه می خوانید .
ابوالحسن صالحی اظهار داشت: جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به منظور رفتن به سمت دانشگاه کارآفرین با طرح اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان، تلاش دارد زمینه اشتغال و ایجاد کسب و کار برای دانشجویان پس از فراغت از تحصیل را فراهم آورد .

رییس هیات مدیره شرکت فناور آسان صنعت صالح پارسه درخصوص بیست و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: در این دوره از جشنواره 27 شرکت برتر از استان های مختلف با ایده هایی متفاوت و خاص حاضر بودند که به لطف خدا شرکت ما توانست به عنوان واحد فناوری برتر مجموعه رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس شناخته شود .
وی با اشاره به اینکه با اختراع تستر سیم کشی و شبیه ساز سنسورهای خودرو در این جشنواره حاضر شده بود، تصریح کرد: دستگاه تستر سیم کشی و شبیه ساز سنسورها به همراه قابلیت خواندن و پاک کردن کدهای دیاگ خودرویی به منظور مرتفع نمودن عیوب دستگاه های موجود و قابلیت پیشرفته در آموزش و عیب یابی در خودرو از سال ۱۳۹۶ در شرکت فناور آسان صنعت صالح در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز از ایده به مرحله عمل و ساخت رسید .
دبیر کانون نخبگان پایگاه مقاومت امیرالمومنین سپاه ناحیه محمد رسول الله (ص) ادامه داد: پس از 18 ماه تحقیق و بررسی علمی و عملی بر روی خودروهای گوناگون داخلی و خارجی سرانجام در سال ۱۳۹۸ باشماره نامه ۱۳۹۸۵۰۱۴۰۰۳۰۰۲۶۳۵ در اداره ثبت اختراع و مالکیت های صنعتی کشور به ثبت رسید .
وی با بیان اینکه کلیه هزینه های این طرح کاربردی از جمله طراحی، برنامه نویسی، مونتاژ و ساخت دستگاه تستر سیم کشی و شبیه ساز سنسورهای خودرو از محل درآمد شخصی اش پرداخت شده، گلایه کرد: تاکنون هیچ ارگان و سازمانی هیچگونه حمایتی از شرکت و ایده ما نداشته است .

صالحی پیرامون کاربرد دستگاه اختراعی خود عنوان کرد: دستگاه تستر سیم کشی و شبیه ساز سنسورهای خودرو در بخش های آموزشی همچون دانشگاه ها و مراکز فنی و حرفه ای به منظور آموزش در تعمیرات و مرتفع ساختن ایرادات و مشکلات خودروها در زمینه های سیم کشی و سنسورها که تشخیص آن نیز دشوار است، کمک کرده و شبیه سازی سنسورهای خودرو را انجام دهد .
وی اضافه کرد: در تعمیرگاه ها نیز می تواند برای تست کامل سلامت سیم کشی تمامی خودروها و تست کامل سلامت سیم کشی تمامی خودروها شبیه سازی سنسورهای خودرو جهت اطمینان از خراب بودن قطعه به صورت صدرصدی و سپس تعویض آن و همچنین امکان مشاهده کدهای خطا و پاک کردن آن ها مورد استفاده قرار بگیرد .
این مخترع جوان همچنین گفت: درصورت معرفی این وسیله کاربردی به مراکز تولید و تعمیرات خودرویی و تعمیرکاران، امکان افزایش سطح مهارت و دانش فنی تعمیرکاران و اشتغال تعداد زیادی از فارغ التحصیلان خودرویی ایجاد خواهد شد .
وی با گلایه اذعان داشت: ازنظر همکاری تاکنون هیچ سازمان دولتی و هیچ نهاد اقتصادی ما را مورد حمایت قرار نداده و درصورت حمایت از این طرح توسط مسوولان استانی جهت معرفی و تامین منابع، نه تنها کمک به ایجاد اشتغال پایدار و توانمند جهت تعداد زیادی از جوانان خواهد داشت، بلکه باعث پویایی هرچه بیشتر ایجاد انگیزه در سایر بسیجیان خلاق و نخبه جهت ورود به مرحله علمی و مهارتی خواهد شد .
گفت وگو از احسان ایوبی
انتهای پیام/
زمان انتشار: دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰:۰۰
شناسه خبر: 95063