به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان گیلان، نعیمه عبداللهی فرمانده حوزه خواهران لشت نشاء گفت حوزه خواهران حضرت رقیه(س) با چند هدف تصمیم به برگزاری این دوره ها گرفتند عبارتند از زنده نگهداشتن آئین و سنن بومی و تولید محصولاتی که جزو میراث فرهنگی استان گیلان محسوب می شوند. اشتغالزایی و فراهم آوردن شرایط مناسب جهت کسب درآمد زنان و خانواده شان در جهت رفع بیکاری و فقر. یکی دیگر از مهمترین اهداف ما،حفظ سلامت خانواده و طبیعت است، چرا که می توان با رونق بخشیدن سفره، سبد و ظروف حصیری، از استفاده ی بی رویه ظروف یکبار مصرف که بسیارزیان بار است و همچنین کیسه پلاستیک تجزیه ناپذیرجلوگیری نمود.
وی در ادامه گفت حصیربافی در اردیبهشت ماه سال 99 بود که حوزه خواهران حضرت رقیه(س) با حجم زیادی از درخواست بانوان لشت نشاء جهت حضور در دوره های آموزشی حصیربافی رو به رو شد و تصمیم گرفتند هماهنگی های لازم در جهت برگزاری این دوره بصورت تخصصی و حرفه ای انجام شود پس از هماهنگی با سازمان میراث فرهنگی استان گیلان از اساتید دعوت به عمل آمد تا برگزاری دوره آموزشی حرفه ای حصیربافی را برای بانوان بخش لشت نشاء داشته باشند و پس از اتمام دوره، به تمام بانوان شرکت کننده،گواهی آموزش اعطا شد و سپس تصمیم گرفته شد این دوره را به صورت تخصصی ادامه دهند در این پایگاه هم اکنون هم نیروهای جدید در حال آموزش هستند و هم آموزش دیدگان توانستند از طریق تولیدات خود درآمدزایی کنند این دوره ها که برای عموم رایگان و آزاد بوده، با استقبال قابل توجه زنان بی سرپرست و بد سرپرست قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرددر تسمه بافی از نخ های مصنوعی به جای طبیعی استفاده می شود که امروز بازار فروش فوق العاده ای را به خودش اختصاص داده است پس از برگزاری این دوره ها، یک باب مغازه در اختیار این زنان قرارداده شده است تا تولیدات خود را درآنجا به فروش رسانند از طرف دیگر، زنان بد سرپرستی که همسرانشان از بیکاری رنج می بردند، دربازارهای محلی، محصولات تولیدی همسران شان را به فروش می رسانند و از این طریق هم مرد و هم زن مشغول به کار شده و کسب درآمد می کنند.
نعیمه عبداللهی ادامه داد یکی از دوره های دیگر حوزه مقاومت حضرت رقیه (س) برگزار کردند، دوره عروسک بافی می باشد در این دوره نیز که برای عموم آزاد و رایگان بوده است، زنان توانستند تولید انبوه و با کفیت بالا داشته باشند و در بازار فروش، عرضه نمایند.
وی تصریح کرد زنانی که با فضای مجازی آشنا بودند، از آن طریق فروش محصولات خود را انجام می دهند و همچنین برای زنانی که تسلطی بر فضای مجازی ندارند، از طریق فراهم آوردن یک مغازه برای آن ها، فروش خود را بصورت حضوری دنبال می کنند.
در ادامه نعیمه عبداللهی فرمانده حوزه خواهران لشت نشاء افزود، با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سال جدید را سال تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها نامگذاری کردند گفت، در سال جدید آموزشها مستمر ادامه خواهد داشت تا اشتغالزایی و فراهم آوردن شرایط مناسب جهت کسب درآمد برای بانوان و خانواده هایشان فراهم شود.
انتهای پیام/.

حصیربافی

تسمه بافی
زمان انتشار: شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶:۳۰
شناسه خبر: 95533