یک نوشیدنی فوق العاده مفید برای سلامتی با آب چغندر

چغندر علاوه بر اینکه مغز را در سلامت نگه می دارد باعث کاهش روند پیری سلول ها و بخصوص سلول های پوست و دیگر ارگان های بدن می شود. با نوشیدن آب چغندر به التیام سریع زخم ها و جراحات کمک کرده و از بروز زودهنگام چین و چروک پوستی پیشگیری خواهید کرد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اردبیل؛ احتمالاً شما عادت کرده اید که این سبزی را به صورت پخته شده (لبو) و در داخل سالاد میل کنید. با این حال روش های متعددی برای مصرف چغندر وجود دارد که می توان بیشترین بهره را از خواص آن برد. آب چغندر باعث مقابله با رادیکال های آزاد می شود و راندمان ورزشکاران را بالا می برد.

خاصیت لبو و مضرات لبو چیست؟/ تاثیر مصرف لبو بر پیشگیری از سرطان

آب چغندر برای کاهش روند پیری

چغندر علاوه بر اینکه مغز را در سلامت نگه می دارد باعث کاهش روند پیری سلول ها و بخصوص سلول های پوست و دیگر ارگان های بدن می شود. با نوشیدن آب چغندر به التیام سریع زخم ها و جراحات کمک کرده و از بروز زودهنگام چین و چروک پوستی پیشگیری خواهید کرد.

نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد، مصرف آب چغندر باعث ایجاد مخلوطی از میکرو ارگانیسم‌های دهانی می‌شود که به سلامت روان و رگ‌های خونی مرتبط هستند.

چغندر و وعده‌های غذایی مختلف همراه با کاهو، اسفناج و کرفس  از نظر نیترات غیرآلی غنی هستند و بسیاری از میکروارگانیسم‌های دهانی که در تبدیل نیترات به اکسیدنیتریک نقش دارند به مدیریت رگ‌های خونی و انتقال‌دهنده‌های عصبی (پیام‌های شیمیایی در ذهن) کمک می‌کنند.

در افراد مسن  تولید اکسیدنیتریک کاهش می‌یابد و علت آن عروق ضعیف‌تر (رگ‌های خونی) و کاهش سلامت شناختی (ذهن) است.

در مطالعه جدید محققان دانشگاه اکستر، ۲۶ فرد مسن سالم در دو فاصله ۱۰روزه مکمل مصرف کردند، مورد اول آب چغندر غنی از نیترات و دیگری با آب دارونما بدون نیترات بود که دو بار در روز می‌نوشیدند.

نتایج این تحقیق میزان بیشتری میکرو ارگانیسم‌ مرتبط با عروق و عملکرد شناختی خوب را تایید کرد که میزان میکروارگانیسم‌های مرتبط با بیماری و ناراحتی را کاهش می‌دهند.

تحقیقات پیشین در مقایسه میکرو ارگانیسم دهانی افراد جوان، مسن و افراد سالم با بیماری‌های مزمن متمرکز بوده است، اما تحقیقات جدید برای بررسی برنامه کاهش وزن غنی از نیترات به این روش انجام شده است

یافته‌های محققان نشان می دهند که وعده‌های غذایی غنی از نیترات در برنامه کاهش وزن - در این مورد از طریق آب چغندر - به مدت ۱۰ روز می‌تواند به‌طور قابل توجهی میکروبیوم دهانی (مخلوط میکرو ارگانیسم) را تغییر دهد. حفظ این میکروبیوم دهانی سالم در طولانی مدت احتمالا باعث کاهش تغییرات مخرب عروقی و شناختی مربوط به پیری می‌شود.

خواص آب لبو

محققان برای تعیین خوشه‌ها یا ماژول‌های میکرو ارگانیسم دهانی آزمایش‌هایی را انجام دادند که تمایل به رشد جمعی در شرایط قابل مقایسه دارد.

تجزیه و تحلیل زیادی در مورد مزایای استفاده از میکروبیوم روده سالم انجام شده است. با این حال، میکروبیوم دهان که موقعیت حیاتی فعال کردن نیترات با یک برنامه کاهش وزن غنی از سبزیجات را دارد بسیار کمتر مورد بررسی قرار گرفته است.

کاهش مشکلات قلبی

چغندر حاوی خواص ضدالتهابی فوق العاده ای است و برای افرادی که از مشکلات قلبی رنج می برند مفید است.

مقابله با رادیکال های آزاد

چغندر علاوه بر اینکه مغز را در سلامت نگه می دارد باعث کاهش روند پیری سلول ها و بخصوص سلول های پوست و دیگر ارگان های بدن می شود. با نوشیدن آب چغندر به التیام سریع زخم ها و جراحات کمک کرده و از بروز زودهنگام چین و چروک پوستی پیشگیری خواهید کرد

چغندر حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند بتالائین ها و پولیفنول ها است که اثرات مضر رادیکال های آزاد را خنثی می کند. بالا بودن رادیکال های آزاد در بدن باعث پیری زودهنگام سلول ها و افزایش خطر بیماری هایی مانند سرطان می شوند.

برای مقابله با سرطان

آب چغندر با رشد سلول های بدخیم که عامل سرطان هستند مقابله می کند. نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که آب چغندر باعث کاهش رشد تومورها بخصوص در پانکراس، سینه و پروستات می شود.

افزایش مقاومت بدن

ورزشکاران زیادی هستند که قبل از شروع مسابقه از این نوشیدنی استفاده می کنند. چون آب چغندر باعث افزایش قدرت ریوی می شود. نتایج بررسی ها نشان می دهند که چغندر قرمز باعث بهبود 16 درصدی راندمان ورزشکاران می شود. در نتیجه اگر اهل ورزش هستید از این نوشیدنی غافل نشوید.

کنترل فشارخون

مصرف منظم و روزانه آب چغندر برای افرادی که از پرفشاری خون رنج می برند مفید است چون ترکیبات آن به کنترل فشارخون کمک می کند. در واقع نیترات موجود در چغندر قرمز باعث کنترل فشارخون در این افراد می شوند.

بهبود گوارش

آب چغندر به هضم برخی مواد غذایی کمک کرده و حالت سنگین شدن معده را کاهش می دهد. این سبزی قرمز رنگ مفید همچنین برای افزایش اشتهای افرادی که دوره نقاهت بیماری را می گذرانند نیز مفید است.

بهبود عملکرد غده تیروئید

بروز گواتر به دلیل میزان کم ید بدن است. این مشکل با مصرف مواد غذایی حاوی ید مانند چغندر و همچنین سیر درمان یا بهتر کنترل می شود.

مقابله با التهاب

چغندر حاوی ترکیبی به نام «بتائین» است که سلول ها را در برابر استرس و هر نوع تورمی مقاوم می کند. این ترکیب از اعضای بدن در برابر بیماری های محافظت کرده و اثرات بعد از عمل جراحی را کاهش می دهد.

مقابله با احتباس آب در بدن

مصرف منظم و روزانه آب چغندر برای افرادی که از پرفشاری خون رنج می برند مفید است چون ترکیبات آن به کنترل فشارخون کمک می کند. در واقع نیترات موجود در چغندر قرمز باعث کنترل فشارخون در این افراد می شوند.

خاصیت آب چغندر

آب چغندر برای افرادی که دچار ادم (ورم) می شوند و یا از احتباس آب در پاها رنج می برند مفید است. چون این گیاه مفید سرشار از پتاسیم و میزان اندکی سدیم است و این مسئله باعث دفع مازاد آب بدن از طریق ادرار می شود.

آب چغندر تصفیه کننده خون

آب چغندر خواص تصفیه کنندگی دارد و باعث تحریک عملکرد کلیه ها، روده ها و کبد می شود. به این ترتیب به دفع سموم، مدفوع، ادرار و هر نوع ضایعات دیگری از بدن کمک می کند.

یک نوشیدنی فوق العاده با چغندر

حال که به خوبی با خواص چغندر قرمز آشنا شدید توصیه می کنیم برای استفاده هر چه بهتر از خواص آن یک نوشیدنی فوق العاده آماده کنید. برای تهیه این نوشیدنی بی نظیر علاوه بر چغندر به سیب و هویج نیز نیاز دارید. سال هاست که چینی ها از این نوشیدنی معجزه گر استفاده کرده و آن را برای افرادی که از بیماری های متعدد رنج می برند توصیه می کنند. این نوشیدنی خواصی دارد که در پیشگیری و مقابله با سرطان ریه موثر است.

آب چغندر

انتهای پیام/

زمان انتشار: دوشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۶:۳۶

شناسه خبر: 95550

مطالب مرتبط :
نوشیدن آب چغندر باعث پیری سالم می‌شود

یک مطالعه جدید؛

نوشیدن آب چغندر باعث پیری سالم می‌شود

یک مطالعه جدید در مجله «Redox Biology» منتشر شد که نشان می‌داد نوشیدن آب چغندر ترکیبی از باکتری‌های دهان را در ارتباط با عروق خونی سالم و عملکرد مغز ایجاد می‌کند.

سرانجام واکسنی داریم که علیه

بر طبق گزارش موسسه تحقیقاتی اسکریپس وIAVI؛

سرانجام یک واکسن علیه "اچ آی وی" کار می‌کند

امید به مقابله با اچ آی وی، ویروس نقص ایمنی انسانی، نزدیک‌تر از هر زمان دیگری است. واکسن جدیدی علیه این ویروس نوید داده شده در آزمایشات فاز۱ است که منجر به تولید آنتی بادی‌های کارآمد در ۹۷٪ از شرکت کنندگان می‌شود.

حسگر فوق نازک دانشمند ایرانی غلظت فوق العاده پایین دی اکسید نیتروژن را تشخیص می‌دهد

در آزمایشگاه و دانشگاه برکلی؛

حسگر فوق نازک دانشمند ایرانی غلظت فوق العاده پایین دی اکسید نیتروژن را تشخیص می‌دهد

امین عزیزی، دانشمند فوق دکترا از دانشگاه برکلی دستگاه حسگر فوق نازک را تولید کرده است که می‌تواند تلفن هوشمند شما را به یک حسگر گاز فوق العاده هوشمند تبدیل کند. این سنسور در دمای اتاق کار می‌کند و قادر است غلظت فوق العاده پایین دی اکسید نیتروژن حداقل ۵۰ قسمت در میلیارد را تشخیص دهد.

ضایعات ماهی

پلاستیک زیست تخریب پذیر که از ضایعات ماهی تهیه می شود

تیمی در دانشگاه Memorial of Newfoundland کانادا با استفاده از ضایعات ماهی پلاستیک زیست تخریب پذیر ایجاد کرده اند.

کلاب هاوس

کلاب هاوس محبوبترین شبکه اجتماعی در دنیا

شبکه اجتماعی به نام کلاب هاوس (Club House) بدون اتکا به عکس و ویدئو و نوشته، توانسته به محبوبترین شبکه اجتماعی در دنیا و البته ایران تبدیل شود.

ماست و سرطان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری:

تاثیر ماست در پیش گیری از ابتلا به سرطان

برای برخورداری از زندگی سالم لازم است که از مواد غذایی سالم استفاده شود تا سلامت افراد به خطر نیفتد، ماست طبیعی یکی از موادی است که می تواند از ابتلاء به سرطان جلوگیری کرده و در تغییرات سبک زندگی نقش بسیار مفیدی را داشته باشد، بطوریکه افرادی که بیشترین میزان مصرف ماست را دارند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف ماست را دارند خطر ابتلا ۳۳ درصد کمتر است

کاغذ

خبرگزاری علم و فناوری گزارش می دهد

هدف گذاری برای تولید کاغذ از باگاس نیشکر در چوب و کاغذ مازندران/ کاهش ۵۰ درصدی مصرف چوب آلات

مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران از هدف‌گذاری برای تولید کاغذ از باگاس نیشکر خبر داد.

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب