به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از اردبیل و به نقل از آی ای، مطابق با اعلامیه مطبوعاتی اخیر این شرکت ، یک شرکت بیوالکترونیک برای سیستم Prima خود فقط یک جایزه HealthTech 2020 را به دست آورد - یک فناوری بینایی بیونیک نسل بعدی که برای امکان بینایی افراد نابینا طراحی شده است.
این شرکت Pixium Vision SA ، با سیستم بینایی بینایی خود ، جایزه بهترین محصول / معامله را از آن خود کرد.
این عنوان در طی فروم MedTech 2021 اعطا شد و از پیشرفته ترین مبتکران فناوری نسل بعدی مراقبت های بهداشتی در اروپا قدردانی می کند - و توسط پروژه NOBEL سازماندهی شده است ، و انجمن MedTech میزبان آن است.
سیستم بینایی جدید بیونیک یک قدم تا رفتن به بازار فاصله دارد
مدیر عامل شرکت لوید دیاموند از شرکت Pixium Vision در بیانیه مطبوعاتی گفت: ما از دریافت این جایزه HealthTech 2020 بسیار افتخار می کنیم که این کار پیشگامانه ای است که با سیستم Prima انجام می شود." "سیستم پریما پتانسیل خود را برای ایجاد بهبود قابل توجه در کیفیت زندگی بیماران مبتلا به AMD خشک نشان داده است و این جایزه ظرفیت آن را برای بهبود بینایی به رسمیت می شناسد.
دایموند همچنین هدف این شرکت را برای کمک به بیماران که به شدت به درمان احتیاج دارند، تأیید کرد.

سیستم Prima متشکل از یک جایگزین فتوولتائیک گیرنده های نوری است که امکان استفاده همزمان از پروتز مرکزی و دید طبیعی محیطی را برای افراد مبتلا به تخریب ماکولای وابسته به سن خشک آتروفیک (AMD) فراهم می کند. در حالی که هنوز در دست توسعه است ، این فناوری در حال انجام مطالعات مداوم در طول آزمایش محوری PRIMAvera است. این مطالعه در اواخر سال 2020 با هدف تأیید ایمنی و فواید سیستم Prima آغاز شد.
این آخرین مرحله بالینی تا قبل از ورود فناوری جدید بینایی در اروپا است.
بینش بیونیک می تواند زندگی افراد نابینا را به طور اساسی تغییر دهد
براساس داده های مثبت گزارش شده توسط یک مطالعه امکان سنجی فرانسه ، بیماران مبتلا به AMD چشم خشک با سیستم Prima بهبود چشمگیری مواجه شدند.
آخرین مطالعه همچنین نشان داد که بیماران می توانند همزمان به بینایی مصنوعی تولید شده توسط Prima System ، همراه با دید محیطی باقی مانده خود دسترسی داشته باشند.
Pixium Vision یک شرکت پیشرفته است که پیشرفت های سریع میکرو الکترونیک ، الگوریتم های نرم افزار هوشمند ، پردازش بصری و نوروبیولوژی را با هم جمع می کند - همه اینها برای ساخت سیستم های بینایی بیونیک هستند که قادر به ارتباط با مغز ماشین و هوش مصنوعی (AI) هستند. هدف استفاده از فناوری برای جبران از دست دادن جدی در بینایی یا بیماری های تخریب شبکیه است ، بنابراین تحرک ، استقلال و کیفیت زندگی عمومی افراد نابینا را بهبود می بخشد.

از زمان نوشتن ، 285 میلیون نفر در سطح جهان دارای بینایی کمبود هستند ، که 39 میلیون نفر از نابینایی کامل رنج می برند. از بین افرادی که اختلال بینایی دارند ، 200 میلیون نفر با AMD زندگی می کنند و هر روز 365،000 نفر دیگر با AMD تشخیص داده می شوند.
به همین دلیل آخرین مطالعه جدید فناوری Prima Vision گام اساسی در جهت درمان AMD خشک است.
بدون درمان شناخته شده برای بیماران نابینا ، قربانیان کاهش قدرت بینایی اغلب افسردگی را تجربه می کنند ، ده ها میلیارد دلار به طور مشترک از دست می دهند و مرگ زودرس آنها شناخته می شود. در ارائه یک جایگزین مصنوعی برای چشم های سالم که به طور طبیعی رشد کرده اند ، ما بسیار نزدیک به ارائه درمان های معنی دار برای یکی از قدیمی ترین چالش های بشر در تاریخ هستیم: نابینایی.
زمان انتشار: یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۰:۰۰
شناسه خبر: 95748