به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از شیراز، با وجود بسیاری از پیام های متناقض در مورد اینکه کدام نوع از چربی ها را بخورید، جای تعجب نیست که بسیاری از مردم در مورد خوردن یا نخوردن آن ابهام دارند. در اینجا فقط چند دلیل وجود دارد که چرا توصیه در مورد چربی بسیار گیج کننده است و چقدر واقعاً باید چربی بخورید.
مقداری چربی در رژیم غذایی ما ضروری است زیرا به ما انرژی می دهد و به ما کمک می کند ویتامین های خاصی از جمله ویتامین A ، D و E را جذب کنیم. اما انواع مختلفی از چربی ها وجود دارد و خوردن بیش از حد از انواع خاصی می تواند برای ما مضر باشد. چربی های اشباع نشده (که غیر اشباع غیر اشباع یا پلی اشباع نشده نیز نامیده می شوند) به عنوان چربی های "خوب" شناخته می شوند و برای کمک به ما در کاهش کلسترول و سلامت قلب مهم هستند. چربی های اشباع نشده را می توان در غذاهایی مانند آووکادو، روغن زیتون یا بادام زمینی و ماهی یافت.
اما چربی های اشباع می توانند هنگام مصرف بیش از حد برای ما مضر باشند و باعث افزایش کلسترول و افزایش خطر بیماری های قلبی شوند. چربی های ترانس همچنین می توانند سطح کلسترول را افزایش دهند. غذاهایی که حاوی چربی های اشباع و ترانس هستند شامل کره، پنیر، بیکن، بیسکویت و غذاهای سرخ شده هستند.
چربی مهم است
بسیاری از مقامات بهداشتی در سراسر جهان موافقند که چربی قسمت مهمی از یک رژیم غذایی سالم است اما اینکه ما فقط باید روزانه کالری زیادی از چربی ها دریافت کنیم.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) به افراد توصیه می کند که بیش از 30 درصد کالری روزانه خود را از چربی دریافت نکنند که فقط 10 درصد کالری روزانه باید از چربی های اشباع و کمتر از 1 درصد از چربی های ترانس باشد.
توصیه های محققان در انگلیس تقریباً یکسان است و چربی های اشباع را فقط به 10 درصد کالری دریافتی روزانه محدود می کند که حدود 30 گرم در روز برای مردان (حدود 270 کالری) و 20 گرم برای زنان (حدود 180 کالری) می باشد.
اما در اروپا، توصیه های بهداشتی نشان می دهد که چربی باید بین 20 تا 35 درصد کل کالری روزانه ما باشد. همچنین هیچ توصیه ای برای میزان کالری دریافتی از چربی های اشباع یا ترانس وجود ندارد و فقط به این دلیل که این کالری ها باید محدود شوند. در ایالات متحده فقط به مردم توصیه می شود که مصرف چربی اشباع شده را به کمتر از 10 درصد کالری روزانه کاهش دهند.
بنابراین گرچه به نظر می رسد در میزان چربی افراد باید توافق وجود داشته باشد، اما تغییرات اندک در این توصیه ها و همچنین تغییر در مقدار خاصی از انواع چربی که باید مصرف کنیم ممکن است سردرگمی را در مورد چربی خوردن یا عدم توجیه آن توضیح دهد و چه مقدار از آن را باید بخوریم.
گزارش از حسین استواری
انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۰
شناسه خبر: 97065