یاداشت خبرنگار علم وفناوری خراسان جنوبی از کرونا ویروس

بهانه ای برای شناخت فرصت در کنار چالش سلامت برای مقابله با کرونا

بی نشان آمد و بی نشان عرصه را زمامداری می کند، در زمانه ای که بشر ادعاهایی دارد فارغ از هیاهوها جهش می یابد و بی اعتنا به همه آنچه آشکار است جان می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری از خراسان جنوبی، کرونا ویروس نام دارد، ویروسی که حساب روز،  هفته و ماه را گرفت  و عمرش از سال هم تجاوز کرد ، هر چند در بدو ورودش محدودیت هایی مقرر شد و در اجرای آن تاکید میشد اما به مرور زمان این موجود مرموز جای خود را در گوشه و کنار سرزمین مان خوش یافت و میهمان نوازی ایرانیان هم مزید بر علت با روی گشاده سبکی جدیدی از زندگی را در روزمرگی ها مستقر نمود، این سیره در ابتدا اگر چه ناخوشایند بود و تا عادت شدن، تعدادی از عزیزانمان را مسافر دیار باقی کرد اما با گذشت روزها و ...، جزو روال عادی زندگی شد و چراغ خاموش در همنشینی ها با غافل کردن افراد، خطرات ناشی از شیوع را در خفا کمرنگ نمود و جامعه را درگیر مشکلات متعدد نمود.

اما در بعد دیگر این روایت بیمناک، افرادی خالصانه به پیروی از فرمان مقتدایشان عرصه چپاولگری ویروس منحوس را سد شدند و  برای  سلامت کشورشان از جان و دل مایه گذاشتند، نه تنها با دوری از عزیزانشان شب و روز برای رهایی از  کرونا ویروس متحمل سختی هایی شدند بلکه با گذشتن از جانشان عنوان مقدس شهید سلامت را در کنار دیگر مجاهدین سیر الی الله ثبت کردند و در این راه علیرغم گذشت قریب به دو سال خدمت، همچنان در این جبهه جان فشانی می کنند.

 در بخش دیگر این حکایت شور، در کنار خسارت هایی که بر دوش جامعه تحمیل شد همگرایی مردم برای کم کردن این زحمت مثل همیشه نتیجه داد و بار دیگر مردم همنوع ایران ثابت کردند بسیج مردمی که با شروع حکومت اسلامی گره گشای مشکلات بوده و هست می بایست دست در دست هم ماموریت محوله را به اتمام برسانند تا مصائب ناشی از این  بلای خانمانسوز را اندکی مختصر کنند و با مجاهدت ها و کمک های شبانه روزی، مردمان این بوم حماسه ای از جنس مهربانی را در کارنامه شان ثبت نمودند... و در کنار این تلخ و شیرین ها، تکیه و باور خود سبب گردید این تهدید شوم با تلاش جوانان ایران  تبدیل به فرصتی شود تا علیرغم نابسامانی ها  آهنگ ما میتوانیم را عملی سازند و  در بین شمار فراوان کشورهای جهان در تولید آنتی تز این تز مخوف حرفی برای گفتن داشته باشند و قدرت علم ایران را در صدر نمودار علمی جهان ثبت کنند.

  بنابراین بازیگر اصلی این حکایت موعظه آفرین علیرغم  چالش های متعدد، بانگی است برای خودآگاهی ما بی خبران و تذکری برای اینکه همه چیز در ید قدرت خداست و بشر فقط و فقط در پناه و توکل به نامش خواهد توانست راه را از بیراهه تشخیص داده و طی طریق نماید.

 

به امید روزی که با هجرت کرونا ویروس، جهانیان رزق های ناشناخته ای را که در این روزها به آن پی بردند و در حال از وجودشان محروم هستیم، نصیبمان گردد.

انتهای پیام/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

زمان انتشار: دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰:۵۳

شناسه خبر: 97662

مطالب مرتبط :
سلامت

علائم کمبود ویتامین c در بدن

رژیم غذایی نامناسب، بی اشتهایی، بیماری روانی شدید از شایع ترین عوامل خطر برای کمبود ویتامین C در بدن هستند.

سلامت

روش درمانی فناورانه برای مقابله با حملات قلبی ژنتیک

یک روش درمان تجربی جدید نویدبخش کاهش سطوح لیپوپروتئین است که منجر به ابتلاء به نوعی بیماری قلبی زودرس می‌شود که در حال حاضر روش درمانی قطعی برای آن وجود ندارد.

آشنایی با انواع کلاهبرداری‌ رمزارزی

آشنایی با انواع کلاهبرداری‌ رمزارزی

با انواع کلاهبرداری‌ رمزارزی و نحوه پرهیز از آن‌ها آشنا شوید

بالای پنجادرصد دانش آموزان متوسطه دوم استان اصفهان در افق هنر‌جو می‌شوند

کارشناس فنی و حرفه‌ای اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت:

بالای پنجادرصد دانش آموزان متوسطه دوم استان اصفهان در افق ۱۴۰۴ هنر‌جو می‌شوند/ ایجاد رشته تولید برنامه‌های تلویزیونی در هنرستان خیرساز شالباف

کارشناس فنی و حرفه‌ای اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بهبود شاخص هدایت متوازن دانش آموزان استان از میزان ۴۱ درصد به ۵۱.۳۳ درصد تا افق۱۴۰۴، محقق می‌شود، در توسعه رشته‌ها زمینه‌های صنعت و هنر الویت ماست و در همین راستا رشته تولید برنامه‌های تلویزیونی در هنرستان فنی و حرفه‌ای خیرساز شالباف ایجاد شد، همچنین با مشارکت سایر دستگاههای دولتی استان و دانشگاه آزاد اسلامی چندین هنرستان‌ها راه‌اندازی شده است.

واکسیناسیون

مسئول مرکز تجمیعی واکسیناسیون شماره ۳ اردبیل:

واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر در روز در مرکز تجمیعی

مسئول مرکز تجمعی واکسیناسیون شماره ۳ شهری در اردبیل گفت: تعداد واکسنی که در این مرکز تزریق می شود ۱۲۰۰ دوز در روز می باشد.

امروز؛

اصفهان با شاعر صائب شناس "محمدعلی صاعد اصفهانی" وداع کرد

پیکر "محمدعلی صاعد اصفهانی" از شاعران و انجمن داران باسابقه اصفهان " صائب شناس" صبح امروز با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تشییع و در قطعه هنرمندان باغ رضوان اصفهان آرام گرفت.

آتروفی چیست و چگونه مغز انسانی کوچک می شود؟

آتروفی چیست و چگونه مغز انسانی کوچک می شود؟

قسمت‌هایی از بدن یا صورت ما وجود دارد که می‌خواهیم اندازه آن‌ها را کاهش دهیم، اما مطمئناً مغز یکی از آن‌ها نیست. آتروفی یا کوچک شدن مغز به از دست رفتن پیش‌رونده سلول‌های مغزی در طول زمان گفته می‌شود

دیدگاه ها و نظرات :
نام کامل وارد شود
دقیق و صحیح وارد شود
لطفا فارسی و خوانا باشد
captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب