به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مازندران،یکی از اقداماتی که سازمان بسیج علمی و پژوهشی در استان مازندران انجام داده،شناسایی و حمایت از نخبگان است.
سینا امیری از جمله نخبگانی است که با وجود توانمندی در زمینه الکترونیک در بهشهر نتوانست آنطور که باید و شاید طرحهای خویش را عملیاتی کند.
وی با اعلام اینکه چند نمونه از طرحهای تولیدی را برای عرضه در نمایشگاه هفته بسیج ارائه دادم، گفت: عرضه کارهای نخبگانی در نمایشگاه که مرتبط با این موضوع یکی از اقدامات اثر گذاری است که در حال انجام است.
این نخبه مازندرانی از ساخت منبع تغذیه هوشمند خبر داد و گفت: این دستگاه به لحاظ اقتصادی نسبت به نمونهها موجود در بازار ارزانتر است.
وی با اعلام اینکه این دستگاه در زمینه اقتصادی و تجاری قابل مقایسه است، گفت: قابلیتهای مختلف مثل نمایش دما، اندازه گیری جریان و قطع کردن جریان به صورت در این دستگاه دیده شده است.
امیری هزینه ساخت این دستگاه برای مصرف کننده را حدود یک میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این دستگاه در بازار به قیمت دو میلیون تومان به فروش میرسد.
وی با اعلام اینکه در صورت بازاریابی مشکلی برای تولید انبوه ندارم،افزود: مهمترین موضوع برای بنده حمایتهای معنوی است و کاهش بروکراسی اداری برای دریافت مجوز تولید است.
این نخبه مازندرانی اضافه کرد: برای نمونه طرح منبع تغذیه هوشمند را در اختیار چند نفر از فروشندگان قرار دادیم که رضایت کامل داشتند و تاکنون مشکل خاصی به بنده اعلام نشده است.
وی با اعلام اینکه ایده این طرح برای خودم بوده است، افزود: غیر از این موارد طرحهای متنوعی دیگری دارم که برای عملیاتی کردن آنها نیاز به حمایتهای معنوی و تشکیل تیم داریم که در بهشهر این بستر فراهم نیست.
امیری در ادامه با اعلام اینکه تهیه و تدوین طرحی را در دستور کار دارم که امکان ذخیره برق دستگاههای خانگی را فراهم میکند،گفت: در این طرح دستگاه برق مصرف شده دستگاه قابل بازیابی و ذخیره است.
وی خاطر نشان کرد: برای ساخت این دستگاه نیاز به حمایتهای مالی داریم.
این نخبه مازندرانی در پاسخ به این سئووال که چند درصد فکر میکنید این طرح قابل عملیاتی شدن، است، افزود: با توجه به قوانینی که وجود دارد به راحتی قابل استفاده است و بیشتر در حوزه نظامی قابل استفاده است.
وی با اعلام اینکه طرحهای زیادی را در ذهن دارم،گفت: برای عملیاتی کردن آن نیاز به تشکل گروه است که تاکنون موفق به تشکیل گروه نشدم.
امیری درباره حمایتهای بسیج علمی، گفت: امکانات و ادوات لازم را بسیج علمی در اختیار بنده قرار داده است و حتی افرادی را برای همکاری معرفی کرده که این ظرفیت در کمتر ارگانی تاکنون در بهشهر برای بنده و امثال بنده فراهم بوده است.
وی با اعلام اینکه غیر از بسیج علمی سایر دستگاههای اجرایی هم باید ورود پیدا کنند،افزود: اجرای برخی از طرحها نیاز به حمایت سایر ارگانها و نهادها دارد که کمتر شاهد همکاری در این حوزه بودم.
امیری که 23 ساله است به صورت جدی نسبت به نحوه آموزش در دانشگاهها انتقاد کرده و گفت: در دانشگاهها آنچیزی آموزش داده نمیشود که نیاز جامعه ما باشد و حتی برخی از اساتید آشنایی کافی نسبت به نیازمندیها و توانائیهای بازار ندارند و این یک معضل جدی در کشور است.
انتهای پیام/
زمان انتشار: سه شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۰:۳۲
شناسه خبر: 99988