به گزارش خبرگزاری علم و فناوری؛ به مناسبت هفته بسیج همایش "همیشه در اوج " و اختتامیه جشنواره تجربه نگاری آینده روشن در سالن همایش باغ موزه دفاع مقدس استان سمنان و با حضور سرگرد مصطفی خانی مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری استان سمنان، روسای آموزش و پرورش و مرکز رشد دانشگاه سمنان و همچنین مسئولین سپاه شهرستان سمنان برگزار گردید. سرهنگ دهرویه جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه سمنان در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته بسیج و ضرورت وجودی این تشکل مقدس در کشور و در تمامی عرصه ها به ویژه علم افزود: در اهمیت علم و پژوهش همین بس که اولین توصیه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم راجع به این حوزه است و این اولویت بندی حاکی از اهمیت این موضوع است. از ابزارهای مهم تمدن سازی، تولید علم است و اگر بخواهیم در دنیا توانایی و قدرت داشته باشیم لازم است در این عرصه توانمند شویم. بحث تولید علم و پژوهش از موضوعات مهمی است که مجموعه سپاه و بسیج به عنوان موتور پیشران انقلاب از آن یاد می کند.
دهرویه اظهار داشت: اگر به معنای واقعی؛ جدی و با کارشناسی در عرصه علم وارد نشویم؛ به صورت تصاعدی از دنیا عقب میافتیم. در علم باید جهشی اتفاق بیافتد که ما را به مرزای دنیا برساند؛ این اتفاق جز با روحیه بسیجی و جهادی محقق نخواهد شد. دهرویه در پایان سخنان خود گفت: ماموریت ما، ماموریت خطیر تمدن سازی است که لازمه آن داشتن روحیه بسیجی است.
مصطفی خانی مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان سمنان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین تجمعاتی به برکت هفته مبارک بسیج، بیان داشت: عرصه علم، دو ساحت دارد. سطح اول، عرصه تخصصی است که توانمندی ها و قابلیت ها را اداره می کند و امیدواریم مجموعه علمی پایگاه های بسیج بتوانند از این ظرفیت ها استفاده کنند. سطح دوم، اتصال و ارتباط بین مردم و عرصه علم است. وی دلیل ماندگاری فرهنگ عاشورا را همین اتصال دانست.
خانی افزود: قدم اول در گام دوم انقلاب، کسب علم و دانش است. بدون دانایی حرکت ممکن نیست؛ این یک سنت الهی و قانون حاکم بر شرایط کنونی جهان و کشور ماست. روی دیگر دانایی، توانایی است و لازمه پایداری علم در جامعه حضور مردم است.
مصطفی خانی ضمن یادآوری سخنان دکتر رحیمی، مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی کشور گفت: علم باید مردم سالار شود. در کنار مراکز تخصصی، مراکز بسیج نیر باید برای مردمی کردن عرصه علم تلاش کنند. لازم است فعالیت های علمی در مسر فعالیت های بسیج قرار گیرد.
مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری استان سمنان ابراز کرد: برنامه ریزی بدون اتکا به اعتبار، رویکردی است که می تواند مسائل کشور را حل کند. مدلی که متکی به ظرفیت های بیرونی است قادر به حل بحران ها و چالش های مهم کشور نیست. خانی چشم انداز مجموعه علمی را ترسیم کرد و گفت: 5 ماموریت اصلی وظیفه مجموعه علمی بسیج است که عبارتند از: مسئله یابی، کسب دانش تجربی، اندیشه ورزی، تحقیق و پژوهش و حمایت.
وی در پایان افزود: این تجمع که به برکت زحمات افراد در پایگاه ها برگزار شده است، آغاز یک جریان بزرگ در عرصه علمی خواهد بود.
انتهای متن/ ص
