به گزارش خبرگزاری علم و فناوری؛ پارک فناوری پردیس ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، میزبان تعداد زیادی از عالیرتبهترین مدیران بخش خصوصی و حاکمیتی بود. بیش از ۹۰ نفر از مدیران عامل و مدیران ارشد هلدینگهای نوآورانه و استارتاپهای بزرگ ایرانی از داخل و خارج کشور در کنار مدیران و مسئولین عالیرتبه از بخشهای مختلف حاکمیت، در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۲ چند روز متوالی به بحث و گفتوگو پرداختند.
نمایشگاه اینوتکس با شعار اکوسیستم زیر یک سقف توانست چهرههای شاخص و تأثیرگذار اکوسیستم را کنار هم جمع کند تا دربارهی موضوعات مختلف مربوط به تحول دیجیتال اقتصاد کشور به گفتوگو بپردازند. اهمیت این موضوع از آن جهت است که به جای شلیک تیرهای هوایی در شبکههای اجتماعی و خبرگزاریها توسط مدیران تصمیمساز و تصمیمگیر، این افراد در ارتباط رو در رو توانستند چالشهای یکدیگر را بهتر بشناسند. این تفاهم و نزدیکی افکار منجر به کاهش اصطکاک بین کارآفرین و مسئول حاکمیتی و در نهایت حل مشکلات رگولاتوری با سرعت بیشتری میشود. به بیان دیگر آنچه در این چند روز روی سکوی این رویداد و نیز ادامهی ارتباطات میهمانان و گفتوگوها رخ میدهد، باعث میشود کسب و کارها کمتر فیلتر شوند، مدیران آنها کمتر به دنبال مجوزهای متعدد و بیاستفاده بدوند و به طور خلاصه کارآفرینی در کشور راحتتر شود.
و اکنون اینوتکس ۲۰۲۲، در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری «اینوتکس ۲۰۲۲» به میزبانی پارک فناوری پردیس در روز ۲۳ اردیبهشت ماه شاهد برگزاری مرحله نهایی اینوتکس پیچ با حضور ۱۶ تیم برگزیده از مرحله استانی این رقابت بود که در این روز از برگزاری نمایشگاه در مرحله نهایی اینوتکس پیچ، استارتاپ لندین با ۵ رای برنده رقابتها شد.
رویداد اینوتکس پیچ، رقابت استارتاپها در حضور سرمایهگذاران و امتیازدهی به آنان توسط داوران مطرح ایرانی و بینالمللی است. امسال هم برای چهارمین سال متوالی قرار است این رقابت بزرگ بین استارتاپهای سراسر کشور با معرفی برترین تیمها به پایان برسد.
مرحله اول این رقابتها در استانهای تهران، فارس، کرمانشاه، زنجان، سمنان و قم و آذربایجان غربی در چند ماه گذشته برگزار و ۱۶ تیم برتر این رقابتها برای حضور در مرحله نهایی مشخص شدند.
بنابراین گزارش، این رویداد از مراحل مختلفی تشکیل شده است، در مرحله نخست استارتاپها به صورت آنلاین داوری شده و از استارتاپهای منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایهگذاران دعوت به عمل میآید؛ در این مرحله از رقابت، که در استانهای مختلف برگزار شده است، ابتدا تیمهای استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایهگذار آموزش دیده و در ادامه در حضور سرمایهگذاران محلی، به معرفی ایده یا محصول خود پرداختند.
در این رقابت ۱۶ تیم شرکت کردند که عبارتند از:
لندین از تهران
نادر ارتباط گستر رازی
وب متریک از سمنان
سلامت سبز دانش پژوه از زنجان
تیم توک کافی از کرمانشاه
بومی سازان پردازش قائم از سمنان
فناوران اینترنت اشیا ویرا از شیراز
اروم زیست کاوان از ارومیه
رایان پلیمر آرتا از تبریز
گروه صنعتی پای از کرمانشاه
فرتاک ناژو- ری فود از اردبیل
نیچر استدیو از تهران
لایوبوک از تهران
آریا سرمایه از زنجان
ژابیز از شیراز
دیار از قم
در رویداد نهایی، تیمها پس از ارائه ایده و محصول خود، داوری شدند که در نتیجه آن، گروه صنعتی پای از کرمانشاه در مقام نخست قرار گرفت. لندین از تهران در رده دوم قرار گرفت و دو تیم نیچر استدیو از تهران و سلامت سبز دانش پژوه از زنجان، مشترکا در رده سوم قرار گرفتند.
لازم به ذکر است، به تیم اول، مبلغ ۲۰ میلیون تومان، به تیم دوم ۱۵ میلیون تومان و به هر کدام از تیمهای سوم، مبلغ ۱۰ میلیون تومان اهدا میشود.
ترتیب برندگان اینوتکس پیچ:
اول: پای
دوم: لندین
سوم: نیچر/ سلامت سبز (مشترکاً)
سلامت سبز سوم در بخش اینوتکس بتل، استارتاپها به معرفی محصولات یا خدمات خود پرداختند که هشت گروه برای مناظره دو به دو با یکدیگر انتخاب شدند. وب متریک و لندین، نیچر استدیو و ویرا، گروه صنعتی پای و ژابیز، توک کافی و سلامت سبز دانش پژوه به رقابت با یکدیگر پرداختند. لندین، نیچر استدیو، گروه صنعتی پای و سلامت سبز دانش پژوه به مرحله بعد راه یافتند.
در مرحله نهایی رقابت اینوتکس بتل که با حضور لندین و گروه صنعتی پای انجام شد، لندین توانست مقام اول را کسب کند.
برنده بخش بتل: لندین
گفتنی است، در نهایت برندگان نهایی این رقابتها علاوه بر دریافت جوایز نقدی و تسهیلات ۲ میلیارد ریالی پست بانک ایران، جهت شرکت در رویداد Sevan Startup Summit ارمنستان نیز از حمایت دبیرخانه رویداد اینوتکس بهرهمند خواهند شد.
شایان ذکر است، رقابت اینوتکسپیچ با هدف معرفی و سرمایهگذاری روی ایدهها و استارتاپهای مستعد از شهرهای مختلف کشور انجام میشود؛ ازاین رو دبیرخانۀ نمایشگاه اینوتکس از سرمایهگذاران، ویسیها، شتابدهندهها و افراد علاقهمند برای شرکت در این رویداد و سرمایهگذاری روی ایدههای منتخب دعوت بهعمل میآورد.
انتهای خبر