مهدی امیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری لرستان اظهار داشت: پژوهشسراها مراکزی برای کیفیت بخشی به آموزش است که در استان لرستان 13 پژوهشسرا در شهرهای استان فعالاند.
وی افزود: در پژوهشسراهای استان 11 رشته شامل کُدنویسی، نجوم، ادبیات و علوم انسانی، سلولهای بنیادی، آزمایشگاههای علمی، زیست فناوری، فناوری نانو، فضایی، حمل و نقل پیشرفته، رباتیک، گیاهان دارویی و طب سنتی و انرژیهای نوین فعالاند و دانشآموزان طبق علاقه و استعدادی که دارند در این رشتهها فعالیت میکنند.
کارشناس نظارت پژوهش سراهای استان لرستان عنوان کرد: دانشآموزان از نیمه دوم مقطع ابتدایی میتوانند در هر یک از رشتهها حضور داشته باشند که هر ساله در برگزاری جشنوارههای دانشآموزان رتبههای برتر کشوری را کسب میکنند.
وی با اشاره به ضرورت بروزرسانی تجهیزات و امکانات پژوهشسراها بیان کرد: به روزرسانی تجهیزات در این مراکز نیازمند حمایتهایی است که در بسیاری از موارد خیرین همراهی میکنند ولی این میزان تجهیزات برای پژوهشسراها رضایت بخش نیست که در این راستا مکاتباتی صورت گرفته تا حمایتهای مالی از این مراکز در دستور کار قرار گیرد.
امیری خاطرنشان کرد: پژوهشسراها نقش مهمی در شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزان دارند و دانشآموزان با حضور و فعالیت در همین مراکز میتوانند این استعدادها را پرورش دهند.
انتهای پیام/