بررسی چالش های آموزشی دانشگاهی سطح استان در کارگروه موضوعی تخصصی سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان کردستان

کد مطلب: 76458  |  تاريخ: یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۷  |  ساعت: ۱۶:۱۶


برگزاری کارگروه موضوعی تخصصی

بررسی چالش های آموزشی دانشگاهی سطح استان در کارگروه موضوعی تخصصی سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان کردستان

این جلسه با حضور ۱۷ نفر از اعضا و مدیران دانشگاه های سطح استان پنجشنبه ۹ اسفند ماه ۹۷ در دانشگاه امام حسین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان کردستان: جلسه کارگروه موضوعی تخصصی با حضور اساتید دانشگاه های سراسر استان در دانشگاه امام حسین برگزار شد.

در این جلسه کیوان فرامرزی مدیر سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان با بیان لزوم و اهمیت شناخت چالش های آموزشی و فناوری در سطح استان ابراز داشت: این جلسه برای اولین بار در دستور کار سازمان قرار گرفته و انشالله ماهی یک بار در خدمت دوستان دانشگاهی خواهیم بود.

فرامرزی در ادامه عنوان کرد: زمینه های مورد بررسی در این جلسات عبارتست از چالش های نظام آموزش عالی و دانشگاه ها، ارتباط دانشگاه و صنعت، خانه نخبگان، آموزش و پرورش و همچنین احصا مسائل مربوط به بحث های علمی و فناوری اطلاعاتی در سطح استان و یافتن آسیب های و در نهایت برای حل مشکلات موجود در آن زمینه با بهره گیری از اساتید محترم راه چاره بیندیشیم و منعکس کنیم به مراجع زیربط برای اعمال روش حل آن موضوع.

وی در ادامه افزود: این جلسات یک اتاق فکر بوده و کارگروه دارای یک سری وظایف بوده که به اعضا ارسال خواهد شد. وی هدف اصلی از این جلسه را گلچین کردن مسائل و طرح های برجسته برای همفکری در جلسه بیان کرد و افزود: تمرکز روی مسائل به منظورجمع بندی و ایجاد خروجی  سالی دو مرتبه به مجمع عالی بسیج با ریاست سپاه استان ارسال خواهد شد.

صمدی رئیس سابق سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان افزود: بسیج برای اقشار مختلف بسیج از جمله کارمندی، کارگری، اساتید، دانش آموزی، فرهنگیان و دانشجویان و غیره دارای رده مختص به خود می باشد. هر یک از این اقشار دارای افراد توانمدی در خود هستند که باید طی یک کارگروه دور هم جمع شده و مسائل و مشکلات آن حوزه را بررسی کنند. سازمان بسیج هم مانند هر یک از این اقشار از افراد توانمند در حوزه دانشگاه و سایر حوزه های فناوری دعوت به عمل آورده تا مسائل مربوط به حوزه علمی و پژوهشی استان را مورد نقد و بررسی قرار بدهد.

صمدی در ادامه عنوان کرد: از وظایف این جلسه این است که در حوزه کاری این کارگروه مشکلات و نواقص را احصا کرده و راه کارهای حل مشکلات را به مسئولین زیربط ارائه بدهیم. پس این کارگروه اتاق فکر قوی برای تصمیم گیری مسئولین بالادستی برای انتخاب روش حل صحیح مشکلات خواهد بود .

صمدی در ادامه افزود: ارائه نتایج امکان این را می دهد که به عنوان مطالبه گری برای حل مشکل به ادارات وارد شده و از قدرت سازمان بسیج به منظور حل صحیح مشکل استفاده کنیم. برای مثال در قشر فرهنگیان اگر ده هزار نفر فرهنگی بسیجی داشته باشیم ده نفر از این تعداد که تجربه و توان بالاتری دارند را در کارگروه های تخصصی وارد کرده و از تجربیات آنها برای حل مشکلات آموزشی استفاده خواهند کرد.

دکتر جعفر رضائی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان در این جلسه افزود: مهمترین بحث انجام گام دوم انقلاب با توجه به بیانات مقام معظم رهبری است. وی در ادامه عنوان کرد: برگزاری و گردش کار در این چنین کار گروه ها نهایتا حتی اگر نتیجه مثبتی هم نداشته باشد نتیجه بازدارنده دارد و ارگان ها متوجه خواهند شد که به نحوی مورد پایش قرار می گیرند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی افزود: توجه به جوانان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و ارگان ها و سازمان ها باید این اصل را سرلوحه خود قرار دهند و مدیرت های تکراری موجب عقب ماندگی خواهد شد. وی در ادامه افزود: برای بررسی عملکرد یک مجموعه باید یک دیتابیس مناسب از سال های قبل داشته باشیم تا با مقایسه این اطلاعات از عملکرد آن مجموعه اطلاع پیدا کنیم بنابراین مدیریت ها باید بسیار هوشمند شوند و یک گروه خبره و علمی برای مشاوره داشته باشند.

رضائی در انتها عنوان کرد: گردش کار در این پروسه بسیار مهم بوده و با پیگیری برنامه ها می توان گام موثری در فعالیت های ارگان ها برای حل مشکلات احصا شده باشد.

انتهای پیام/


http://stnews.ir/content/news/76458/بررسی چالش های آموزشی دانشگاهی سطح استان در کارگروه موضوعی تخصصی سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان کردستان

چاپ خبر