بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کد مطلب: 93635  |  تاريخ: سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹  |  ساعت: ۰۶:۰۵


۱۴ بهمن برگزار می شود؛

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران روز سه شنبه، ۱۴ بهمن، ۱۳۹۹ لغایت چهارشنبه، ۱۵ بهمن، ۱۳۹۹ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, انجمن علوم و صنايع غذايي ايران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت جام برگزار می شود.

گروه دانش خبرگزاری علم و فناوری - بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران روز سه شنبه، 14 بهمن، 1399 لغایت چهارشنبه، 15 بهمن، 1399 توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, انجمن علوم و صنايع غذايي ايران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت جام برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

معرفي همايش ( يا پيام دبير همايش )

هدف از برگزاري كنگره ارائه نتايج كارهاي پژوهشي اساتيد، دانشجويان، كارشناسان، محققان  و واحدهاي برتر يا برجسته يا موفق صنعت غذا و درمجموع تقويت جايگاه توليد و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح كيفي و كمي مواد غذايي هست و با برگزاري كنگره در هرسال، مي‌توان با ايجاد همبستگي ميان طيف گسترده زنجيره علم و توليد، گامي فراتر در راستاي توليد غذاي سالم برداريم و با شناسايي نيازها، علم را به عمل نزديك‌تر كنيم. اميد است تا متخصصان، پژوهشگران و توليدكنندگان گرامي با مشاركت فعال در كنگره‌هاي آينده و با ارائه پيشنهاد‌هاي سازنده، بستر لازم براي تحقق اين مهم را بيش‌ازپيش فراهم آورند.

محورهاي همایش :

  • كاهش و بازيافت پسماندها و ضايعات صنعت غذا
  • روش­هاي نوين فرآوري و نگهداري مواد غذايي
  • سلامت بهداشت و كنترل كيفيت مواد غذايي
  • غذاهاي فراسودمند، پري­بيوتيك و پروبيوتيك
  • كاربرد اسانس­ها و عصاره­هاي طبيعي در صنايع غذايي
  • تركيبات ضد مغذي در مواد غذايي
  • امنيت و ايمني مواد غذايي
  • بحران آب و صنايع غذايي
  • غني­سازي مواد غذايي
  • نانو تكنولوژي و نانو بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
  • ميكروبيولوژي و بيو تكنولوژي در صنايع غذايي
  • مهندسي مواد و طراحي خطوط توليد مواد غذايي
  • راهكارهاي كاهش مصرف انرژي در صنايع غذايي
  • فرمولاسيون مواد غذايي
  • صنايع فرآورده­هاي گوشتي
  • صنايع فرآورده­هاي غلات
  • صنايع بسته­بندي مواد غذايي
  • صنايع فرآورده­هاي لبني
  • صنايع فرآورده هاي روغن
  • فرآورده هاي غذايي تراريخته
  • نگهداري و تكنولوژي پس از برداشت فرآورده هاي غذايي
  • ساير پژوهش­هاي نوين در صنايع غذايي

انتهای پیام /

خبرنگار : سجاد عبدلی


http://stnews.ir/content/news/93635/بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

چاپ خبر