افتتاح مرکز شتاب دهی و نوآوری شهید ستاری مس رفسنجان/ با معرفی ۸ طرح برتراین رویداد به کار خود پایان داد

کد مطلب: 95266  |  تاريخ: پنج شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۹  |  ساعت: ۱۴:۵۳


دراولین رویداد استارت آپی مس رخ داد؛

افتتاح مرکز شتاب دهی و نوآوری شهید ستاری مس رفسنجان/ با معرفی ۸ طرح برتراین رویداد به کار خود پایان داد

سعد محمدی گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران در دو سال اخیر جهش تولید خاصی داشته است اما ادامه حیات با ساختار سنتی برایمان امکان پذیر نیست، بنابراین باید با افراد متخصص، با تجربه و متعهد ساختار جدیدی برای چهار سال آینده برنامه ریزی کنیم که این مرکز راه را هموار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار علم و فناوری از کرمان؛اولین رویداد استارت آپی مس با معرفی ۸ طرح برتر به کار خود پایان داد،  ایده‌های «لباس هوشمند صنعتی» توسط امیرعلی رنجبر، «تولید برد الکتریکی» توسط حسین حیدری  «ماسک و البسه نانو مس» توسط رضا رنجبر توتوئی، «طراحی و ساخت سنسور اکسیژن» توسط حسین فتحی، «پرینتر سه‌بعدی» توسط مجیدعلی محمدی‌زاده، «تور دوچرخه‌سواری» توسط حمید خطیب، «زیورآلات مسی با تلفیق دوخت‌های سنتی» توسط زینب کبیریان، «طراحی سایت نوین در جهت صادرات» توسط ملیکا میرحسینی، «تولید فلوکولانت مناسب به منظور لخته‌سازی و جدایش پالپ باطله مجتمع‌های مس» توسط سعید رواج و «تولید فیبر مدار چاپی» توسط سینا سلطانی‌نژاد، به‌عنوان ایده‌های برتر معرفی شدند.

شرکت صنایع مس ایران در سال جهش تولید به 280 هزار تن کاتد می رسد

اردشیر سعدمحمدی که در مراسم اختتامیه اولین رویداد استارت آپی مس با حضور امام جمعه، نماینده مردم رفسنجان در خانه ملت، فرماندار و جمعی از مسئولان در مرکز شتاب دهی و نوآوری شهید ستاری رفسنجان برگزار شد با اشاره به اینکه انشالله تولید شرکت صنایع مس ایران در سال جهش تولید به 280 هزار تن کاتد می رسد، اظهار کرد: تا چند هفته دیگر تولید شرکت ملی صنایع مس به 280 هزار تن خواهد رسید که  اکنون از 270 هزار تن عبور کرده ایم. پارسال 248 هزارتن فروش مس داشتیم.

وی ادامه داد: امروز از 265 هزار تن در فروش عبور کرده ایم که در تاریخ مس این رکورد تولید زده شده است و این اتفاق بسیار خوبی برای شرکت مس است.


این مقام مسئول تصریح کرد: در سال آینده سه کارخانه کنسانتره درآلو، دره‌زار و سرباره‌های حاصل از ذوب سرچشمه افتتاح می‌شوند و با افتتاح این سه کارخانه حداقل 350 هزار تن کنسانتره جدید تولید می شود.


سعدمحمدی با اشاره به اینکه در چهار سال آینده گردش مالی مس از دو میلیارد کنونی به چهار و نیم میلیارد دلار افزایش می یابد، ادامه داد: با توجه به این موضوع شرکت مس جزو 10 شرکت برتر دنیا در حوزه مس خواهد بود.


مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خاطرنشان کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران در دو سال اخیر جهش تولید خاصی داشته است، اما ادامه حیات با ساختار سنتی برایمان امکان پذیر نیست، بنابراین باید با افراد متخصص، با تجربه و متعهد ساختار جدیدی برای چهار سال آینده برنامه ریزی کنیم.


وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در همه بخش ها به ویژه صنعت و معدن نیازمند پویایی هستیم و آموزش باید در دستور کار مداوم و مستمر قرار گیرد و همراه با رشد حرکت علم پیش برویم.


سعدمحمدی با بیان اینکه مرکز نوآوری خانه ای است که در آن تمام افرادی که از هوش، نبوغ و علم بالاتری برخوردار هستند و مورد حمایت  قرار می گیرند تا از ایده های آنها برای افزایش گسترش بخش صنعت و معدن و افزایش بهره وری استفاده کنیم، تصریح کرد: اشتغال نیاز امروز جامعه ما است و در این زمینه نیازمند سرمایه‌گذاری مناسب هستیم.


وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: اگر مس بتواند وظیفه خود را به خوبی انجام دهد و در اقتصاد کشور جایگاه خود را در تولید ناخالص ملی افزایش دهد، وظیفه خود در ارتباط با نظام و مردم انجام داده است.

 هر کشوری که در حوزه فناوری و در دهه های اخیر در حوزه نوآوری کار کرده باشد حرف برای گفتن دارد

حسین احمدی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در ادامه  اظهار کرد:  اولین ایده شکل گیری مرکز نوآوری ناشی از دیدگاه و نگاه جدید به حوزه صنعت و اقتصاد و تلفیق این دو بود.

این مقام مسئول  افزود: طبق بررسی و مطالعه  در اقتصاد جهانی و نقش شرکت های معادل مس و شروع حرکت آنها در ایجاد مراکز فناوری جدید ما را به این سمت سوق داد که ایده شکل گیری این مرکز مطرح شود و این ایده مورد حمایت جدی مدیر عامل شرکت صنایع مس قرار گیرد.

وی بیان کرد: با همکاری و امضای تفاهم نامه با دانشگاه ولی عصر(عج) و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور که کلنگ این مرکز توسط ایشان زده شد این مرکز راه اندازی شد.

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: اگر ۸۰هزار میلیارد دلار سهم جی دی پی دنیا را بگیریم آمریکا با ۲۰ هزار میلیارد دلار و در رده های بعدی کشورهای چین و اروپا و…قرار دارند و جایگاه کشور ما جایگاه خوبی نیست.

احمدی عنوان کرد: اگر سهم صنعت و معدن را در دنیا در نظر بگیریم جایگاه ها عوض می شود و شرکت های دانش بنیان در سهم جی دی پی سهمی خوبی به خود اختصاص می دهند.

وی بیان کرد: یک زمانی منابع ملی نقطه قوت یک کشور قلمداد می شد ولی الان هر کشوری که در حوزه فناوری و در دهه های اخیر در حوزه نوآوری کار کرده باشد حرف برای گفتن دارد.

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان ابراز داشت: کشور ما در تولید ناخالص داخلی رتبه هجدهم را دارد با پیش بینی های که در   ۲۰ الی ۳۰ سال آینده شده است کشور ما می تواند در این حوزه ها به جایگاه خوبی برسد که با نیروهای انسانی خوبی که داریم این جایگاه قابل دستیابی است.

وی اضافه کرد: نقش حمایتی شرکت های بزرگ در این حوزه مهم است اتکا به نفت در کشور ما در حال کاهش است و ما باید به عنوان موتور محرکه در کشور باشیم که این ایده در صنعت مس شکل گرفته است.

احمدی تاکید کرد:  امروز سه ایده از این مرکز انتخاب شد و ادامه تبدیل ایده به محصول در دستور کار مس است و مجوزی اخذ شده که در منطقه ویژه اقتصادی به شرکت های دانش بنیانی که ایده های خود را می خواهند تبدیل به محصول کنند فضایی در اختیار آنها قرار می گیرد.

وی ادامه داد: برای تامین منابع مالی ایده ها هم رایزنی شده است امیدواریم با درایت مدیرعامل شرکت این مرکز به عنوان نقطه اتکایی باشد برای جوانان دانش مدار و اندیشه محور که استعداد دارند و ما باید از آنها حمایت کنیم.

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد:  در حوزه صنعت هر شغل حداقل ۴ الی ۵ میلیارد تومان برایمان هزینه دارد ولی در حوزه فناوری با ارقام کمتر میتوان شغل ایجاد کرد که آینده کشور در این راستا رقم می خورد.

 

انتهای پیام /طهماسبی


http://stnews.ir/content/news/95266/افتتاح مرکز شتاب دهی و نوآوری شهید ستاری مس رفسنجان/ با معرفی ۸ طرح برتراین رویداد به کار خود پایان داد

چاپ خبر