به گزارش خبرگزاری علم و فناوری تهران بزرگ؛ جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور ضمن خبر از تحویل ۲۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس ایران خودرو دیزل به سازمان اورژانس گفت: همان طور که میدانید ما متاسفانه از کشورهای خیلی حادثه خیز هستیم و به خصوص حوادث ترافیکی یکی از چالشهای جدی کشور ما است که سالانه تعداد کثیری بر اثر تصادف ترافیکی فوت میکنند.
رئیس سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: اتوبوس آمبولانس یک ظرفیت خیلی خوبی برای ما در کشور ایجاد میکند بخصوص در حوادثی که اتفاق میافتد و موجب مصدوم شدن افراد زیادی میشود.
وی با بیان اینکه در یک اعزام اتوبوس آمبولانس بالغ بر ۱۰ بیمار را میشود جابه جا کرد، اذعان داشت: خدای ناکرده اگر حوادث غیرطبیعی یا طبیعی مثل زلزله رخ بدهد مجموعه اتوبوسها میتواند در یک زمان محدود بیماران متعددی را منتقل کند و از اعزام هر آمبولانس برای یک بیمار جلوگیری شود، در واقع با اتوبوس آمبولانس هم سیو منابع داریم و هم سیو زمان.
میعادفر بیان کرد: با اعتمادی و باوری که به ایران خودرو دیزل داشتیم خودباوری اینکه ما میتوانیم را در بین آنها ایجاد کردیم و خوشبختانه ایران خودرو دیزل در یک فرصت بسیار کوتاهی توانست این کار را انجام دهد.
وی افزود: البته حدود ۶۵ درصد کار مربوط به ایران خودرو دیزل بود این کار انجام شده و بخش محدودی از این عملیات مانده است که ان شاءالله به زودی توسط یک شرکتی که باز هم داخلی است تکمیل خواهد شد.
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: امیدواریم که این فرآیند به سرعت انجام بشود تا در امداد نوروزی از این آمبولانس ها استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: اکنون که دولت نگاه ویژهای به ظرفیتهای داخلی دارد فرصت مناسبی است تا همه سازمانها و وزارتخانه هم تلاش بیشتری کنند تا روی پای خود بایستند و از ظرفیتهای خود استفاده کنند.
میعادفر در پایان اظهار کرد: آنچه که ما در شرایط فنی پیشنهاد و ایجاد کردیم با توجه به منابع مالی که در اختیار داشتیم ۲۰ دستگاه است، اما ظرفیت تولید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس را هم داریم که اگر اعتبارات موردنیاز تامین شود قطعا انجام خواهیم داد.

گفتنی است این اتوبوس آمبولانس ها ویژه حوادث جاده ای و اورژانس ۱۱۵ بوده و دارای ۹ تا ۱۳ تخت برای رسیدگی و درمان حادثه دیدگان حوادث جاده ای و حوادثی چون زلزله و سیل میباشد.
یکی از مزایای اتوبوس آمبولانس این است که با تغییراتی در تجهیزات داخلی آن میتوان با کمک حداقل ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس در کنار همدیگر یک بیمارستان صحرایی سیار ایجاد کرد.
سیستم آبرسانی و فاضلاب، سیستم گرمایشی و سرمایشی، تابلوی پیامنما و نمایشگرهای دیجیتال، بالابرهای دستی و برقی، سیستم برق ۲۴ و ۲۲۰ ولت با ۱۰ تخت که در شرایط اضطراری از قابلیتهای اتوبوس آمبولانس است.
انتهای پیام/