مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
مراسم اختتامیه و تجلیل از شرکت کنندگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل با حضور فرمانده ناحیه، مسئول حوزه نمایندگی، مسئول علمی ناحیه، نخبگان و فعالان علمی در حسینیه شهدای بسیج سپاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان: مراسم اختتامیه و تجلیل از شرکت کنندگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل با حضور فرمانده ناحیه، مسئول حوزه نمایندگی، مسئول علمی ناحیه، نخبگان و فعالان علمی در حسینیه شهدای بسیج سپاه برگزار شد. همزمان با این جشنواره مراسم تودیع و معارفه مسئول علمی ناحیه نیز برگزار گردید.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل سخنران این مراسم بود که پیرامون اهمیت توجه به مباحث علمی و فناورانه و نقشآفرینی دانشآموزان و دانشجویان و نخبگان بویژه در شناسایی مسائل و مشکلات شهرستان و کمک به حل آن مطالبی را عنوان کرد.
آقای اژدری مسئول علمی سابق این ناحیه نیز عملکرد علمی ناحیه طی دو سال اخیر را مورد اشاره قرار داد و گفت: جشنواره جهادگران علم و فناوری ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل در چهار محور اصلی شامل دستسازههای فنی، مقالات علمی، محتواهای علمی، اختراعات و ابتکارات و سایر حوزههای مرتبط از هفته بسیج فراخوان شده بود.
در ادامه آقای بلالی مسئول جدید علمی ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل، با تاکیدبراینکه ترسیم چشم انداز علمی ناحیه بر مبنای ریلگذاریهایی موجود و تکمیل این مسیر خواهد بود، گفت: تحقق این اهداف مستلزم پیگیری و تلاش است و به فراهم بودن ابزار و زیرساختها و همچنین شناسایی به موقع و حمایتهای مادی و معنوی از نخبگان و استعدادهای برتر و فارغ التحصیلان این شهرستان بستگی دارد.
بلالی با بیان اینکه در چشمانداز بسیج علمی ناحیه برگزاری رویدادها و فعالیتهای شاخص در راستای شناسایی، جذب و بکارگیری نیروی انساتی مستعد و توانمندسازی آنها، در کانون توجه بوده و خواهد بود؛ گفت: در همین راستا اولین کارگاه تخصصی هوش مصنوعی در آران و بیدگل را با حضور اساتید بنام و کشوری مثل دکتربهروزمیناییبیدگلی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و دکترمصطفیقباییآرانی دانشمند برتر جهان در حوزه هوش مصنوعی و با همکاری دانشگاه پیام نور و اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار کردیم.همزمان با این همایش کارگاههای هوش مصنوعی را با حضور مدیران موفق شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه هوش مصنوعی برای علاقمندان برگزار کردیم.
وی همچنین خلاقیت و افتخار آفرینی معلمهای آران و بیدگلی در تولید محتوا درسی را مورد اشاره قرار داد و گفت: ۲ اثر شاخص از معلمان مقطع ابتدایی پیرامون اصلاح روشهای آموزش و تحول در محیط یادگیری شهرستان آران و بیدگل با موضوع «فارسی اول، مرور نگارهها» و از خانم پهلوانی در پایه اول ابتدایی و اثر دیگر با موضوع «بازی بومی- محلی شیرپلنگ» از آقای بیگانه با در پایه سوم ابتدایی، از آثاری است که به این جشنواره ارسال شده.
بلالی به برخی دیگر از فعالیتهای شاخص بسیج علمی ناحیه هم اشاره کرد و گفت: بازدید بسیجیان پایگاه شهید رجایی روستای فخره در باغ موزه دفاع مقدس تهران و پارک ملی هوا فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تهران همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهید صیاد شیرازی برگزار شد.
مسئول بسیج علمی ناحیه آران و بیدگل؛ با تصریح اینکه برگزاری بازدید علمی از کارگاه گلابگیری نیز توسط یکی از حوزه ها برای دانش آموزان برگزار شد؛ افزود: برگزاری کارگاههای علمی مهارتی نیز یکی دیگر از فعالیتهایی است که در سطح حوزه و پایگاه برگزار شده است.علاوه براین برگزاری کلاسهای تقویتی و آموزشی در طول سال در سطح حوزه و پایگاههای برگزار میشود و ظرفیت بسیار خوبی از این جهت ایجاد شده است.
وی افزود: به مناسبت روز فناوری هستهای همایش انرژیهستهای با عنوان "هستهای در جنگ روایتها" را با حضور کارشناسان این حوزه برگزار کردیم.
بلالی اظهار کرد: در سطح حوزه و پایگاه مسابقات دومینو با تجلیل از تیمهای برتر برگزار شده است. همچنین کارگاه مشاوره تیپ شخصیتی برای انتخاب شغل و رشته تحصیلی با حضور دانش آموزان برگزار شده است.
وی اظهار کرد: در محور اختراعات و ابتکارات هم آثاری به دبیرخانه جشنواره رسیده از جمله سیدامیریاسین صالحی، بسیجی فعال پایگاه امام علی (ع) حوزه امام حسین(ع) مخترع ساعت شمعی بعنوان یکی از برگزیدگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آران و بیدگل است.
بلالی افزود: ساخت ساعت شمعی توسط آقای صالحی، نوآوری قابل توجهی در عرصه اختراعات محسوب میشود و نشان از خلاقیت و پشتکار این بسیجی نوجوان دارد. حمایت از چنین ابتکاراتی، نقش مهمی در رشد و شکوفایی استعدادهای نوجوانان و جوانان منطقه ایفا میکند.
مسئول معاونت علمی ناحیه مقاومت بسیج آران و بیدگل با اشاره به استقبال خوب از این جشنواره در خصوص تعداد آثار دریافتی توسط دبیرخانه جشنواره، اظهار کرد: در مجموع آثار رسیده شامل حدود ۳۰ دستسازه علمی و فنی در سطح دانش آموزی و دانشجوئی همچنین تعداد 52 مقاله علمی و تخصصی در حوزههای مختلف پزشکی و فنی مهندس و حوزوی, دریافت شد.
بلالی در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه اولین سالی است که جشنواره جهادگران علم و فناوری را برگزار میکنیم، مرحله داوری آثار را نداشتیم بلکه از تمامی آثار ارسالی یعنی حدودا ۶۰ نفر تجلیل شد.
لازم به ذکر است؛ پایان بخش این جشنواره تجلیل از شرکت کنندگان بود.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53