مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
زمایشگاه مرجع توسعه اینترنت اشیاء در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، با حضور دکتر مصطفی مافی، رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و مسئولان استانی به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر مافی در مراسم افتتاح اولین آزمایشگاه اینترنت اشیاء که با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در ساختمان فناوریهای نوین پارک علم و فناوری این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: اگر نخبگان در استان خود کسبوکار فاخر داشته باشند، در همان استان خواهند ماند و بزرگترین دستاورد پارکها، نگه داشتن نخبگان استانی خواهد بود. وی افزود: این هدف مهم را از طریق دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری استانی پیش خواهیم برد و قصد داریم ۱۲ پارک علم و فناوری استانی را به عنوان پایلوت این طرح در کنار پارک فاوا انتخاب کنیم تا در این حوزه پیشگام شوند.
در ادامه دکتر سعداله نصیریقیداری، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: این دانشگاه از ابتدای تاسیس همواره بر امر کیفیت در آموزش، پژوهش و فناوری تاکید داشته است و هیچ گاه از شاخص های کیفی کوتاه نیامدهایم. دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در کلیه شاخصهای علمی، پژوهشی، آموزشی، خدمات دانشجویی و غیره که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعریف شده است، در وضعیت بهتری در سطح کشور قرار دارد. برای مثال در مراسم تقدیر از سرآمدان علمی کشور، پنج استاد این دانشگاه در میان سرآمدان کشور قرار داشتند. این موفقیتها بهدلیل وفاداری به شاخصهای کیفی است.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه استان زنجان با بیان اینکه افتتاح اولین آزمایشگاه اینترنت اشیاء با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اقدامی مبارک است، گفت: باید هوش مصنوعی را جدی بگیریم و بدانیم که از دنیا چندان عقب نیستیم. در حوزه هوشمندسازی نیز در تلاش هستیم و اکوسیستم مناسبی با همکاری دانشگاه، پارک علم و فناوری، صنایع موجود در استان، ظرفیتهای کشاورزی و گلخانهای، حوزه آب، برق و دیگر حوزهها برای هوشمندسازی و اجرای ظرفیتهای برنامه هفتم توسعه قابل تعریف و اجرا میباشد.
دکتر سید احسان ندائی اسکوئی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان نیز در مراسم افتتاح این طرح گفت: ایده اصلی این آزمایشگاه آن است که تیمهای فناوری که قصد دارند برنامهای را اجرا و ایده خود را به محصول تبدیل کنند، از این فضا برای کاهش هزینه ها استفاده کنند. با توجه به اینکه هزینه اولیه تبدیل ایده به محصول بالاست و دستگاههای مورد استفاده در پارک نیز محدود است، بنابراین این آزمایشگاه برای حمایت بیشتر از صاحبان ایده، تجهیز و راهاندازی شده و با افتتاح این آزمایشگاه، دانشآموختگانی که تازه از تحصیل فراغت پیدا کرده و توان مالی بالایی ندارند، میتوانند از امکانات آن برای رشد و توسعه کسبوکار خود استفاده نمایند.
آزمایشگاههای اینترنت اشیاء علاوه بر تسهیل فرآیند نوآوری و توسعه فناوری، نقش مهمی در افزایش قابلیت همکاری، امنیت و اطمینانپذیری دستگاهها ایفا میکنند. این مراکز همچنین بستری آموزشی برای تعامل کارشناسان و دانشجویان ایجاد کرده و در تقویت مهارتهای مورد نیاز این صنعت و کاربردهای متنوع آن در بخشهای مختلف، تأثیرگذار هستند.
با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛
آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس1403/03/21 18:43
1403/03/21 13:14
در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و توسعه اقتصاد دانشبنیان؛
جلسه گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکتهای دانشبنیان کردستان برگزار شد1403/03/21 10:49
1403/03/21 10:30
1403/03/21 10:21
1403/03/21 10:15
گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛
«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانشبنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال1403/03/21 09:54
1403/03/20 11:35
1403/03/20 10:37