واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیر پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد:

افزایش سهم ساخت تجهیزات برقی با هوش مصنوعی

مدیر پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی از استفاده 90 درصدی کالا و تجهیزات فنی با استفاده از دانش و تخصص نیروهای جوان ایرانی و بهره‌مندی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در پالایشگاه دهم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : محمد نعمتی، مدیر پالایشگاه دهم پارس جنوبی در حاشیه بازدید از هشتمین نمایشگاه ساخت نفت، گاز و پتروشیمی پارس جنوبی ضمن قدردانی از تلاش جمعی و مشارکت کارکنان و متخصصان پالایشگاه دهم در خرید اقلام تخصصی بیان کرد: با حصول نتایج و عملکرد پالایشگاه از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 90 درصد اقلام خریداری شده از سازندگان واجد صلاحیت داخل کشور انجام شده که این آمار با رشد ٥ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل حاصل شده است.

نعمتی ادامه داد: در راستای تعامل و همکاری سازنده با دانش‌بنیان‌ها و سازندگان داخلی، تمامی امکانات در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در راستای بومی‌سازی سایر اقلام باقی مانده خارجی در پالایشگاه دهم پارس جنوبی فراهم شده است.

وی در ادامه افزود: کاهش وابستگی به شرکت‌های خارجی که پس از تحریم‌های ظالمانه ایادی استکبار ارتباط تجاری خود را قطع کردند از طریق شناسایی سازندگان توانمند داخلی و استفاده از ظرفیت حداکثری و توانمندی‌های فنی و تجهیزاتی آنها در راستای ساخت داخل را جزء اولویت‌های اصلی در خصوص زنجیره تامین کالا پالایشگاه است که با این اقدام از خروج ارز به خارج کشور جلوگیری شده و این مهم سبب رونق کسب و کار سازندگان داخلی و همچنین پایه‌ریزی جهت اقتصاد مقاومتی شده است.

مدیر پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: با توجه به مزین شدن سال ١٤٠٣ بنام «جهش تولید با مشارکت مردم» جهت تحقق و عملی‌شدن فرآیندهای تامین کالا با هدف حمایت از سازندگان داخلی موارد ذیل در کمیته‌های تخصصی مورد بررسی قرار خواهد  گرفت و گزارشات حاصله در نهایت با ایجاد اهداف کوتاه، میان و بلندمدت برنامه‌ریزی خواهد شد.

وی ادامه داد: بومی‌سازی قطعات تجهیزات حساس و High Tech با استفاده از شیوه مهندسی معکوس و ایجاد کارگروه واحد خودکفایی پالایشگاه دهم یکی از دستاوردهای مهم در سال جاری است.

نعمتی افزود: افزایش سهم ساخت قطعات و تجهیزات برق و ابزار دقیق از کل قطعات بومی‌سازی شده با استفاده از هوش مصنوعی و مشارکت و استفاده حداکثری از دانشگاه‌های مجرب کشور با موفقیت در پالایشگاه دهم پارس جنوبی انجام شده است.

مدیر پالایشگاه دهم پارس جنوبی خاطرنشان کرد: استفاده از خرد جمعی تجارب و تخصص کارشناسان واحدهای مختلف شرکتی در سطح وزارت نفت، کاهش زمان تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز شرکت با ایجاد زیر ساخت‌های نوآورانه، کاهش ریسک توقف‌های پیش‌بینی نشده برای بخش‌های تولیدی شرکت با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد ارتباط دوطرفه و موثر با سازندگان و تامین‌کنندگان داخلی به منظور بسترسازی و امکان بومی‌سازی قطعات حساس و مهم شرکت که سازنده داخلی ندارند از دستاوردهای ارزشمند پالایشگاه دهم پارس جنوبی در سال جاری است.

https://stnews.ir/short/VlozW
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: