مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
در آیین امضای تفاهمنامه ایجاد مرکز تحقیقات و نوآوری بین پارک علم و فناوری استان مرکزی و پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند، همکاریهای نوآورانه در صنعت نفت کشور شتاب گرفت و مسیر جدیدی برای تعامل دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان و صنایع فراهم شد.
به گزارش خبرگزاری علم وفناوری از استان مرکزی؛ در آیین امضای تفاهمنامه ایجاد مرکز تحقیقات، توسعه فناوری و نوآوری صنعت پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند و پارک علم و فناوری استان مرکزی، که با حضور دکتر مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و جمعی از روسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد، تفاهمنامهای به منظور ارتقای همکاریها در زمینه تحقیق و توسعه فناوری و نوآوری امضا شد.
مجید رجبی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند، اظهار کرد: ادغام شیوههای مبتنی بر دانش در صنعت نفت، به شرکتها این امکان را میدهد تا فناوریهای پیشرفته را بهکار گیرند، کارایی عملیاتی را افزایش دهند و اثرات زیستمحیطی را کاهش دهند.
مهندس رجبی ادامه داد: با بهرهگیری از تخصص و راهحلهای نوآورانه ارائهشده توسط شرکتهای دانشبنیان، صنعت نفت توانسته است بر چالشها فائق آید، بهرهوری را افزایش دهد و رشد پایدار را هدایت کند.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند تصریح کرد: تغییر به سمت رویکرد دانشمحور در صنعت نفت، فرصتهای جدیدی را برای همکاری، تحقیق و توسعه فراهم کرده است.
مهندس رجبی با اشاره به ساخت قطعات اندازهگیری سطح مخازن به روش راداری و تولید چندین نوع کاتالیست با همکاری شرکتهای دانشبنیان، اظهار کرد: «در ابتدای تأسیس شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند، بیش از ۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز از خارج تأمین میشد، اما اکنون این میزان به کمتر از ده درصد کاهش یافته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی شرکت پرداخت و گفت: پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند، به عنوان بزرگترین پالایشگاه تک واحدی ایران، در سال 1372 با ظرفیت اسمی 150 هزار بشکه در روز راه اندازی شد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند با بیان اینکه با تلاش و کوشش نیروهای متعهد و متخصص، ظرفیت تولید پالایشگاه به ۱۷۰ هزار بشکه در روز رسید.
وی افزود: تغییر الگوی مصرف محصولات نفتی کشور از محصولات میان تقطیر به بنزین و همچنین ارتقاء کیفیت محصولات تولیدی مطابق با الزامات زیستمحیطی و استانداردهای بینالمللی، مسئولان را بر آن داشت که طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآوردههای پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند را تصویب و ابلاغ نمایند.
وی در پایان اضافه کرد: با اجرای این طرح، ظرفیت تولید پالایشگاه از ۱۷۰ هزار بشکه در روز به ۲۵۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
در ادامه، محمد علی داستان، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی، با اشاره به اینکه این استان دارای صنعتی پویا و به عنوان قطب اصلی صنعت کشور شناخته می شود، اظهار کرد: امیدواریم شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند با ورود به حوزه فناوری و نوآوری، و با همکاری و هم افزایی معاونت علمی و فناوی ریاست جمهوری، شاهد رشد روز افزون و توسعه بیشتر باشد.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری بهعنوان پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه عمل میکند، اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان مرکزی به دنبال ایجاد تحولی بنیادین و بومی در ارتباط بین دانشگاه و صنعت است و چشم امید به حضور دانشجویان و نوآوران در عرصههای مختلف صنعتی دارد.
شایان ذکر است که در این نشست، دکتر محمد نبی شهیکی، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به ارائه گزارش برنامههای معاونت فناوری، نوآوری و مأموریت پارکها پرداخت.
همچنین، دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به تشریح برنامهها و راهبردهای وزارت عتف، و دکتر مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و اقتصاد دانشبنیان، گزارشی از وضعیت اعتبار مالیاتی در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری ارائه کردند.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53