مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی و مازندران از امضا تفاهمنامه همکاری با دانشگاه کشاروزی و یک پژوهشگاه علمی در مازندران خبر داد.
محمد هادی موذن، در گفتگو با خبرنگار علم و فناوری مازندران اعلام کرد که تفاهمنامه همکاری سهجانبهای بین سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری مازندران، دانشگاه کشاورزی و مجتمع پژوهشی اردشیر حسین پور به امضا رسیده است. این تفاهمنامه با هدف تقویت جهاد علمی در استان مازندران به امضا رسیده است.
موذن اظهار داشت: در دیدگاه مقام معظم رهبری، جهاد علمی یکی از بزرگترین فرائض محسوب میشود. وی تأکید کرد که مقام معظم رهبری بر اهمیت توجه جدی به کار فرهنگی برای جهاد علمی تأکید دارند و معتقدند که باید حرکت علمی و جهاد علمی را به عنوان راهبرد کلان و فریضه بزرگ برای همه آحاد جامعه در نظر گرفت.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران یادآور شد که این تفاهمنامه بر اساس سیاست استفاده حداکثری از ظرفیتها و توانمندیهای موجود در کشور و ایجاد فضای مناسب برای جذب نخبگان علمی منعقد شده است.
وی اضافه کرد: موضوع این تفاهمنامه شامل هدایت تخصصی سرمایه انسانی در راستای توانمندسازی نیروی انسانی جریان علم و فناوری انقلاب اسلامی و ارتقاء بهرهوری حداکثری سرمایه انسانی متخصص در راستای حل مسائل و نیازهای فناورانه حال و آینده نظام اسلامی میباشد.
موذن خاطر نشان کرد: این تفاهمنامه به تشکیل هستههای رشد به منظور انجام پروژههای رشدی و ایجاد بستر جهت ورود ظرفیتهای دانشگاهی در عرصه تحقیقات کشاورزی بر اساس اولویتهای قرارگاه علم و فناوری در حوزه نیازهای احصا شده و توسعه زیرساخت نوآوری کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد:ایجاد شبکه ارتباطی با نهادهای علمی تاثیرگذار منطقهای مطابق با اولویتها و سیاستهای قرارگاه علم و فناوری سپاه، از دیگر محورهای این تفاهمنامه است.
مسئوول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران یادآور شد:این همکاریها به توسعه زیرساختهای نوآوری و ارتقاء تعاملات علمی و پژوهشی در سطح منطقهای و ملی کمک میکند.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران خاطر نشان کرد: این تفاهمنامه نشان از تلاشهای مستمر دانشگاه و سایر نهادهای علمی کشور در جهت ارتقاء سطح علمی و پژوهشی کشور و ایجاد بستر مناسب برای رشد و توسعه فناوریهای نوین دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که این همکاریها به افزایش بهرهوری و کارآمدی سرمایه انسانی متخصص و ایجاد فرصتهای جدید برای تحقیقات و نوآوری منجر شود.
این تفاهمنامه گامی مهم در جهت تعاملات بین دانشگاهی و افزایش همکاریهای علمی و پژوهشی در کشور محسوب میشود و انتظار میرود نتایج مثبتی در حوزه علم و فناوری به همراه داشته باشد.
**لزوم همکاریهای بینالمللی و جذب دانشجویان خارجی
موذن به اهمیت همکاریهای بینالمللی اشاره کرد و گفت:چنین تفاهمنامههایی میتواند به جذب دانشجویان و پژوهشگران خارجی نیز کمک کند و از تبادل دانش و تجربیات بهرهمند شود. این همکاریها میتواند به ارتقاء جایگاه علمی و فناوری کشور در سطح جهانی کمک کند.
تقویت روابط میان دانشگاهها و نهادهای پژوهشی داخلی
وی در ادامه افزود: این تفاهمنامهها باعث تقویت روابط میان دانشگاهها و نهادهای پژوهشی داخلی نیز خواهد شد و میتواند به همافزایی و استفاده بهینه از منابع موجود در کشور منجر شود. همچنین، ایجاد بستری برای اجرای پروژههای مشترک تحقیقاتی از دیگر نتایج مثبت این تفاهمنامهها خواهد بود.
**توسعه فناوریهای نوین در بخشهای مختلف صنعتی
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران تأکید کرد: این تفاهمنامهها به توسعه فناوریهای نوین در بخشهای مختلف صنعتی نیز کمک کرده و میتواند به افزایش تولید و بهرهوری در صنایع کشور منجر شود.
موذن اظهار داشت:این همکاریها میتواند به ایجاد فرصتهای شغلی جدید و تقویت اقتصاد ملی کمک کند.
**لزوم اجرای دقیق و پایبندی به مفاد تفاهمنامهها
موذن در پایان به اهمیت اجرای دقیق و پایبندی به مفاد تفاهمنامهها تأکید کرد و گفت: باید تلاش شود تا نتایج مطلوب از این همکاریها حاصل شود. او خواستار حمایت و پشتیبانی همهجانبه از سوی تمامی نهادهای مرتبط برای تحقق اهداف تعیینشده در تفاهمنامهها شد.
انتهای پیام
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00