همایش‌ها و جشنواره‌ها ,دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

کنفرانس اقتصاد دریا پایه

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه با حضور مقامات بین‌المللی در هرمزگان

رییس دانشگاه هرمزگان از برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه با رویکرد حکمرانی در گردشگری دریایی و ساحلی با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع معدن و کشاورزی هرمزگان،در استان خبر داد

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :

 

 

 

 

 

رییس دانشگاه هرمزگان از برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریا پایه با رویکرد حکمرانی در گردشگری دریایی و ساحلی با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع معدن و کشاورزی هرمزگان،در استان خبر داد.

مصطفی ظهیری‌نیا، رییس دانشگاه هرمزگان، امروز سه‌شنبه، ۲ بهمن ماه،اظهار کرد: این کنفرانس با حضور مقامات ملی و بین‌المللی، چهارم بهمن ماه در سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع معدن و کشاورزی هرمزگان، برگزار خواهد شد؛ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزیر ورزش و همچنین مقامات کشورهای چین، هند و قزاقستان در این کنفرانس حضور پیدا خواهند کرد.

 

ظهیری نیا بیان کرد: در این کنفراس، مقالاتی هم در قابل پنل های تخصصی ارائه می‌شود که در این پنل‌ها مباحث گردشگری، صیادی، شیلات، غذاهای دریایی، تفریحات آبی، گردشگری ورزشی، محیط زیست پایدار و ... نیز ارائه خواهد شد.

 

رییس دانشگاه هرمزگان با اشاره به تاثیر برگزاری چنین همایش‌هایی، عنوان کرد: در راستای سیاست های کشور در حوزه توسعه اقتصاد دریامحور دارد، شناشاندن ابعاد توسعه دریامحور مقوله مهمی است که حتما باید به آن توجه شود. مطمئنا برگزاری چنین کنفرانس هایی نیز می تواند زمینه شناخت لازم در زمینه توسعه اقتصاد دریا محور را به ویژه در حوزه اقتصاد دریا فراهم کند.

 

وی گفت: در تمام کشورهایی که با دریا ارتباط دارند این مهم موضوع مهمی تلقی می‌شود و بخش مهمی از معیشت مردم ساحل نشین نیز از همین دریا تامین می‌شود. حتی در بحث‌های مربوط به انرژی و گردشگری نیز این مقوله مهم خواهد بود و می تواند آگاهی بخشی و اطلاع رسانی را هم در این حوزه انجام دهد و زمینه را برای طرح‌های توسعه‌ای فراهم کند. 

 

ضمن این که با برگزاری چنین کنفرانس‌هایی، اندیشمندان و صاحب نظران در حوزه اقتصاد دریا پایه تبادل دانش و نظر خواهند داشت و موضوعات پیش رو را با هم افزایی دنبال خواهند کرد.

 

رییس دانشگاه هرمزگان در ادامه نیز بیان کرد: مطمئنا با حضور مقامات ملی، زمینه برای رایزنی و اقدامات بعدی برای توسعه اقتصاد دریا پایه در استان هرمزگان بیشتر فراهم خواهد شد. 

دانشگاه هرمزگان قطب علمی اقتصاد دریاپایه را به عنوان شعار خود انتخاب کرده است و این کنفرانس نیز در همین راستا برگزار خواهد شد. ان شاءالله بتوانیم در زمینه اقتصاد دریامحور و توسعه این مهم، شرایط لازم را برای کشور فراهم کنیم.

 

https://stnews.ir/short/4QB01
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: