علمی، پژوهشی و فناوری

برگزاری نشست های دانش افزایی بر افزایش ارتقاء دانش عمومی در حوزه پدافند غیر عامل


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل بر افزایش ارتقای دانش عمومی و همچنین کارگاه‌ها و نشست‌های دانش‌افزایی و ترویجی در حوزه پدافند غیرعامل تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :شهریار سرداری، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، از برگزاری جلسه کمیته پدافند غیرعامل و چند رزمایش به مناسبت هفته پدافند غیرعامل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت استان خبر داد.

سرداری با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل به منظور کاهش آسیب‌پذیری‌ها و افزایش مقاومت و پایداری در برابر تهدیدات مختلف انجام می‌شود، گفت: ارتقای سطح آمادگی شرکت ارتباطات زیرساخت استان به لحاظ کالبدی، زیرساختی و انسانی از ضروریات کلیدی جهت تامین امنیت و پایداری شبکه ارتباطی استان به شمار می رود.

وی بر افزایش ارتقای دانش عمومی و همچنین کارگاه‌ها و نشست‌های دانش‌افزایی و ترویجی در حوزه پدافند غیرعامل تاکید کرد.

مدیرکل فاوای استان اظهار داشت: رزمایش پدافند غیرعامل با موضوع دفاع ازمقر و سناریوی حمله فرضی معترضان با قصد آسیب به تجهیزات ارتباطی با هدف افزایش توانمندی نگهبانان و شناساندن موقعیت مکانی و اهمیت ارتباطی ایستگاه شوندره سی به ارگانهای امنیتی و نظامی از جمله نیروی انتظامی و با حضور عوامل نیروی انتظامی محلی برگزار شد.

سرداری در ادامه سخنان خود از برگزاری رزمایش برگردان ترافیک در ایستگاه خلج مدیریت ارتباطات زیرساخت اردبیل خبر داد و گفت: در این رزمایش، عملیات برگردان ترافیک از روی رادیوی یکی از مشترکین مدیریت استان در ایستگاه خلج بر روی رادیوی سیگنال رسانی در ساختمان ستادی مدیریت استان با موفقیت انجام شد.

https://stnews.ir/short/VJbpa
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: