همایش‌ها و جشنواره‌ها ,دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان:

برگزاری پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات از 4 تا 6 دیماه در دانشگاه اصفهان

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان از برگزاری پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات از 4 تا 6 دیماه در دانشگاه اصفهان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از اصفهان : نشست خبري پانزدهمين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و دانش (IKT2024) )دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان با حضور محمدرضاخیامباشی رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر، محمدحسین باطني دبير اجرايي  و مرجان كائدي دبيرعلمي همايش امروز شنبه يكم دي ماه 1403 در محل سالن شهيد سردار حاج قاسم سليماني ساختمان شهيد جمهور آيت الله رئيسي برگزار شد.

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان درابتدای این نشست خبری؛ اعلام کرد: پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش از چهارم تا ششم دیماه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری با همکاری انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران و دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد. 

وی ادامه داد: این کنفرانس یکی از معتبرترین کنفرانس‌ها است که همه ساله محققان و فعالان حوزه کامپیوتر در زمینه‌های مختلف آخرین یافته‌های خود را ارائه می‌کنند. 

خیامباشی افزود: از یکسال پیش در راستای برگزاری این کنفرانس یک تیم از دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان مسئولیت این کنفرانس را برعهده داشتند و با تلاش‌هایی که انجام گرفته درصدد هستیم کنفرانسی در سطح خوب و بالایی برگزار گردد. البته برگزاری کنفرانس مشکلات و نگرانی‌های خاص خودش را  هم دارد و آخرین نگرانی ما مسئله تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات در هفته گذشته بود. اما با تمهیداتی که دیده شده و پیش بینی‌هایی که صورت گرفته تلاش داریم کنفرانس بصورت حضوری برگزار شود. 

وی افزود: سعی شده از مدعوین که به نوعی با موضوع ارتباطات و کامپیوتر در ارتباط هستند در سطح کشور هم از وزارتخانه‌های مختلف معاونین و وزیر و هم از مسئولین استانی دعوت بعمل آوریم. 

خیامباشی خاطرنشان کرد: آقای دکتر حسین هرسیچ رییس دانشگاه اصفهان و آقای دکتر شفیعی رییس انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران؛ ریاست کنفرانس را بر عهده دارند.  

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان در پایان با اشاره به اینکه دانشگاه اصفهان بعنوان یک دانشگاه دارای ظرفیت در حوزه هوش مصنوعی  مطرح است؛  گفت:  در صدد راه اندازی مرکزی در دانشگاه اصفهان هستیم که از توانایی اعضای داخل دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر استفاده کنیم و با توجه به نگرشی که امروزه در هوش مصنوعی هست و ما متخصصان خاص آن را در دانشگاه اصفهان داریم؛ از این ظرفیت در جهت حل چالش‌ها و مسائلی که امروزه در زمینه هوش مصنوعی مطرح است؛ استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4ObKp
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: