مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
نخبه بیرجندی گفت: به دلیل عدم حمایت مسئولان و نداشتن فضای کارگاهی، مجبور شدم کارگاه تولید ماشینآلات کشاورزی را در مشهد راه اندازی کنم.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : محمد حسین نورس جوان نخبه بیرجندی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بنده متولد سال ۱۳۷۶، ۲۶ساله و طلبه هستم.
وی افزود: از سال ۱۳۹۸ وارد حوزه دانشبنیان، تولید قطعات و عرضه ماشینآلات صنعتی مثل مینی لودر و مینی بیل و برخی دیگر از ابزار و ماشینآلات کشاورزی شدم.
نخبه بیرجندی بیان کرد: در سال ۱۳۹۸ که وارد این حوزه شدم، سختیهای بسیاری برای طراحی دستگاه و همچنین ایجاد کارگاه کشیدم و ابتدا کارم را از گاراژ منزل شروع کردم.
وی عنوان کرد: خوشبختانه دو سال بعد از آن با مجموعه بسیج علمی آشنا شدم و طرح را به این مجموعه منتقل کردم و از حمایتهای مشورتی و بیزنس پلن بسیج علمی و پارک علم و فناوری برخوردار شدم که این حمایتها واقعا قابل تقدیر است و باعث شد بتوانم کسبوکارم را گسترش دهم و شرکت شاهان صنعت ایدهپرداز بیرجند را تاسیس کنم.
نورس ادامه داد: بعد از دو سالی که در مجموعه بسیج علمی بودم، با راهنماییها، شرکت در دورهها و مشاورههای که داده شد، کسبوکارم توسعه پیدا کرد و به مرحله خوبی رسید.
او گفت: اکنون محصول تولیدی تکمیل شده و در مرحله تجاریسازی است. خط تولید در حال راهاندازی است تا محصول وارد بازار شود و در اختیار مردم قرار بگیرد.
این نخبه بیرجندی با اشاره به اینکه فضای کارگاهی بسیج علمی که در اختیار ما بود، چندان مناسب نبود، اظهار کرد: به نهادها و سازمانهای مختلفی نامه زدیم و در خواست فضای کارگاهی کردیم، اما متاسفانه حتی برای یک فضای کوچک ۴۰ متری هم هیچ همکاری صورت نگرفت.
وی افزود: متاسفانه به دلیل مشکل اساسی که در تامین فضای کارگاهی داشتیم و شرایط ایجاد کارگاه در بیرجند وجود نداشت، کار به طول انجامید و مجبور شدیم برونسپاری کرده و کارگاه را در مشهد راه اندازی و کار را توسعه دهیم.
او ادامه داد: برای برگشت به استان، فقط به فضای کارگاهی نیاز داشتیم تا ایدهها را به سرانجام برسانیم، گسترش اولیهای داشته باشیم و بعد کارگاه خودمان را داشته باشیم.
نورس گفت: هماکنون و در کارگاه فعلی مشهد، سه نفر در حال کاریم که اگر محصولات ما به تجاریسازی هم برسد، در سال اول حداقل برای ۱۰ نفر ایجاد اشتغال میکند. دراینخصوص هم کارگاه آنچنانی نیاز نیست و محصولات در یک کارگاه کوچک هم قابل تولید است.
او تاکید کرد: توصیه میکنم مسئولان این حوزه ازجمله پارک علم و فناوری، فنی و حرفهای، دانشگاهها و... همکاری بیشتری با نخبگان داشته باشند. متاسفانه درحالیکه در بسیاری از ادارات و سازمانها کارگاههایی با مساحت بالا و تجهیزات کامل وجود دارد و سالهای سال است که بدون استفاده مانده و خاک میخورد، اما آن را در اختیار نخبگان و تولیدکنندگان قرار نمیدهند.
وی بیان کرد: حمایتهای فعلی در استان فقط در حد کمک مالی و مشورتی است، اما در فضای بعدی آن که دوستان فناور نیاز بهکارگاه و تجهیزات دارند، ضعف وجود دارد.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53