دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

سرپرست دانشگاه تهران

تسلیحات و دانش هسته‌ای ما نابود شدنی نیست، چرا که با دانش بومی تولید شده است

سرپرست دانشگاه تهران گفت: عقیده و رفتار مردم نشان داد که کشور و نظام را دوست دارند تسلیحات و دانش هسته‌ای ما نابود شدنی نیست، چرا که با دانش بومی تولید شده است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر محمد حسین امید، سرپرست دانشگاه تهران، در تجمع استادان و دانشگاهیان در حمایت از کیان ایران اسلامی، سوم تیرماه در مقابل سردر اصلی دانشگاه، گفت: « این جنگ نابرابر نشان داد که دانش و تکنولوژی و سلاح‌های بومی ما از آسیب‌های کشورهای وابسته، مصون است.»

وی افزود: «کارشناسان اسرائیلی در طول جنگ نگران تمام‌شدن موشک‌های پدافند هوایی خود بودند، در حال که در کشور ما نه مقام معظم رهبری نه فرماندهان و نه مردم نگران نداشتن مهمات نبودند و پیشرفته‌ترین موشک‌ها را به کار بردیم.»

سرپرست دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه این تسلیحات با دانش بومی تولیدشده بود افزود: «باید به این بومی بودن بیشتر توجه کنیم تا در آینده هم بر توان خود بیفزاییم و بهره بیشتری از علم روز دنیا ببریم.»

وی خاطرنشان کرد: «صنعت هسته‌ای نابودشدنی نیست، چون بومی است و از جوانان کشور برخاسته و با وجود به شهادت رساندن برخی دانشمندان موثر در حوزه هسته‌ای ده‌ها و صدها نفر جای آنها را گرفتند، بنابراین غیرممکن است که دانش بومی و تکنولوژی ما را از بین برد.»

استاد دانشگاه تهران خطاب به دشمنان میهن اظهار داشت: «بدانید که ظرفیت‌های کشور خیلی بیشتر از آن چیزی است که در این ۱۲ روز جنگ نشان داده شد.»

دکتر امید با اشاره به فریب‌کاری کشورهای غربی گفت: «ما به این فریب‌کاری مدت‌هاست که پی برده‌ایم، اما در جریان این حمله غربی‌‌ها نیز به دروغ‌گویی خود پی بردند و ثابت شد آزادی و اهمیت جان انسان‌ها که همیشه بر آن تاکید می‌کنند دروغی بیش نیست.»

وی مصداق این دروغ را حمایت کشور آلمان از اسرائیل عنوان کرد و افزود:« آلمان با وجود اینکه کشور فلاسفه است صراحتا اعلام کرد کارهای کثیف اسرائیل از طرف آنها انجام می‌شود.»

سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به سخن مقام معظم رهبری درخصوص تکیه بر مردم خاطرنشان کرد: «فکر، عقیده و رفتار مردم نشان داد که این مردم، کشور و نظام را دوست دارند و متخصصان علوم اجتماعی ما باید این نگاه را بازتعریف کنند، چرا که به حفظ انسجام بیشتر کمک می‌کند، انسجامی که دشمن ایجاد کرد و ما باید آن را تقویت و تبیین کنیم.»

وی در پایان تاکید کرد:« بار دیگر باید به مردم اعتماد کرد، به آنها خدمت کرد و در رفع مشکلاتشان تلاش کرد.»

 

https://stnews.ir/short/VWrnY
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: