مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
فناوران کشور برای اولین بار با استفاده از ابزار هوش مصنوعی، سامانه تشخیص هوشمندسازی متن دستنویس فارسی تولید کردهاند که میتواند پاسخ امتحان دانشآموزان را تحلیل کند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :
یک محصول ایرانی برای اولین بار با استفاده از ابزار هوش مصنوعی ساخته شده که میتواند، متن پاسخ دانشآموز در امتحان را بر اساس پاسخها تحلیل کند. این سامانه با بهرهگیری از جدیدترین فناوریها وطراحیهای بومی این امکان میدهد فرایندهای دستی و زمانبر را حذف کرده و با دقت و سرعت بالا اطلاعات را مدیربت کرد.
سازندگان این محصول در یک شرکت فناوری، در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر هستند و در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، فناوری و فنبازار نیز حضور دارند.
علی شاهسوند فعال فناور در توضیح این محصول گفت: محصول ما سامانه جامع فارسینگار است که تشخیص هوشمند دستخط فارسی با استفاده از هوش مصنوعی است و برای اولین بار در کشور تولید شده است. با استفاده از این محصول اگر از دستخط فارسی عکس بگیرید متن تایپی تحویل میگیرید. سرویس دیگر ما در این سامانه تشخیص جستجوی هوشمند در متون است که به صورت کامل میتوان متنها را به صورت محتوایی سرچ کرد.
شاهسوند عنوان کرد: تشخیص هوشمند دستخط فارسی در دیجیتالسازی پروندهها نیز کاربرد دارد؛ یعنی این سرویس در سازمانها و نهادهای دولتی برای دیجیتالیسازی پروندههای قدیمی میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. در بخش بهداشت و درمان نیز برای مدیریت نسخههای پزشکی، سوابق بیمار و کاهش خطا در پروندههای پزشکی کاربرد دارد.
این فعال فناور در ادامه گفت: شرکتهای بیمه میتوانند از این سامانه برای ارزیابی فرمهای خسارت و ارزیابی دادهها در بخشهای حقوقی و قضایی، دیجیتالی کردن پروندهها و جستجوی سریع در اسناد استفاده کنند.
وی درباره تصحیح هوشمند موارد امتحانی اظهار کرد: در بخش آموزش، این سرویس میتواند خیلی مفید باشد. متون امتحانی را تصحیح میکند؛ یعنی میتواند به طور کامل دست نوشته دانشآموز را تحلیل کند و با استفاده از جوابهایی که استاد از قبل در سامانه تعریف کرده، به صورت هوشمند برگهها تصحیح شود.شاهسوند با بیان اینکه مشتری ما میتواند مراکز اموزشی، سازمانهای دولتی و بانکها باشد، اظهار کرد: به طور کلی این سامانه خیلی از کارها را راحت میکند. بهعنوان مثال در فروشگاهها فاکتورها به صورت دستی وارد سیستم شده و تایپ میشود. وقتی این سیستم وجود داشته باشد، محصولی به اسم خودکارسازی فرایند داریم؛ یعنی عکس فاکتور را اگر بگیریم، به صورت اتوماتیک در سیستم حسابداری وارد میشود.وی خاطرنشان کرد: با وجود این سامانه، علاوه بر مزیت صرفه جویی در زمان، دیگر نیاز به حجم زیاد بایگانی کاغذ نیست و کلا پرونده دیجیتالی میشود. در مورد پروندههای پزشکی، پزشک میتواند بهصورت هوشمند در پروندههای دستی و دستنویس سرچ کند و اگر اسم دارو را در پرونده دستی بیمار با این سامانه جستجو کند، متوجه میشود چه زمانی داروها را تجویز کرده است.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53