پزشکی و سلامت

تقویت نظام یکپارچه ایمنی غذا با رویکرد هم‌ افزایی ملی

مدیرکل فرآورده‌ های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: نظام یکپارچه ایمنی غذایی کشور با پوشش زنجیره تولید تا عرضه، با هدف ارتقای نظارت، پاسخگویی و هماهنگی بین‌ بخشی تقویت شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی به نقل از معاونت غذا و دارو؛ دکترعبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌ های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در آیین اختتامیه همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور با تأکید بر لزوم ارتقای هم‌ افزایی ملی در حوزه ایمنی غذا گفت: با استقرار ساختار یکپارچه نظارت، امکان پایش مستمر فرآورده‌ های غذایی از مبدأ تولید تا سطح عرضه و واردات فراهم شده است.

 وی افزود: در کنار نظارت مستقیم بر کالاهای اولویت‌ دار، سایر فرآورده‌ ها توسط مسئولان فنی واحدها ارزیابی و گزارش آن‌ ها به سازمان غذا و دارو ارسال می‌ شود تا در صورت لزوم، اقدامات اصلاحی و هشدارهای مقتضی صادر شود.

 وی تصریح کرد: هماهنگی با دستگاه‌ های اقتصادی برای لحاظ ملاحظات بهداشتی در واردات، گام مهمی در حفاظت ازسلامت عمومی است. انتظار داریم حتی در مواردی که استعلام از وزارت بهداشت الزامی نیست، نظر کارشناسی این وزارتخانه در نظر گرفته شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری روز جهانی ایمنی غذا در خرداد ماه گفت: این رویداد فرصت مغتنمی برای تقویت تعامل میان نهادهای نظارتی و تبادل تجربه‌ های بین‌المللی در مسیر ارتقای نظام ایمنی غذایی کشور است.

خبرنگار: فاطمه زهرا سلیمی

 

 

https://stnews.ir/short/V9mXY
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: