پزشکی و سلامت

مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت:

جامعه پزشکی اصفهان در دفاع مقدس نقش پیشتاز و پررنگ داشت

سردار نصرالله فتحیان نیز در همایش نقش بسیج مردمی و منابع ملی در هدایت عالمانه و فناورانه امداد، بهداشت و درمان دفاع مقدس به پیشتاز و پررنگ اصفهان اشاره کرد و گفت: اولین تیم‌های واکنش سریع ) اضطراری) لشگری و یگانی در این استان شکل گرفت.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری ازاصفهان :  سردار نصرالله فتحیان نیز در همایش نقش بسیج مردمی و منابع ملی در هدایت عالمانه و فناورانه امداد، بهداشت و درمان دفاع مقدس ضمن گرامیداشت اعیاد ماه رجب اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس بیش از ده هزار نفر از اعضای جامعه امداد، بهداشت و درمان در جنگ حضور داشتند. 

وی بابیان اینکه  از روزهای ابتدایی اولین ستاد هماهنگی برای پشتیبانی از جبهه با حضور جهادسازندگی، هلال احمر و بسیج در استان اصفهان تشکیل شد، گفت: استان اصفهان در دوران دفاع مقدس در تامین کادر بهداری رزمی پیشگام بود و اولین تیم‌های واکنش سریع ) اضطراری) لشگری و یگانی در این استان شکل گرفت. 

مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه امدادگران در خط مقدم و زیر آتش دشمن به امدادرسانی را انجام می دادند، گفت: تنها در 23 عملیاتی که لشگر امام حسین(ع)‌ انجام داد، 35 اورژانس بزرگ زیر آتش دشمن برپا شده بود و 65 پست مختلف امدادی مشغول امدادرسانی و جراحی حیاتی بودند و بیش 23 هزار مجروح در بهداری لشگر امام حسین(ع) تحت معالجه قرار گرفتند.

وی افزود: علاوه بر آن بین جنوب، غرب، جنوب غرب و اصفهان یک پل هوایی ایجاد شده بود و ده‌ها هزار نفر از مجروحین در بیمارستان‌های اصفهان پذیرش و درمان می‌شدند.

سردار نصرالله فتحیان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پشتوانه علمی بهداری رزمی جنوب بود و مرکز آموزش 15 خرداد مسئولیت تربیت کادر بهداری سپاه را بر عهده داشت.

مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس از ظرفیت پزشکی کشور در عالی‌ترین سطح استفاده شد و جامعه پزشکی شهادت زیادی را به کشور تقدیم کردند و تنها در لشگر امام حسین(ع) 350 نفر از اعضای کادر درمان به شهادت رسیدند.

 

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4klOa
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: