دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و حل مسائل بومی و ملی

جشنواره علمی شهید چمران در کردستان؛ تعهد و نقش‌آفرینی اساتید در حل مسائل

سومین جشنواره علمی شهید چمران با حضور مسئولان دانشگاهی در دانشگاه کردستان آغاز به کار کرد؛ رویدادی ملی که با تمرکز بر نوآوری و حل مسائل کشور، فرصتی برای نمایش توان علمی اساتید فراهم می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : نشست شورای سیاست‌گذاری سومین جشنواره علمی شهید چمران بسیج اساتید استان کردستان، با حضور رؤسای دانشگاه‌های استان، معاونان پژوهشی و فناوری، معاون علمی پژوهشی و فناوری سپاه بیت المقدس کردستان، اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی و مسئولان کانون‌های بسیج اساتید، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه کردستان برگزار شد. این جلسه با هدف هماهنگی هرچه دقیق‌تر برای برگزاری جشنواره‌ای علمی و اثرگذار، با محوریت الگوگیری از شخصیت علمی، فرهنگی و انقلابی شهید دکتر مصطفی چمران، برگزار شد.

مهندس عینی، معاون علمی سپاه استان، نقش محوری در ترسیم چارچوب‌های کلان جشنواره ایفا کرد و با تأکید بر ظرفیت‌های علمی استان، جشنواره شهید چمران را فرصتی راهبردی برای شناسایی و تجلیل از نخبگان دانشگاهی و هم‌افزایی پژوهشی در راستای حل مسائل استانی و ملی توصیف کرد.

جشنواره علمی شهید چمران که توسط سازمان بسیج اساتید کشور و با همکاری سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری برگزار می‌شود، هر دو سال یک‌بار در دو سطح ملی و استانی با هدف ارج نهادن به تلاش‌های علمی اساتید کشور و تجلیل از اندیشه‌های نو برگزار می‌گردد. این رویداد علمی، از جمله جامع‌ترین برنامه‌های علمی بسیج اساتید است که در آن، دانشگاهیان می‌توانند در ۱۲ محور تخصصی شامل حوزه‌های علمی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی مشارکت کرده و آثار و ابتکارات خود را ارائه دهند.

از ویژگی‌های ممتاز این جشنواره می‌توان به رویکرد مسأله‌محور، تمرکز بر نوآوری، حمایت از طرح‌های اثربخش، بهره‌مندی از هیأت داوران متخصص و اعطای جوایز نقدی و مشوق‌های ویژه با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد. جشنواره نه‌تنها محفلی برای معرفی نخبگان علمی است، بلکه با شناسایی راه‌حل‌های بومی برای چالش‌های استان، نقشی مؤثر در سیاست‌گذاری‌های علمی و توسعه پایدار ایفا می‌کند.

در جریان این نشست، دکتر میرزایی، سرپرست بسیج اساتید استان کردستان، به تشریح چارچوب اجرایی جشنواره پرداخت و بر ضرورت هماهنگی نهادی میان دانشگاه‌ها و کانون‌های علمی تأکید کرد. همچنین دکتر بابایی، دبیر جشنواره، ضمن توضیح در مورد فرآیند ارسال آثار، بر دقت و شفافیت در داوری تأکید نمود و شاخص‌های علمی ارزیابی آثار را معرفی کرد.

در بخش پایانی این جلسه، دکتر بابایی به عنوان دبیر جشنواره، دکتر قنبری به عنوان رئیس کمیته اجرایی، و دکتر صمیمی به عنوان رئیس کمیته علمی منصوب شدند. همچنین احکام اعضای کمیته‌های علمی و اجرایی نیز به آنان اعطا شد.

جشنواره شهید چمران، فراتر از یک رویداد علمی، بستری برای تبیین نقش استاد تراز انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت علمی کشور و گامی عملی در راستای تحقق شعار سال و توسعه علمی متوازن در استان کردستان تلقی می‌شود.

https://stnews.ir/short/4O56b
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: