همایش‌ها و جشنواره‌ها ,علمی، پژوهشی و فناوری

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی:

جنگ اخیر، تقابل اراده‌هاست/ ایران در اوج اقتدار ایستاده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر تفاوت‌های جنگ اخیر با جنگ‌های کلاسیک، آن را نبردی تکنولوژیک، ایدئولوژیک و هدفمند علیه موجودیت ایران دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی و انسجام ملی نیاز داریم.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشست تبیینی تحلیل ابعاد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و توقف آن به بازخوانی تحولات پیچیده منطقه‌ای و بررسی نقش راهبردی ملت ایران در مقابله با تهدیدات نوظهور پرداخت.

وی در این نشست ضمن تسلیت ایام محرم، سخنانی مهم درخصوص مسائل جاری منطقه، الزامات مواجهه با جنگ‌های ترکیبی مدرن، و همچنین ظرفیت‌های مغفول ایرانیان خارج از کشور ایراد کرد.

دکتر گلرو با اشاره به فضای روحانی مراسم عزاداری و ارادت عمومی ملت ایران به ساحت امام حسین (ع)، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که خیمه اباعبدالله در طول تاریخ مأمن دل‌های پراکنده و مرکز تجمیع قلوب بوده است، امروز نیز ایران اسلامی با تکیه بر آموزه‌های عاشورایی، جلوه‌ای نو از همبستگی و مقاومت را در برابر ظلم و تهاجم به نمایش گذاشته است.

وی با مقایسه شرایط کنونی با دوران دفاع مقدس تأکید کرد: جنگ اخیر، نه‌تنها از لحاظ تاکتیکی بلکه در ذات خود، جنگی از نوع جدید است؛ برخلاف جنگ تحمیلی دهه ۶۰ که بین دو کشور همسایه با مرز زمینی مشخص اتفاق افتاد، این‌بار با مواجهه‌ای ترکیبی، پیچیده و با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین فناوری‌های نظامی طرف هستیم و طرف مقابل، رژیمی است که ماهیت ایدئولوژیک و فلسفه موجودیت خود را بر جنایت و خونریزی بنا کرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش به فرصت‌های فراهم شده از همدلی و همراهی همه ایرانیان داخل و خارج در مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت باید از ظرفیت ایرانیان مقیم خارج از کشور که وفاداری و غیرت خود را نسبت به کشورشان نشان دادند استفاده کنیم.

گلرو افزود: نگاه ما باید برخاسته از اعتماد و الهام‌گرفته از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب باشد و تجربه نشان داده‌است که حتی افرادی که دیدگاه‌های متفاوت دارند، در بزنگاه‌های تاریخی مانند ایام محرم، تحت تأثیر جاذبه گفتمان حسینی با مردم ایران همدل می‌شوند. این فرصت نباید نادیده گرفته شود.

وی سپس به تحلیل تاریخی نحوه شکل‌گیری ایده تأسیس رژیم صهیونیستی و انگیزه‌های پشت آن پرداخت و اظهار داشت: شناخت دقیق ابعاد ایدئولوژیک و تاریخی طرف مقابل، برای تحلیل صحیح شرایط کنونی ضروری است و آثاری مانند ‘دولت یهود’ نوشته تئودور هرتسل، زمینه‌ای است برای درک اینکه بسیاری از تحرکات امروز، ریشه در عقاید نژادپرستانه و برتری‌جویانه دارد که با آموزه‌های دینی تحریف‌شده توجیه می‌شوند.

گلرو تصریح کرد: ملت ایران امروز با دشمنی روبه‌روست که نه‌تنها در عرصه نظامی، بلکه در میدان رسانه‌ای و افکار عمومی نیز فعال است. با این حال، در وقایع اخیر، واکنش‌های گسترده مردمی در کشورهای اسلامی و حتی برخی جوامع غربی به نفع ایران، نشان داد که قدرت نرم جمهوری اسلامی در بهترین جایگاه منطقه ای و جهانی قرار دارد.

نماینده مردم سمنان مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش رسانه‌ها، فضای مجازی و ابزارهای نوین در مدیریت جنگ شناختی و روایت‌سازی گفت: پرچم ایران در این مواجهه نماد عزت، ایستادگی و بیداری بود و به‌واسطه عملکرد مدبرانه در نبرد اخیر، جایگاه کشورمان در معادلات منطقه‌ای تثبیت شد.

در پایان، گلرو ضمن دعوت به وحدت داخلی و هم‌صدایی در مسیر آرمان‌های ملی، گفت: تجربه نشان داده که موفقیت در میدان مقاومت، در گرو انسجام ملی، بهره‌برداری از ظرفیت‌های فراملی، و الهام‌گیری از فرهنگ عاشورا خواهد بود و امروز آغاز بیداری دوباره‌ای است برای حرکت هوشمندانه در مسیر آینده./ انتهای پیام 

خبرنگار: محدثه عباسی 

https://stnews.ir/short/eRp1M
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: