علمی، پژوهشی و فناوری

در نشست تخصصی رسانه و جنگ تحمیلی مطرح شد:

جنگ امروز جنگ محاسبات و اراده‌هاست

در نشست تخصصی رسانه و جنگ تحمیلی که با حضور استاد عرفانیان ، جمعی از اصحاب رسانه، اساتید دانشگاه و دانشجویان برگزار شد، ابعاد گوناگون جنگ شناختی، رسانه‌ای و نظامی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. عرفانیان با نگاهی فلسفی و راهبردی، جنگ امروز را امتداد جنگ تمدنی دانست و بر نقش مردم، رسانه و نخبگان در تثبیت امنیت و اقتدار ملی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :حسن عرفانیان کارشناس سیاسی با تمرکز بر مفهوم (الهیات جنگی) به تبیین خطوط فکری مقاومت پرداخت و گفت: الهیات جنگی یعنی تفسیر ارزش و ضد ارزش در میدان نبرد؛ از خیانت تا شایعه‌پراکنی، از شجاعت تا ترس، و از نترسیدن تا نترساندن؛ این دین ماست و باید جدی گرفته شود.

عرفانیان با اشاره به حملات اخیر موشکی، از فروپاشی محاسبات استراتژیک دشمن سخن گفت و افزود: گاهی موشکی که نمی‌زنیم، از موشکی که زده می‌شود، اثرگذارتر است؛ دشمن به نقطه‌ای رسید که بدون شلیک ما، سامانه دفاعی‌اش فعال شد و خودش به خودش حمله کرد و رسانه‌هایشان مجبور به سانسور شدند.

وی در ادامه با تأکید بر تغییر ماهیت جنگ، آن را (جنگ مغزها) و (جنگ اراده‌ها) نامید و افزود: اختلال در تصمیم‌گیری دشمن ناشی از فشار محاسباتی و روانی بود، نه فقط درگیری فیزیکی. 

به گفته عرفانیان، شکست نظریه ماشین جنگ آمریکا، نشانه آشکار تغییر در قواعد نبرد بوده است.

این تحلیل گر سیاسی همچنین با بیان اینکه خدای خرمشهر همان خدای تهران است، بر ضرورت اعتماد به پیروزی الهی و اراده ملی تأکید کرد و گفت: جامعه‌ای که تاب‌آوری اجتماعی و رسانه‌ای خود را حفظ کند، سقوط نخواهد کرد.

عرفانیان در ادامه با نقد روایت‌های تحریف‌شده رسانه‌های بین‌المللی، خواستار بازتعریف قدرت در عصر رسانه شد و افزود: اقتدار امروز با اعتماد مردم ساخته می‌شود؛ اگر اشتباه تقویت نقطه قوت دشمن کنیم، شکست می‌خوریم و روایت شجاعت، وحدت و آگاهی باید پررنگ شود.

در پایان، عرفانیان خطاب به حاضران گفت: ما باید رسانه‌ای بسازیم که نه ترس پخش کند و نه قدرت را پنهان. رسانه باید مردم را امیدوار، متحد و آگاه نگاه دارد تا ستون‌های تمدنی جامعه فرو نریزد.

از دیگر محورهای سخنرانی وی میتوان به موضوعات ذیل اشاره کرد: شکست نظام پدافندی اسرائیل در برابر استراتژی‌های ایران ،نقش سامانه‌های راداری و هک رسانه‌ای در ایجاد وحشت در طرف مقابل ،مقایسه ظرفیت‌های هوش مصنوعی ایران و اسرائیل ، تحلیل تأثیر شایعه، ترس و بایکوت خبری در فضای نبرد رسانه‌ای ،بازخوانی قدرت تمدنی ایران در چهار حوزه شناختی و تأکید بر نقش مردم و ولی فقیه به‌عنوان ستون‌های مقاومت./ انتهای خبر 

https://stnews.ir/short/VvaAk
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: