مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
با حضور معاون علوم تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح در ساری، مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور در ساری افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : مازندران،از وقتی که اقدامات لازم برای ایجاد دانشگاههای نسل سه در کشور انجام شده تا حدودی دست مراکز دانشگاهی برای نقش آفرینی در کشور باز شده است.
نقش آفرینی مستقیم مراکز دانشگاهی در عرصه تولید و توسعه مراکز علمی و تحقیقاتی اقدامی که اگر چه دیر انجام شده اما می توان با روند پیش رو به آن امید وار بود.
ایجاد و راهاندازی مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و سازمان اتکا یکی از این دست اقداماتی است که منجر به توسعه و رشد تولید در کشور میشود.
مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور با حضور دکتر مهدی نژاد معاون علوم تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح و دکتر روحاله رضوی نژاد در دانشگاه علوم کشاورزی ساری و مسئولان استانی به بهرهبرداری رسید.
مرادی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با اشاره به ایجاد مرکز نوآوری تخصصی برنج کشوردر دانشگاه بیان نمود: این مرکز بر اساس نقشه راه مورد توافق و با محوریت طرح های حوزههای کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت برنج از جمله نگهداری، انبارداری ، بازار و سایر موارد منظور اکتساب نوآوری و تجاری سازی فناوری ایجاد گشته است.
رئیس دانشگاه ادامه داد: ایجاد و راه اندازی مرکز نوآوری تخصصی برنج کشور به منظورتامین فناوری و محصولات ناشی از فناوری های مورد نیاز در حوزهی کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت از جمله نگهداری، انبارداری، بازار و … و بر اساس خروجی های منطبق با نقشه راه مرکز و اسناد توسعه و اکتساب علوم و فناوری های دفاعی و امنیتی بوده است.
وی افزود: توسعه زیست بوم نوآوری فناوری های مربوط به برنج کشور و ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر این فناوریها منطبق با نیازهای نیروهای سازمان اتکا و نیروهای مسلح؛ ایجاد زیر ساخت و امکانات لازم جهت فعالیت های مبتنی بر نوآوری در برنج از دیگر اهداف این تفاهم نامه می باشد.
مرادی ادامه داد: توسعه و ارتقای فعالیت های سازمان اتکا و نیروهای مسلح در حوزه تخصصی برنج و همچنین استفاده از ظرفیت های علمی، پژوهشی و نوآوری مراکز تحقیقاتی و شرکت دانش بنیان در سطح کشور و بین الملل از دیگر مفاد این تفاهم نامه می باشد.
وی اظهار کرد: بهره مندی طرف ها از امکانات یکدیگر از قبیل امکانات تجربی، آزمایشگاهی، کارگاهی و به اشتراک گذاشتن امکانات به منظور اجرای پروژه های تحقیقاتی مرتبط با موضوع تفاهم نامه و در راستای قراردادها نیز از مفاد این تفاهم نامه می باشد.
مرادی گفت: همکاری و تعامل در انجام فعالیتهای مشترک علمی، همکاری در برگزاری مشترک همایشها، کارگاه های تخصصی و رویدادهای فناورانه، تدوین و اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت مورد نیاز در زمینه موضوع تفاهم نامه، تعریف و اجرای پروژه های پژوهشی کاربردی و هدفمند، استفاده از ظرفیت پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با اهداف این تفاهم نامه و حمایت از این پایان نامه ها، حمایت از استقرار و رشد واحدها و هسته های فناور، حمایت از اسپین آف شرکتهای فناور و سرمایه گذاری در شرکتهای فناور را می توان از دستاوردهای این تفاهم نامه خواند.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53