واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان

رشد ۱۵ درصدی تولید کمباین در ایران؛ هدفگذاری ۱۰۰۰ دستگاه در سال ۱۴۰۴

شرکت کمباین‌سازی ایران با تولید ۸۰۰ دستگاه کمباین در سال گذشته و رشد ۱۵ درصدی، ۹۰ درصد نیاز کشور را تأمین کرده و برنامه‌ریزی برای تولید بیش از ۱۰۰۰ دستگاه در سال 1404 را دارد.

به گزارش خبرگزاری علم وفناوری از استان مرکزی؛ شرکت کمباین‌سازی ایران با شکستن رکورد تولید و ساخت ۸۰۰ دستگاه کمباین در سال گذشته، گام بلندی در راستای خودکفایی صنعت کشاورزی برداشته است. بر اساس گزارش‌ها، این شرکت در سال ۱۴۰۳ رشد ۱۵ درصدی در تولید را تجربه کرده و هم‌اکنون ۹۰ درصد از کمباین‌های مورد استفاده در بخش کشاورزی کشور را تأمین می‌کند.

 

کاهش ضایعات گندم با نوسازی ناوگان کمباین‌ها

حمیدی‌فر، مدیر شرکت کمباین‌سازی ایران، با اشاره به وجود حدود ۶ هزار دستگاه کمباین فرسوده در کشور، هشدار داد که سالانه حدود یک میلیون تن گندم در مراحل برداشت از بین می‌رود که ارزش مالی آن معادل هزینه خرید حدود ۷ هزار دستگاه کمباین جدید است. 

وی تأکید کرد:  توسعه تولید کمباین‌های پیشرفته و نوسازی ناوگان موجود، راهکار کلیدی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش بهره‌وری است.

 

برنامه‌های آینده: جهش تولید و توسعه فناوری

مدیر این شرکت از برنامه‌های بلندپروازانه برای افزایش تولید به بیش از ۱۰۰۰ دستگاه کمباین در سال ۱۴۰۴ خبر داد و افزود:  با استفاده از مهندسی معکوس و به‌کارگیری فناوری‌های نوین، در حال توسعه کمباین‌های نیمه‌سنگین هستیم تا پاسخگوی نیازهای متنوع کشاورزان ایرانی باشیم.

 

حمایت دولت و نقش تولید داخلی در امنیت غذایی

کارشناسان معتقدند با توجه به سیاست‌های دولت در حمایت از تولید داخل و کاهش وابستگی به واردات، شرکت کمباین‌سازی ایران می‌تواند نقش محوری در تأمین ماشین‌آلات کشاورزی و تقویت امنیت غذایی کشور ایفا کند. افزایش تولید این شرکت نه‌تنها اشتغال‌زایی قابل توجهی در پی داشته، بلکه گامی مهم در جهت توسعه فناوری و صنعت کشاورزی ایران محسوب می‌شود.

 

پیش‌بینی افزایش صادرات در آینده نزدیک

بر اساس تحلیل‌ها، در صورت تداوم روند کنونی، ایران می‌تواند در سال‌های آینده به یکی از صادرکنندگان کمباین در منطقه تبدیل شود. این موفقیت، نشان‌دهنده ظرفیت بالای صنعت داخلی در خودکفایی و حتی حضور مؤثر در بازارهای بین‌المللی است.

این گزارش می‌افزاید که با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، انتظار می‌رود سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در تولید کمباین‌های ایرانی و کاهش وابستگی به خارج باشد.

 

https://stnews.ir/short/4xo3Q
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: