دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

رویداد «روز معرفی دانشگاه» در دانشگاه شیراز آغاز بکار کرد

رویداد «روز معرفی دانشگاه» که طی بیست‌سال گذشته با هدف راهنمایی داوطلبان کنکور در انتخاب رشته برگزار می‌شود، امسال نیز با عنوان رویداد «هفته درهای باز دانشگاه»، از شنبه، هشتم شهریور آغاز و تا پنج‌شنبه، ۱۳ شهریور به‌میزبانی دانشگاه شیراز با همراهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار خواهد شد.

به گزارش علم و فناوری از شیراز، مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شیراز در حاشیه رویداد «هفته درهای باز دانشگاه» درخصوص برگزاری این رویداد گفت: از آنجاکه انتخاب رشته تحصیلی یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های زندگی هر فرد است و انتخاب نادرست می‌تواند پیامدهای منفی برای فرد، خانواده و جامعه به همراه داشته باشد، این رویداد با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانش‌آموزان با ظرفیت‌ها، رشته‌های تحصیلی و امکانات دانشگاه‌های شیراز و علوم پزشکی شیراز طراحی شده و تلاش دارد به انتخاب صحیح و آگاهانه رشته تحصیلی کمک کند.

محسن راجی افزود: امسال این برنامه، در قالب مجموعه‌ای از سخنرانی‌ها و سمینارهای تخصصی با حضور اساتید برجسته، مشاوران تحصیلی و دانشجویان فعال دانشگاه برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان می‌توانند به صورت رایگان از خدمات آشنایی با رشته‌های فنی‌مهندسی، علوم پایه، علوم تجربی، علوم انسانی و هنر؛ گفت‌وگو با اساتید برجسته دانشگاه‌های شیراز و علوم پزشکی شیراز؛ تبادل‌نظر با اعضای انجمن‌های علمی و دانشجویان در فضایی تعاملی در دانشکده‌های مهندسی به همراه بازدید از این دانشکده‌ها؛ آشنایی با تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاه و اطلاع از آخرین رتبه‌های قبولی دانشگاه شیراز در سال گذشته بهره‌مند شوند.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شیراز ضمن دعوت از دانش‌آموزان و خانواده‌های ایشان تأکید کرد: این برنامه فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان به‌ویژه استعدادهای برتر فراهم می‌کند تا رشته‌های دانشگاهی و دانشگاه‌های منطقه خود را بهتر بشناسند و با دیدی بازتر برای آینده تحصیلی تصمیم بگیرند.

وی یادآور شد: این رویداد در شیراز در تالار فجر – میدان ارم دانشگاه شیراز، تالار صدری ۱ – خیابان ملاصدرا، دانشکده مهندسی شماره ۲، تالار امیرکبیر – میدان نمازی، ابتدای خیابان کریم‌خان زند، دانشکده مهندسی شماره ۱ و تالار کیمیا – خیابان معالی‌آباد، گلدشت ۳، دانشکده هنر و معماری در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام /

https://stnews.ir/short/46pOo
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: