مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری از استقبال گسترده دانشجویان استان از برنامههای بازدید از زیستبوم فناوری و نوآوری خبر داد و گفت: تاکنون، بیش از ۸۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاههای مختلف استان از بخشهای مختلف زیستبوم فناوری بازدید کردهاند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : اسماعیل پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری امروز در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری از استقبال گسترده دانشجویان استان از برنامههای بازدید از زیستبوم فناوری و نوآوری خبر داد و گفت: از اسفند ماه سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۸۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاههای مختلف استان در قالب ۳۰ تور فناوری از بخشهای مختلف زیستبوم فناوری بازدید کردهاند.
رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهداف بلندمدت این بازدیدها اظهار کرد: این برنامهها بخشی از گام نخست «پویش ملی نوآفرین صنعتساز» هستند که با هدف توانمندسازی جوانان خلاق، توسعه هستههای فناور و هدایت استعدادهای علمی به سمت کارآفرینی فناورانه طراحی شده است. به گفته وی، در ادامه این مسیر، تاکنون ۱۲ بوتکمپ تخصصی نیز در حوزههای مختلف فناوری و کسبوکار برگزار شده است.
وی افزود: در این رویداد ملی، مرحله نخست با آشنایی دانشجویان با ارکان زیستبوم فناوری آغاز میشود تا شرکتکنندگان شناختی واقعی از فضای کاری شرکتهای دانشبنیان، استارتاپها و مراکز رشد پیدا کنند و سپس با برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت در زمینه کارآفرینی فناورانه، مهارتهای عملی به آنها منتقل میشود که در پایان این مرحله، فراخوان ایدههای نوآورانه و برگزاری «جشنواره امید» بهعنوان آخرین حلقه اتصال ایده تا اجرا در نظر گرفته شده است.
پیرعلی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از نهادهای کلیدی در مسیر توسعه اقتصاد دانشبنیان استان، تلاش کرده است با برگزاری این رویدادها و برنامهها، فاصله میان دانشگاه و صنعت را کاهش داده و بستر لازم برای ورود نسل جوان به فضای واقعی کسبوکارهای فناور را فراهم آورد. این پارک با فراهمسازی امکاناتی همچون فضای استقرار برای شرکتهای نوپا، خدمات مشاورهای، تسهیلات مالی، آموزشهای تخصصی و ارتباط با شبکههای ملی نوآوری، نقش مؤثری در شکوفایی ظرفیتهای بومی ایفا میکند.
رئیس پارک علم و فناوری استان همچنین با اشاره به تعاملات گسترده با دانشگاههای استان از جمله دانشگاه شهرکرد، دانشگاه ملی مهارت، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه جامع علمیکاربردی و مراکز آموزش عالی دیگر گفت: این تعاملات زمینهساز ایجاد اکوسیستم نوآور در سطح استان شدهاند که در آیندهای نزدیک میتوانند به اشتغال پایدار، تولید ثروت از دانش و کاهش مهاجرت نخبگان منجر شوند.
وی در پایان تأکید کرد: پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری آمادگی دارد از هرگونه ایده، طرح و هسته فناور با پتانسیل رشد و تجاریسازی حمایت کند و همچنان بهعنوان نهاد حامی کارآفرینی فناورانه در کنار جوانان استان خواهد بود.
انتهای پیام/
تهیه خبر: محمد حیدری
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53