دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

ساختارهای تأمین مالی در پارک‌های علم و فناوری نیازمند تحول است

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صندوق‌های خطرپذیر شرکتی گفت: در کنار صندوق‌های پژوهش و فناوری نهادهای دیگری به تامین مالی مشغول هستند که اعضای این انجمن هستند‌ حدود ۲۰ سی وی سی مجوز گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : سجادی نیری رئیس هیئت‌مدیره انجمن صندوق‌های خطرپذیر شرکتی در گفت: تصویب قانون جهش، باعث شد نگاه حوزه علم و فناوری کشور علاوه بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به سمت توسعه زیست‌بوم برود. صنایع و کسب و کارهای بزرگ نقش‌آفرین شوند.

 

وی افزود: در کنار صندوق‌های پژوهش و فناوری نهادهای دیگری به تامین مالی مشغول هستند که اعضای این انجمن هستند‌ حدود ۲۰ سی وی سی مجوز گرفتند. تعدادی از سکوهای تامین مالی جمعی شرکتهای سی وی سی و صندوق‌های جسورانه بورسی، عضو انجمن صندوق‌های سرمایه‌گذار خطرپذیر هستند.

 

سجادی نیری با عنوان اینکه افت جدی در سرمایه‌گذاری خطرپذیر به دلیل کرونا در جهان بود، اظهار کرد: این عدد در کشور ما افزایشی بود که اتفاق خوبی است. بخشی بخاطر شکل گیری سی وی سی‌ها و حضور صنایع بزرگ در عرصه سرمایه‌گذاری خطرپذیر بود. در سال ۱۴۰۲ برآورد ما این است که حجم سرمایه‌گذاری خطرپذیر بیش از ۵ همت بوده است.

 

وی اظهار کرد: پارک‌ها متولیان توسعه اکوسیستم و اقتصاد دانش‌بنیان هستند و توسط صندوق پژوهش و فناوری و ‌CVCها(سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی) و صندوق‌های محلی می‌توان با ظرفیت قانون جهش این توسعه را انجام داد. در سال ۱۴۰۲حدود ۶ همت مبلغ تسهیلات و بیش از ۲۰ همت ضمانتامه ۴۰۷ فقره سرمایه‌گذاری خطرپذیر و مجموع ضمانتامه‌ها از لحاظ تعداد ۲ هزار بود.

https://stnews.ir/short/NgPY5
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: