علمی، پژوهشی و فناوری

ساخت قایق سازگار با محیط زیست زیست در مازندران

دانش آموز مازندرانی موفق به ساخت قایق سازگار با محیط زیست شد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری  مازندران امکان نداشت مخاطبی به غرفه هسته فناور مراجعه کند و توجه‌ش به نوجوانی که کنار یک قایق سفید رنگ که روی آن چند چراغ نصب شده باشد جلب نشود.

وقتی از او درباره طرحش پرسیده می‌شود سعی می‌کند با دقت و ظرافت کودکانه پاسخ همه را بدهد.

برای پاسخ به دغدغه کودکانه‌اش هم بوق بادی روی کشتی تعبیه کرد و برای پرکردن باد هرازچندگاهی تلمبه به دست باد بوق را تامین می‌کرد.

محمدجواد آهنگری اهل روستای داربکلا شهرستان میاندورد است کلاس نهم است و هنوز پا به دبیرستان نگذاشته است.

درباره قابلیت این قایق،گفت: این طرح برقی است و با استفاده از انرژی خورشیدی کار می‌کند و باطری ذخیره برای حضور طولانی مدت در دریا برایش پیش بینی کردم.

هزینه اجرای این طرح حدود 20 میلیون تومان اعلام کرد که بخشی ار از پس انداز خودش و مابقی را با کمک مدرسه و پدرش تامین کرد.

اقدامات حمایتی بسیج علمی و پژوهشی مازندران محمد جواد را به ثابت قدمی در حوزه نخبگانی دلگرم کرد.

یوسف‌علی قمی مدیر مرکز حمایت از مخترعین و مبتکرین بسیج علمی مازندران درباره اقدامات حمایتی از این طرح،گفت: در کارگروه داوری برای این طرح 12 میلیون تومان کمک نقدی پیش بینی شده است که بخشی از مبلغ پرداخت شده و مابقی هم با تکمیل کتابچه طرح که در تدوین کتابچه کمک‌های لازم را دریافت می‌کند پرداخت می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در کنار اقدامات حمایتی مالی امکانات مرکز رشد و همینطور خدمات آموزشی به این نخبه اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری مازندران، یکی از اقدامات بسیج علمی و پژوهشی شناسایی و حمایت از نخبگان دانش آموزی است، پایگاه‌های علمی بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران در همه نقاط استان مازندران فعال است.

در کنار پایگاه‌های علمی هشت مرکز رشد در اقصی نقاط استان مازندران فعال است که امکانات آزمایشگاهی لازم را در اختیار نخبگان قرار می‌دهد.  

https://stnews.ir/short/eRjpx
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: